- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.941
cnm belki sen çok yoğun ilaç kullanmıyorsun yada pıhtılaşmaya sebep olacak ilaçları kullanmıyorsundur..Bana vermediler
icini ferah tut, dogru cikiyor genelde...ben de erken gebelik testiyle ogrenmistim....Kızlarr buraya da yaziim 8 haziranda transfer oldum donmuş 5.gün , test günüme 6 gün var erken gebelik testi yaptım fotodaki gibi çıktı , doğru mu diil mi inanamıyorum
☺TebriklerKızlarr buraya da yaziim 8 haziranda transfer oldum donmuş 5.gün , test günüme 6 gün var erken gebelik testi yaptım fotodaki gibi çıktı , doğru mu diil mi inanamıyorum
Ayyyy çok teşekkür ederim ikna olmaya çalışıorumicini ferah tut, dogru cikiyor genelde...ben de erken gebelik testiyle ogrenmistim....
Teşekkür ederim inşallah doğrudur☺Tebrikler
Canım ben ilk gün uzandım şu an transfer gününü sayarsak 3 gunumdeyim sürekli yatmak istemiyorum arada yürüyorum ama daha bı belirtim yok inslalh tutmusutbana da tam tersi söylendi. 3 gün hep yat sonra da pek iiş yapma ağır şeyler denildi bana. Yatma olayı bana mantıklı gelıyor. O kadar çaba var ki bu işte hadi iş yaptım diyelim tutunmadı onun pişmanlığınu yaşayamam.Yatar sonucumu beklerim... Sizin ilk denemeniz mi?
İnslalh bebeisin sana çok güzel tutunmustur canım bence varAyyyy çok teşekkür ederim ikna olmaya çalışıorum
İnşallah ihtiyaç yoktur ben yine de akşam yatmadan coraspin içiyorumcnm belki sen çok yoğun ilaç kullanmıyorsun yada pıhtılaşmaya sebep olacak ilaçları kullanmıyorsundur..
Ayy teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin hayırlısıylaİnslalh bebeisin sana çok güzel tutunmustur canım bence var
ay harika ya var tabi olmaz mı .Tebrikler Rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallahKızlarr buraya da yaziim 8 haziranda transfer oldum donmuş 5.gün , test günüme 6 gün var erken gebelik testi yaptım fotodaki gibi çıktı , doğru mu diil mi inanamıyorum
Yarın tekrarlıcam ama çok korkuyorum yine düşer diye korkudan kimseye söylemedik ama heveslendik de bilmiyorum ne olcak B Beklededi yaptırcaktı galiba bugünP Pull B Beklededi Merhaba , ben de sizin gibi 2 Haziranda transfer oldum, 5. gun embryosuydu. ilk kan testimi transferden sonra 9.gun verdim, cok sukur 181 cikti. Doktor 4 gun sonra tekrarlamami istedi. Yani sali tekrar gidicem. daha once dusuk yaptigim icin kaygili bekliyorum..siz tekrarladiniz mi testlerinizi?
CAnım benim o kadar çok dua ettim ve istedim ki herkesden seni çok iyi anlıyorumay harika ya var tabi olmaz mı .Tebrikler Rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallahhiç silik de olsa ikinci çizgiyi görmedim ne güzel bi histir kimbilir Yarın transferim var benım için dua istiyorum senden hamilesin sonuçta... hamilelerin duası kabul olurmuş
cnm doktorunla görüştnü mü.doktor bilgisinde mi coraspin kullandığın..belki kullanmaman gerekiyor..İnşallah ihtiyaç yoktur ben yine de akşam yatmadan coraspin içiyorum
İnşallahHadi güzel haberlerle inşallah haber edin mutlaka
Aaa ne güzel. Ben Çarşamba başlamıştım tedaviye,yarın kontrolüm var. Siz ne asamadasiniz?Ben varım
Bizimde perşembe günü transferimiz olacak inşallahAaa ne güzel. Ben Çarşamba başlamıştım tedaviye,yarın kontrolüm var. Siz ne asamadasiniz?
Sordum canım. o zaten tedaviden önce de adetine 10 gün kala coraspin kullanmaya başla diyordu bana. hastaneden kan sulandırıcı bişey vermeyince doktoruma sordum coraspin de alayım mı diye al dedi o da. Bana ilaçları hep hastaneden ayarladılar opudan sonra. Doktorum ayarlamadıcnm doktorunla görüştnü mü.doktor bilgisinde mi coraspin kullandığın..belki kullanmaman gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?