2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Selam kızlar bende ayın 7 sinde transfer oldum 17sinde test günüm. Benim gibi perşembe günü test günü olan varmı

Rabbim nasip etsin pozitifi görelim inşallah sağlıkla gelsin
Bende ev süpür sil yapıyorum son duşa da girerim noktayı koyarım artık gelince yatayım rahat rahat
ben de dün hep iş yaptım yemek- temizlik şimdi artık dinlenmeye geçtim.sanki hiç transfer olmamışım gibi ya hiç bir hareket yok( 1.günden başladım)

Hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlıyım. Son günlerde zamanda daha da yavaş akıyor gibi :)
Aynen öle umarım her şey güzel olur Emeklerimize,beklediğimize değer... bundan sonra işimiz hep beklemek. Pozitif çıksa keseyi beklicez. Keseyi görsek kalp atışı, kalp atışını görsek cinsiyet.. bekle babam bekle. Umarım herşeyin en hayırlısı olur herkes için

Ama o en güzel bekleyişler olur işte:)

rica ederim guzelim, insallah herkes kavusur bebegine

cok sevindim canim gayet guzel artmis. ben de yarin vericem 13. gun testini. merakla bekliyoruz...

Herhangi bir belirtiniz varmydı benim adet ağrısı gibi ağrım var 8. Gün bugün

yok canim hicbir belirtim olmadi diyebilirim. 3. gun bel agrisi olmustu ama adet agrisi belki sadece bir kac dakika hissettim baslarda sonra o da olmadi. bezen aceba belirti olmasi gerekiyor mu diye supheleniyorum. sadece bir kez hamile oldugu ogrendikten sonra evin bahcesinde cicklerle ilgilenirken yere cokmustum, ve biraz one egilmistim. o zaman sol tarafimda kucuk bir yerde yanma hissettim. hemen dogruldum ama onun disinda ciddi bir belirttim olmadi.

bir kac gundur su icince metal tadi geliyor ama o da bazen cok yogun bazen hafif...esime sordum o herzamanki aritma su iste diyo. belki o sayilabilirannem hamile oldugu gelen metal taddan anlarmis, ama benim sadece su da oluyor...

Teşekkür ederim çok uzun anlattğnz için hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun inşallaah darısı hepimizin başınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…