- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.921
Ben de araştırma yaptım biraz bu şekilde yazı buldum yani transfer olup pozitifi görünce 4 haftalık sayiliyormus.cnm internette hasapalama programı var transfer tarihine göre hesapalama yapıldımı transfer günü 15 günlük gebe oluyorsun.onun üerinden devam ediyor.
Merhabalar :) bende 8 haziranda transfer oldum. Açıkcası dikkat ettim diyemem çünkü doktorumda yatmanın yada kendini kısıtlamanın hiç bir etkisi olmadığını söyledi. Önemli olan kendini rahat hissetmen dedi bende ertesi gün yolculuk bile yaptım hatta. Aktif olarak normalde ne yapıyorsam hepsini yaptım diyebilirim. Tek dikkat ettğim çok aşırı yukarı filan uzanmamaya çalıştım. Oda psikolojik yani bence tamamen :) bebeğin tutunma mekanizmasının bambaşka birşey olduğunu araştırmıştım ve doktorumlada konuştum. Ağır bir yük ve spor dışında benim mantık olarak riskli bulduğum birşey yok açıkcası:) sonuçta hasta değiliz ve ne kadar az hareket edeyim dersem psikolojik olarak daha rahatsız oluyorum benMerhaba hanımlar yarın benimde transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirimbide trasnfer günü nelere dikkat ettiniz ilk günü nasıl geçirdiniz evde uzandiniz mi yoksa ayak uzatarak mi vakit geçirdiniz tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak
Bilmiyorum ki benim ara ara akıntım oluyo o da çok inceCanım bide iki gündür sarı renkte akıntım oluyor normalmi bu
Bana doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi bende bugün verdim çok şükür 492 olmuş. Farklı labavutarda vermeyin sakın ben ilk verdiğim verde vermedim sabah üzüldük biraz sonra normal dedi ben o hataya düştüm siz düşmeyin@Pull B Beklededi Merhaba , ben de sizin gibi 2 Haziranda transfer oldum, 5. gun embryosuydu. ilk kan testimi transferden sonra 9.gun verdim, cok sukur 181 cikti. Doktor 4 gun sonra tekrarlamami istedi. Yani sali tekrar gidicem. daha once dusuk yaptigim icin kaygili bekliyorum..siz tekrarladiniz mi testlerinizi?
Bana doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi bende bugün verdim çok şükür 492 olmuş. Farklı labavutarda vermeyin sakın ben ilk verdiğim verde vermedim sabah üzüldük biraz sonra normal dedi ben o hataya düştüm siz düşmeyinhayırlısı olsun hakkınızda çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin doktorum benden bidaha test istemedi
Ben devletin aciline gittim bana da olmuyo dediler 1 seferlik yapalım dediler ama sabah üzülünce tüp bebek olduğunu artışa bakmam gerektiğini söyledim yaptılarsagol canim, senin de hayirli olsun
benim doktorgliba pazara geldigi icin 4 gun sonraya istedi. Benim yasadigim yerde doktor yollamadan kan testi yapmiyorlar, oyuzden mecbur ayni labta olucam. Hatta ayni saatte aliyorlar. ben de merakla 4 gun sonraki testi beklicem. nasip insallah saglicakla ilerler...kalp atisini duyana kadar boyle gecicek galiba...
Ben devletin aciline gittim bana da olmuyo dediler 1 seferlik yapalım dediler ama sabah üzülünce tüp bebek olduğunu artışa bakmam gerektiğini söyledim yaptılar
Benim 9.gün 217 çıktı sabah özelde yaptırdım pazar diye 299 çıktı düşük gelince yine devletin acilinde yaptırdım 492 çıktı
Evet bende bu kadar farketmez diye düşünüyodum ama farkediyomuş gerçekten 2 saatlik bi gecikme oldu ama o da sorun olmaz diye düşünüyorumcanim ya yasadigin stresi tahmin ederim. ben el mahkum bekliyorum saliyi. bu kadar fark ettigini bilmiyordum hic, neyseki tekrarlamissin testi.
Benim hiç belirtim olmadı hala da yokPozitifi gören arkadaşlarım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallaharkadaşlar hiç belirtiniz oldu mu bu dönemde,benim test günüm de salı yani bugün transferimin 10. Günü ama pek bir belirtim yok,bir progestan iğnenin etkileri var sanırım ..siz de oldu mu hiç belirti?
