- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #20.641
Aynen canim, olumlama yapıp konusuyorum minnosla, burda yazıyorum sert bir şekilde ama icimde rahatim nedenseÇok şükür maşallah allah analı babalı büyütsün canım
Stres yapma düşünme fazla boşver sen herşeyin doğal normal olması için elinden geleni yap inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza
Eger alternatifin varsa baska doktorla görüşebilirsin tabii ki, ilk once doktorunla da net konuş. Bana da tarih ne vermistik deyip durdular, neden tarihi soruyor dogum sekli ne karar vermistik deseler ya ben de inadina normal konusmustuk tarih belli değil dedim. Ne alakaymis ya meslekleBenim de durumum aynı. Şuan 36+5im, haftalık kontrole gidiyorum. Doktorum 50li yaşlarda erkek bir doktor. Tecrübeli olacağını düşünerek onu seçmiştim ama son iki kontroldür sezaryen olacaktın sen değil mi deyip duruyor. Üstelik bebeğin kilosu ve baş ölçüsü de 3 hafta ileride, bahane olarak da bunun arkasına saklanmasından korkuyorum. Hatta geçen haftaki kontrolümde doktorlar,hemşireler ve hukukçular normal doğuramıyor, onun stresine katlanamıyor gibi saçma bir şey söyledi. Henüz çatı muayenesi olmadım, bebek kanala inmedi. Bu saatten sonra doktor değiştirmek mantıklı mı yoksa doktorla oturup ciddi bir konuşma mı yapmak gerekir?
Aynen canim olumlama yapiyorum, o biliyor nasil gelecegini amin insallah en önemlisi o saglikla gelsinler de gerisi detay gercektenBak benim su, iri bebek gibi sorunlarım var ama hayati bir şey olmadıkça 42ye kadar beklicez. Bapim zorla çıkaramam Olumlama yap canım. Bebeğime ve vücuduma güveniyorum de sürekli. Allah gönlüne göre bir doğum hikayesi nasip etsin, bebişinde sağlıcakla dünyaya gelsin
Kucuk bir ilcedeyim cnm, doktorlarin hepsine hakimim maalesefHangi şehirdesin canım?
Kireçlenme olduğunu bilmiyordum. Benim arkadaşımda da tek umblical arter var ama sonradan toparladı şu an gayet iyi gidiyor. İnşallah hepsi sağlıkla gelecekler, endişende haklısın elbette. Ama iyi olacaktır inanıyorum buna
Valla ya, ablamla oyle diyoruz yav he he, madem inmiyor hamilelik neden 40 hafta. Sanki sen bilmiyorsun sanci çekeceğini. Onlarin isine geliyor saati belli hop ne guzel.He Dr he deseydin ben hem devlete hem özele gidiyorum doğumu devlette yapacağım ssvd sancimi bekleyip gideceğim nasip olursa ozeldeki Dr a dedim normal istiyrm diye beni sancı ile korkutuyor sezeryan olayım diye
Yaaaa kiyamam ne güzel canım onemli olan saglikla kavusmak, gerisi hic önemli değil. Bizim icin de kokla booolcaKızlarrr günaydın. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bir avazda hepiniz yavrularınıza kavuşun inşallah Normal doğum olacak iken bebişin bir türlü kanala yeterince inmemesi ve suyunun gece gelmesi nedeniyle son anda sezaryen olduk. Olsun, o da güzel geçti.
Anne olmak ne güzel şeymiş. Sürekli bakıp bakıp bunu ben mi doğurdum diyorum İnanamıyorum