- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.981
hayır 2Evet benim ilk denemem. Eğer sizde bu şekilde rahat ediyorsanız tabiki yatmalısınız, ben insanın kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapması gerektiğine inandığımı söylemek istedm. Henüz sonucu bilmiyorum fakat olumlu olursa ben hiç dikkat etmedim ve olumlu oldu gibi birşey diyemem tabi, ama tam tersi olumsuz olursada bunu Fazla hareket fazla yürüyüş gibi sebeplere bağlamam :)) normalde de aktif çalışma hayatındayım ama işim stresli olduğu için bu süreçte raporluyum , tek sebebi stresten uzak durmak istemem ve doktorun önermesi. İnsan yatmak istiyorsa yatmalı, gezmek istiyorsa gezmeli psikoloji daha etkili diye düşünüyorum sadece :) sizin ilk denemeniz mi ?
Korkuyorum 12. Günü beklycm cesaret edemiyorum canımİçini ferah tut canım inşallah bebsilerimiz bizmledir test yapsan çıkar ama
Umuyorum pozitif olur sizinde benimde durumum :) allah sağlıkla versin ne verecekse inşallahhayır 2haklısınız fakat bu süreç malesef ki düşündüğünüz gibi değil. Olumlu da olsa olumsuz da olsa biz elimizden geleni yapmalıyız. Ben izinliyim,Bir sürü arkadaş çalışıyor ama onun dışında evde yorulmamaya çalışıyor. Tabiki sizin tercihiniz . İnşallah güzel sonuçlar alırız
Tuhaf Bi his nasıl yani canımız acıyacak miben izinliyim hep evde olucam.saat 9.30 da benım de yarın yine konuşuruz çok tuhaf bi his oluyo transfer akşamı bu 2. benım
hayır acımayacak zor olan eve gelip 8-10 gün beklemek.Tuhaf Bi his nasıl yani canımız acıyacak mi
Şuan için evdeyim bende işe gitmeyeceğim dinlenmeye olabildiğince çalışırım canım dediğin gibide çok da hareketsiz kalmadanInsallah guzel haberler alirsin canim.
Ben ilk 2 transferimde hep yattim, ikisi de negatifiti, 3. de ve 4.de normal hayatima dondum. Zaten calistigim icin vaktim de yoktu yatacak. Son iki transferim pozitif oldu. Benim 5.gun transferleri oldu ve ilkinde 4.gun pembe bi leke geldi ikincisinde 3.gun belim cok agridi. Bel agrisindan 2 gun sonra, lekeden bir gun sonra (ikisinde de transferden 5 gun sonra) erken gebelik testinde iki transferde pozitif sonucu gormustum. O yuzden benim icin transferden sonra 3. ve 4. gun hep dikkat edilecek gunler gibi geliyor. Tabi bunyeden bunyeye fark var....insallah saglicakla gelir bebegin
Ins guzel haberini almaya az kalmış seninde hayirlisiyla müjdeli haberi verirsin bizeMerhabalar :) bende 8 haziranda transfer oldum. Açıkcası dikkat ettim diyemem çünkü doktorumda yatmanın yada kendini kısıtlamanın hiç bir etkisi olmadığını söyledi. Önemli olan kendini rahat hissetmen dedi bende ertesi gün yolculuk bile yaptım hatta. Aktif olarak normalde ne yapıyorsam hepsini yaptım diyebilirim. Tek dikkat ettğim çok aşırı yukarı filan uzanmamaya çalıştım. Oda psikolojik yani bence tamamen :) bebeğin tutunma mekanizmasının bambaşka birşey olduğunu araştırmıştım ve doktorumlada konuştum. Ağır bir yük ve spor dışında benim mantık olarak riskli bulduğum birşey yok açıkcası:) sonuçta hasta değiliz ve ne kadar az hareket edeyim dersem psikolojik olarak daha rahatsız oluyorum ben