Hayır benim olmadıBu arada tüp bebekte illaki yerleşme kanaması oluyor mu ki
Aynen canım benim de aynı durum ,kasık batmalarim ilk günler oldu şimdi yok, göğüs şişkinliği falan da sadece progestan iğne sonrası oluyor ilaç etkisi geçince geçiyor...onlarda sanırım iğnenin etkisi.. inşallah hayırlı haberler alırız,testten önce çok da belirti aramaya gerek yok sanırım..Benimde test günüm çarşamba. 5. Gün embriyosu transfer oldum. İlk iki gün sol kasıkta ince bir şekilde iğne batması oldu şuan hiç bir belirtim yok. Göğüslerim hassas ama bence o direk ilaçların etkisi, çünkü diğet ilaç saatim yaklaştığında hafiflemiş oluyor ağrı ama ilaçları içince yine başlıyor . Yani belirti diye birşey yok sanırım:)
bana da tam tersi söylendi. 3 gün hep yat sonra da pek iiş yapma ağır şeyler denildi bana. Yatma olayı bana mantıklı gelıyor. O kadar çaba var ki bu işte hadi iş yaptım diyelim tutunmadı onun pişmanlığınu yaşayamam.Yatar sonucumu beklerim... Sizin ilk denemeniz mi?Merhabalar :) bende 8 haziranda transfer oldum. Açıkcası dikkat ettim diyemem çünkü doktorumda yatmanın yada kendini kısıtlamanın hiç bir etkisi olmadığını söyledi. Önemli olan kendini rahat hissetmen dedi bende ertesi gün yolculuk bile yaptım hatta. Aktif olarak normalde ne yapıyorsam hepsini yaptım diyebilirim. Tek dikkat ettğim çok aşırı yukarı filan uzanmamaya çalıştım. Oda psikolojik yani bence tamamen :) bebeğin tutunma mekanizmasının bambaşka birşey olduğunu araştırmıştım ve doktorumlada konuştum. Ağır bir yük ve spor dışında benim mantık olarak riskli bulduğum birşey yok açıkcası:) sonuçta hasta değiliz ve ne kadar az hareket edeyim dersem psikolojik olarak daha rahatsız oluyorum ben
evet cnm test tarihinde 4 haftalık olmuş oluyor..Ben de araştırma yaptım biraz bu şekilde yazı buldum yani transfer olup pozitifi görünce 4 haftalık sayiliyormus.
Tüp bebek gebelik hesaplamasında normal gebelikten farklı olarak döllenmenin hangi günde gerçekleştiği bellidir. Tüp bebek işlemleri sırasında da doğal adet siklüsü takip edildiği için embriyonun rahme yerleştirilme tarihi, son adet tarihinin ilk gününden iki hafta sonrasına denk gelir. Muhtemel doğum tarihi embriyonun rahme yerleştirildiği güne 266 gün (yaklaşık 38 hafta) eklenerek hesaplanır. Embriyo yerleştirildikten 12 gün sonra yapılan B-HCG testi pozitif çıkarsa yani gebelik oluştuysa gebelik haftası, 4 haftalık olarak kabul edilir.
cnm ben hem aspirin hem oksapar kullanıyorum.kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşmasına sebep olduğu için doktorlar her türlü veriyor..selam kızlar tarihi bana yakın olan var mı ??? yarın 2.transferimi olucam. Yaş 31 sebepsiz inf- 2adet 3.gün enbriyosu- kullanacağım ilaçlar: ecopirin- estrofem- vitamin- proluteks göbekten- progestan fitil4 - prograf(bağ baskılayıcı......) Bu kadar. Oksapar herkese veriliyor mu benden acaba neden phtılaşma testi istenmedi .
Ben varımAranızda Diyarbakır bahçeci de tedavi gören var mı arkadaşlar.
Bana vermedilercnm ben hem aspirin hem oksapar kullanıyorum.kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşmasına sebep olduğu için doktorlar her türlü veriyor..
Haziran 21 iğne olcam temmuz adetinden sonra tranfere hazırlicam dedi doktor bi sıkıntı çıkmaz ise temmuz ayında transferim olcak bekliyorum bendeGaliba canım verilen miktarla alakalı olabilir çünkü ben 21. Gün oldum yumurtlamadan sonra oldum üstelik normal günümde adet oldum vücuttan vucuta verilen doza göre değişiyor sen şimdi oldunmu bu iğneden hangi asamadasin canım?
Benim doktorum da kendini pamuklara da sarsan bişey farketmez dedi canım,sadece ağır kaldırma ve uzanma uyarısında bulundu..hatta uçak yolculuğu yapacaktım 3 gün sonra istersen yürüyerek dön dedi..ilk 2 saatlik dinlenme önemli anladığım kadarıyla...bana da tam tersi söylendi. 3 gün hep yat sonra da pek iiş yapma ağır şeyler denildi bana. Yatma olayı bana mantıklı gelıyor. O kadar çaba var ki bu işte hadi iş yaptım diyelim tutunmadı onun pişmanlığınu yaşayamam.Yatar sonucumu beklerim... Sizin ilk denemeniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?