2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

hayır 2 haklısınız fakat bu süreç malesef ki düşündüğünüz gibi değil. Olumlu da olsa olumsuz da olsa biz elimizden geleni yapmalıyız. Ben izinliyim,Bir sürü arkadaş çalışıyor ama onun dışında evde yorulmamaya çalışıyor. Tabiki sizin tercihiniz . İnşallah güzel sonuçlar alırız

Umuyorum pozitif olur sizinde benimde durumum :) allah sağlıkla versin ne verecekse inşallah

Şuan için evdeyim bende işe gitmeyeceğim dinlenmeye olabildiğince çalışırım canım dediğin gibide çok da hareketsiz kalmadan aminnn Rabbım hep güzel haberler almamızı nasip etsin inş verdigin bilguler için coook teşekkür ederim umarım sende sağ saglim bebisine kavuşursun ins

Ins guzel haberini almaya az kalmış seninde hayirlisiyla müjdeli haberi verirsin bize doğru diyorsun canım ama ilk olunca bende biraz heyecan oldu o yüzden e yapayım bilemedim suan işede gitmeyeceğim elimden geldiğince dikkatli ama hareketsiz olmayacağım anladığım kadarıyla bilgiler için coook teşekkür ederim canım benim

Haziran 21 iğne olcam temmuz adetinden sonra tranfere hazırlicam dedi doktor bi sıkıntı çıkmaz ise temmuz ayında transferim olcak bekliyorum bende
Hadi hayırlısı canım benim ignein faydasi çok muş umarım iyi gelir bizde hayırlısıyla hersey istediğimiz gibi olur güzel sonuçlar alalim

A aylinnaylinn Beyaz_lale_ ben yarın 17.30 da transfer olucam Allahın izniyle sizinkiler kaçta? Sadece yarın akşam dinlenmeyi planlıyorum. Salı sabahı işe dönücem. Sizlerde durum nasıl olacak
Canım ben 1 de hastanede olacakmışım serum vereceklermiş 2 yada 2.30 trasnferin olur dediler bakalim şuan ben işe gitmeyeceğim nasıl olacak heyecan dorukta çünkü A aylinnaylinn en erken sen olacaksın galiba hadi hayırlısı hepimiz güzel haberler alırız ins

İnşallaaaah:))) ben yapmadım daha bekliyorum bakalım. Kaçıncı denemeydi canım :)
Benim ilk denemem 2 tane 5.gün embriyosu Kuzum ne yollardan geldik bilsen eşime sizin çocuğunuz olmaz dediler bir buçuk yıl bunun üzüntüsünü stresini çektik bekledik, eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükür bugünleri gördük ama inanamıyorum hala

Çok heyecanlı yaaa ben de eve gelince yazicam hemen. En son ben oluyorum hadi hayırlı olsun hepimiz için

Yaaa o kadar sevindim ki inan :) Ne kadar zordur tahmin edebiliyorum o günlerden bu günlere gelmek. Ne güzel bir duygu sağlıkla kucağına alırsın inşalllah bir an önce. Benimde ilk denemem umarım senin gibi benimde olumlu olur:)

Hadi hayırlısı canım benim ignein faydasi çok muş umarım iyi gelir bizde hayırlısıyla hersey istediğimiz gibi olur güzel sonuçlar alalim
Amin canım inşallah seninde transferin bu gün galiba inşaallah tutunur sımsıkı sana minisin yada minislerin ❤ hersey gonlunce olsun canım benim ❤

Amin kuzum Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah alcaz güzel haberi de senden 2 gün kaldı

ben eve dönüyorum bileee çok umutlandım valla bu sefer 2 tane diye mi bilmiyorum Birlikte bekleriz ben dinlenmeye geçicem evde yatış yolum da az kaldı
Rabbim nasip etsin pozitifi görelim inşallah sağlıkla gelsin
Bende ev süpür sil yapıyorum son duşa da girerim noktayı koyarım artık gelince yatayım rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…