• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Eşim testi bir kere yaptı 2 senedir oda çok iyi çıktı doktor dahada tüp bebeğe başlarken yenisini istemedi pcos var bende ben inanıyorum bana yanlış tedavi uygulandı 225mg iğne dozuyla başladım 3 iğne 400mg oldum toplam diğer iğneler hariç yani zaten şiştim 20/25 yum var dedi toplamaya girdiğinde 16 tane çıktı 5i olgun çıktı 4ü döllendi 3. Güne kadar geldi 5.günede 2 tane geldi maalesef kalitesi 4ab ve 5ab bu arada yaş 22 / eşim 27 yani aileden gelen genetik pco var sadece benim bu kadar yüksek dozla iğne tedavim oldu ablamlar hep 175mg ile başladılar. Doktorla herşeyi konuşucam zaten kendiside hayal kırıklığına uğradı bastı ilacı . 1 ay dinlenmeye alındım şuan yumurta toplama üstüne 11 gün geçti adette olmadım . Son olarak tüplerimde de sıkıntı var benim o yüzden tüp bebek

Güzel olur merak etmeyin 🤲🏻 ❤️ benim 2 yumurtam vardı bitanesi 4.gün öldü 1tanesi 5.güne gitti şuan benimle inşallah 🤲🏻 Allah tan ümit kesilmez
Güzel olur merak etmeyin 🤲🏻 ❤️ benim 2 yumurtam vardı bitanesi 4.gün öldü 1tanesi 5.güne gitti şuan benimle inşallah 🤲🏻 Allah tan ümit kesilmez
Inş ya güzel haberlerinizi de burdan paylaşmayı nasip etsin rabbim.dualarda unutmayalım birbirimizi ...

@Pull B Beklededi Merhaba , ben de sizin gibi 2 Haziranda transfer oldum, 5. gun embryosuydu. ilk kan testimi transferden sonra 9.gun verdim, cok sukur 181 cikti. Doktor 4 gun sonra tekrarlamami istedi. Yani sali tekrar gidicem. daha once dusuk yaptigim icin kaygili bekliyorum..siz tekrarladiniz mi testlerinizi?
Herhangi bir belirtiniz varmydı benim adet ağrısı gibi ağrım var 8. Gün bugün

bana da tam tersi söylendi. 3 gün hep yat sonra da pek iiş yapma ağır şeyler denildi bana. Yatma olayı bana mantıklı gelıyor. O kadar çaba var ki bu işte hadi iş yaptım diyelim tutunmadı onun pişmanlığınu yaşayamam.Yatar sonucumu beklerim... Sizin ilk denemeniz mi?
Evet benim ilk denemem. Eğer sizde bu şekilde rahat ediyorsanız tabiki yatmalısınız, ben insanın kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapması gerektiğine inandığımı söylemek istedm. Henüz sonucu bilmiyorum fakat olumlu olursa ben hiç dikkat etmedim ve olumlu oldu gibi birşey diyemem tabi, ama tam tersi olumsuz olursada bunu Fazla hareket fazla yürüyüş gibi sebeplere bağlamam :)) normalde de aktif çalışma hayatındayım ama işim stresli olduğu için bu süreçte raporluyum , tek sebebi stresten uzak durmak istemem ve doktorun önermesi. İnsan yatmak istiyorsa yatmalı, gezmek istiyorsa gezmeli psikoloji daha etkili diye düşünüyorum sadece :) sizin ilk denemeniz mi ?

Aynen canım benim de aynı durum ,kasık batmalarim ilk günler oldu şimdi yok, göğüs şişkinliği falan da sadece progestan iğne sonrası oluyor ilaç etkisi geçince geçiyor...onlarda sanırım iğnenin etkisi.. inşallah hayırlı haberler alırız,testten önce çok da belirti aramaya gerek yok sanırım..
Umuyorum ki sağlıkla pozitif sonuçlansın durumunuzz :))

Benim doktorum da kendini pamuklara da sarsan bişey farketmez dedi canım,sadece ağır kaldırma ve uzanma uyarısında bulundu..hatta uçak yolculuğu yapacaktım 3 gün sonra istersen yürüyerek dön dedi..ilk 2 saatlik dinlenme önemli anladığım kadarıyla...
Benim doktorum da tamamen aynısı söyledi ağır kaldırma ve sürekli yatma dedi. Onun dışında hayatına devam et ve bol yürü ded hatta

A aylinnaylinn Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ ben yarın 17.30 da transfer olucam Allahın izniyle sizinkiler kaçta? Sadece yarın akşam dinlenmeyi planlıyorum. Salı sabahı işe dönücem. Sizlerde durum nasıl olacak
ben izinliyim hep evde olucam.saat 9.30 da benım de yarın yine konuşuruz çok tuhaf bi his oluyo transfer akşamı bu 2. benım😥😥😥

Back
X