- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.001
teşekkürler sen olumlu sonuç almıştın sanrım dimi canımHadi hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebeler❤
ben de dün hep iş yaptım yemek- temizlik şimdi artık dinlenmeye geçtim.sanki hiç transfer olmamışım gibi ya hiç bir hareket yok( 1.günden başladımRabbim nasip etsin pozitifi görelim inşallah sağlıkla gelsin
Bende ev süpür sil yapıyorum son duşa da girerim noktayı koyarım artık gelince yatayım rahat rahat
Ben de 5inde transfer oldum benim de test günüm 17 si...Selam kızlar bende ayın 7 sinde transfer oldum 17sinde test günüm. Benim gibi perşembe günü test günü olan varmı
Ben de 5inde transfer oldum benim de test günüm 17 si...
Ben varımSelam kızlar bende ayın 7 sinde transfer oldum 17sinde test günüm. Benim gibi perşembe günü test günü olan varmı
Aynen öle umarım her şey güzel olurHayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlıyım. Son günlerde zamanda daha da yavaş akıyor gibi :)
Ben varım
Aynen öle umarım her şey güzel olurEmeklerimize,beklediğimize değer... bundan sonra işimiz hep beklemek. Pozitif çıksa keseyi beklicez. Keseyi görsek kalp atışı, kalp atışını görsek cinsiyet.. bekle babam bekle. Umarım herşeyin en hayırlısı olur herkes için
Evet öyle bi o kadar da stresliAma o en güzel bekleyişler olur işte:)
Nasıl geçecek günlerben de dün hep iş yaptım yemek- temizlik şimdi artık dinlenmeye geçtim.sanki hiç transfer olmamışım gibi ya hiç bir hareket yok( 1.günden başladım)
Evet kuzum dün idrardan aldım ama daha kan testi vermedimteşekkürler sen olumlu sonuç almıştın sanrım dimi canım
rica ederim guzelim, insallah herkes kavusur bebegineŞuan için evdeyim bende işe gitmeyeceğim dinlenmeye olabildiğince çalışırım canım dediğin gibide çok da hareketsiz kalmadanaminnn Rabbım hep güzel haberler almamızı nasip etsin inş verdigin bilguler için coook teşekkür ederim umarım sende sağ saglim bebisine kavuşursun ins
cok sevindim canim gayet guzel artmisKızlar 12. Gün hcg 502 çok şükür arttı haftaya keseyi görmek için randevu aldık hayırlısı artıkdarısı bütün isteyenler bu yolda olanların başına inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Herhangi bir belirtiniz varmydı benim adet ağrısı gibi ağrım var 8. Gün bugün
Teşekkür ederim çok uzun anlattğnz için hayırlı olsunyok canim hicbir belirtim olmadi diyebilirim. 3. gun bel agrisi olmustu ama adet agrisi belki sadece bir kac dakika hissettim baslarda sonra o da olmadi. bezen aceba belirti olmasi gerekiyor mu diye supheleniyorum. sadece bir kez hamile oldugu ogrendikten sonra evin bahcesinde cicklerle ilgilenirken yere cokmustum, ve biraz one egilmistim. o zaman sol tarafimda kucuk bir yerde yanma hissettim. hemen dogruldum ama onun disinda ciddi bir belirttim olmadi.
bir kac gundur su icince metal tadi geliyor ama o da bazen cok yogun bazen hafif...esime sordum o herzamanki aritma su iste diyo. belki o sayilabilirannem hamile oldugu gelen metal taddan anlarmis, ama benim sadece su da oluyor...
Hayırlı uğurlu olsun inşallaahKızlar 12. Gün hcg 502 çok şükür arttı haftaya keseyi görmek için randevu aldık hayırlısı artıkdarısı bütün isteyenler bu yolda olanların başına inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim hiç belirtim olmadı sadece ikinci günden beri karnımı istemsiz kasınca adet sancısı gibi sancılarım oluyo. Sizin belirtileriniz neydi?Merhababelirtileriniz var mı acaba merak ettim. Benim dün belirtilerim azaldı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?