- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #20.981
Amin, teşekkür ederim :)Geçmiş olsun, inşallah bi an önce oğlunuzda Siz de sağlığınıza kavuşursunuz
Drlar da covid etkisinden bahsediyor hep. vucutlar yıpranmısÖncelikle geçmiş olsun cidden bu mevsim değişikliği koronadaki artış biz hamileleri fazlasıyla etkiledi doğrudan olmasada eşlerden çocuklardan bulaş sanki daha kolay oldu bilmiyorum
Bebek isimlerini paylaşmadık bu arada aklımıza gelmedi sanırım
ben biraz da büyügü ilgisiz hissetmesin diye kreşe vermistim ama hic umdugumuz gibi olmadı. hesapta o sosyallesecek ben de gebeligin basını zor gecirdim ama sonunu biraz rahat gecirecektim evde sorumluluk azalınca... gel gör ki hastalıklar çok yıprattı. öyle ki su an kreşe gitmesin evde dursun bir şekiklde ikisine de bakar yuvarlanıp gideriz modundayım. ama kıskançlık olacak, orası kesinGecmis olsun beni doğumdan sonraki süreç çok korkutuyor nedense evde bir çocuğun olması çok farklı olacak ilkinde tek bebek vardi,simdi surekli kafamda ihmal eder miyim asiri kiskanir mi ikisine yetişebilir miyim? Kafamda sorular,deneyimli anneler tüyo verir belki...
Size cok geçmiş olsun canım. kbb bana sinuzitten bahsetmedi ama sanırım biraz ust kısım rahatlarken gittigim icin hafif gördü. ama tam da o muayeneyi takiben bir öksürük basladı akıllara zarar. inşallah doguma kadar gecer hepimizin rahatsızlıkları.Çok geçmiş olsun canım inan bizde öyleyiz sinüzite çevirdi benim aynı zamanda alerjik öksürük de başladı çok şükür bu hafta daha iyiyz
Gözün aydın canım :) maşallah miniğeKızlar geçmişi okuyamadım,çok şükür kuzuma kavuştum 50 cm 3.150 gr doğdu.
Benim ağrılarım oldu biraz ilk sezeryanım gibi geçmedi detayları anlatırım sonra inşallah ,ama her acıya değer bi duygu gerçekten Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin .
Bide kalanlara tavsiyem doğumdan en az bi hafta önce komposto tarzı şeyler için beni en çok zorlayan gaz oldu halada devam ediyor
Evet ya ne iyi olur secemeyenlere fikir olur
Ben de paylaşayım o zaman, belki daha yazan olur. Bir yerden sonra bebek demek garip geliyor bana çünkü :)Konuştuk bi aralar isimleri bikaç kişi karar vermişti kimisi kararsız kalmıştı biz erva koyucaz baştan beri belli bizimki
Bizimki Melis Ada olacak inşallah saglıkla gelsin de bir.
Saglıkla ilerlesin, en güzel vakitte gelsin insKızlar son 8-9 kasılmamım arası 5-7 dk arasına indi. Bakalım devam edecek mi. Gün içinde dağınık olurdu böyle olmamıştı hiç.
Gozun aydın canım, Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar bende doğurdum suyum geldi aniden apar topar geldik tansiyon 18 kere çıktı fena oldum direk seseryana alındım ve oğlum dünyaya geldi şükür darısı basiniza