Biriken mesajları nihayet okudum :) şimdi durum güncellemesi yapayım ben de.
Bizim evden hastalıklar 2 aydır çıkmadı. Kreşe başlayan oğlum taşıdı. Hoş kreşe gittigi günden fazla evde geçirdği günler. Hem o harap oldu, hem ona bakarken bir çok yorulduk, hem de üstüne annem ben eşim ii aydır aralıksız türlü hastalık çekiyoruz. inanılmaz bir yıl. Eczane onunde 30 kişilik kuyruk vardı bugun. Allah sonumuzu hayretsin.
Son kontrol 36+1deydi Çarşamba günü ve o güne kadar hep önden giden bebegin kilo alımı ve boy uzaması durmus. Zaten dr beni görünce küçücük kalmışsın dedi
kah kusmak kah uykusuz kalmak, kah hastalık yan etkileri derken 6.5 kilo falan aldım totalde. buna ragmen bebek basta iyi gidiyordu ama artık o da etkilenmeye başlamış. Cidden çok üzüldüm. normalde erken dogum riski olan bir donemden gectigim için 37 38. haftayı görsem kafi diyordum ama dr da ben de su an ne kadar içerde kalırsa kar diyoruz. 39 civarını bulur inşallah.
Bir yandan da oğlumun hastalıgı çok üzüyor. antibiyotik dahil bir gunde 7 cesit ilaç üstüne bi ton takviye alan cocuk iyileşemiyor
gece öksürük baslamıstı. Dün iyice arttı. bogulur gibi öksürüp kalkıyor ve ağlıyor
bugn doktoru hemen görmek istedi ve 3 gün hastaneye gelin serum yoluyla antibiyotik verelim dedi. Ayrıca nebülizator ile verilecek ilaçları yazdı. bir de evde ayrıca aldıgı antibiyotige devam. Hiç fazla ve yersiz ilaç tüketmeyi sevmem ama yeterlki iyileşsin modundayız. bu yavru böyle iken de ikinci inşallah zamanını bekler ve o , ben, abisi de bu durumdan minimum etkileniriz diye umuyorum.
Zaten burnum da tıkalı ,öksürügüm yogun bu yuzden kadın dogumcum bunların gecmesi lazım yoksa nefes seni dogumda zorlar diyor.
Bizde işler böyle.
Destan yazmışım