2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Güzel olur merak etmeyin benim 2 yumurtam vardı bitanesi 4.gün öldü 1tanesi 5.güne gitti şuan benimle inşallah Allah tan ümit kesilmez
Güzel olur merak etmeyin benim 2 yumurtam vardı bitanesi 4.gün öldü 1tanesi 5.güne gitti şuan benimle inşallah Allah tan ümit kesilmez
Inş ya güzel haberlerinizi de burdan paylaşmayı nasip etsin rabbim.dualarda unutmayalım birbirimizi ...

Herhangi bir belirtiniz varmydı benim adet ağrısı gibi ağrım var 8. Gün bugün

Evet benim ilk denemem. Eğer sizde bu şekilde rahat ediyorsanız tabiki yatmalısınız, ben insanın kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapması gerektiğine inandığımı söylemek istedm. Henüz sonucu bilmiyorum fakat olumlu olursa ben hiç dikkat etmedim ve olumlu oldu gibi birşey diyemem tabi, ama tam tersi olumsuz olursada bunu Fazla hareket fazla yürüyüş gibi sebeplere bağlamam :)) normalde de aktif çalışma hayatındayım ama işim stresli olduğu için bu süreçte raporluyum , tek sebebi stresten uzak durmak istemem ve doktorun önermesi. İnsan yatmak istiyorsa yatmalı, gezmek istiyorsa gezmeli psikoloji daha etkili diye düşünüyorum sadece :) sizin ilk denemeniz mi ?

Umuyorum ki sağlıkla pozitif sonuçlansın durumunuzz :))

Benim doktorum da tamamen aynısı söyledi ağır kaldırma ve sürekli yatma dedi. Onun dışında hayatına devam et ve bol yürü ded hatta

A aylinnaylinn Beyaz_lale_ ben yarın 17.30 da transfer olucam Allahın izniyle sizinkiler kaçta? Sadece yarın akşam dinlenmeyi planlıyorum. Salı sabahı işe dönücem. Sizlerde durum nasıl olacak
ben izinliyim hep evde olucam.saat 9.30 da benım de yarın yine konuşuruz çok tuhaf bi his oluyo transfer akşamı bu 2. benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…