Hadi hayırlısı canım benim ignein faydasi çok muş umarım iyi gelir bizde hayırlısıyla hersey istediğimiz gibi olur güzel sonuçlar alalimHaziran 21 iğne olcam temmuz adetinden sonra tranfere hazırlicam dedi doktor bi sıkıntı çıkmaz ise temmuz ayında transferim olcak bekliyorum bende
Canım ben 1 de hastanede olacakmışım serum vereceklermiş 2 yada 2.30 trasnferin olur dediler bakalim şuan ben işe gitmeyeceğim nasıl olacak heyecan dorukta çünküA aylinnaylinnBeyaz_lale_ ben yarın 17.30 da transfer olucam Allahın izniyle sizinkiler kaçta? Sadece yarın akşam dinlenmeyi planlıyorum. Salı sabahı işe dönücem. Sizlerde durum nasıl olacak
Saol kuzum teşekkür ederim erken yaptım ya iyi olmadı gene beklicemAaa diğer gruptada konuşmuştuk, yaa çok sevindim ya sağlıkla sonuçlansın inşallaah :)
İnşallaaaah:))) ben yapmadım daha bekliyorum bakalım. Kaçıncı denemeydi canım :)Saol kuzum teşekkür ederim erken yaptım ya iyi olmadı gene beklicemdarısı başınıza
Benim ilk denemem 2 tane 5.gün embriyosuİnşallaaaah:))) ben yapmadım daha bekliyorum bakalım. Kaçıncı denemeydi canım :)
Çok heyecanlı yaaa ben de eve gelince yazicam hemen. En son ben oluyorum hadi hayırlı olsun hepimiz içinCanım ben 1 de hastanede olacakmışım serum vereceklermiş 2 yada 2.30 trasnferin olur dediler bakalim şuan ben işe gitmeyeceğim nasıl olacak heyecan dorukta çünküA aylinnaylinn en erken sen olacaksın galiba hadi hayırlısı hepimiz güzel haberler alırız ins
Yaaa o kadar sevindim ki inan :) Ne kadar zordur tahmin edebiliyorum o günlerden bu günlere gelmek. Ne güzel bir duygu sağlıkla kucağına alırsın inşalllah bir an önce. Benimde ilk denemem umarım senin gibi benimde olumlu olur:)Benim ilk denemem 2 tane 5.gün embriyosuKuzum ne yollardan geldik bilsen eşime sizin çocuğunuz olmaz dediler bir buçuk yıl bunun üzüntüsünü stresini çektik bekledik, eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükür bugünleri gördük ama inanamıyorum hala
Amin canım inşallah seninde transferin bu gün galiba inşaallah tutunur sımsıkı sana minisin yada minislerin ❤Hadi hayırlısı canım benim ignein faydasi çok muş umarım iyi gelir bizde hayırlısıyla hersey istediğimiz gibi olur güzel sonuçlar alalim
Amin kuzum Allahım isteyen herkesin kucağını doldursunYaaa o kadar sevindim ki inan :) Ne kadar zordur tahmin edebiliyorum o günlerden bu günlere gelmek. Ne güzel bir duygu sağlıkla kucağına alırsın inşalllah bir an önce. Benimde ilk denemem umarım senin gibi benimde olumlu olur:)
ben eve dönüyorum bileee çok umutlandım valla bu sefer 2 tane diye mi bilmiyorumÇok heyecanlı yaaa ben de eve gelince yazicam hemen. En son ben oluyorum hadi hayırlı olsun hepimiz için
Rabbim nasip etsin pozitifi görelim inşallah sağlıkla gelsinben eve dönüyorum bileee çok umutlandım valla bu sefer 2 tane diye mi bilmiyorumBirlikte bekleriz ben dinlenmeye geçicem evde yatış yolum da az kaldı
Hadi hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebelertransferimi oldum eve dönüyorum. 12 hücreliler gayet iyiler dedi doktor. Eve gidip proluteksi vuracağım.11 gün sonra dedi doktor sonuca. (3.gün embriyosu) Benımle birlikte bekleyeck olanları beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?