- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.761
Ben de çok bilmiyorum dün mü donduruldu bugün mü pzt opu oldunuz demiKızlar merhaba. 1 embriyom olacak derken diğeride başarmış ve toplamda 2 embriyom oldu. 3 gününde dondurdular. Orta kalite de dedi embriyolog. Ona biraz canm sıkıldı. Doktorda çok önemli değil bu konu tutunmayacak embriyoyu tranfser yapmıyoruz dedi. Ama biraz kafama da takıldı. Orta kalite embriyo tam olarak ne demek. Daha önce böyle olur tranfser i olan oldu mu?
Valla ben gobektende iğne oluyorum dün kalçadan da oldun benim kaçış yerim yok galibaÜstüne oturmadığım için sıkıntı olmuyodün yaptım mesela kendim baya Bi yavaş yavaş ovdum hemşirenin yaptığı kadar ağrım yok şu an elleyince oluyo ben de ellemiyorum siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz kafanız nasıl rahat olacaksa öyle yapın
Canım bu orta sevileyelere falan takma tıp dilinde yapıyorlar hani şöyleki bunların bölünmesi lazım yani hücreler artmasi lazım ne kadar sürede bu oluyor kaç tane hücre oldu ona bakıp değerlendirme yapıyorlar ama dr dediği gibi kötü olsa transfer yapmazlar bide kotu olan zaten ilerleyemiyor ölüyor sen içini ferah tut allahin izniyle tutar güzel haberler alırsın canım benimKızlar merhaba. 1 embriyom olacak derken diğeride başarmış ve toplamda 2 embriyom oldu. 3 gününde dondurdular. Orta kalite de dedi embriyolog. Ona biraz canm sıkıldı. Doktorda çok önemli değil bu konu tutunmayacak embriyoyu tranfser yapmıyoruz dedi. Ama biraz kafama da takıldı. Orta kalite embriyo tam olarak ne demek. Daha önce böyle olur tranfser i olan oldu mu?
Canım benim maşallah çok güzel bir değer ins değerin katlanarak atsın hayirlisiyla da kucağına almayı nasip etsin cooook sevindim yaKızlaarrrbugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah çok sağolun rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım benim maşallah çok güzel bir değer ins değerin katlanarak atsın hayirlisiyla da kucağına almayı nasip etsin cooook sevindim yadarısı bana ins diyelim
Hayırlı olsunKızlaarrrbugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsunrabbim devamını göstersin 9.gune göre gayet iyi valla embriyo kaliten neydi
Amin inşallah.him gelişimine devam etmiş yani demekki tekrardan tebrik ederimÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinsabah aradıklarında 3bb dediler tam transfer olurken 4bb olmuş yani 4bb transfer edildi
Çok teşekkürlerAmin inşallah.him gelişimine devam etmiş yani demekki tekrardan tebrik ederim
Aminnn canım benim Hayırlısıyla ins allahım bizede nasip ederİnşallah çok sağolun rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallahkaçıncı gündesiniz?
İnşallah güzel haberlerleAminnn canım benim Hayırlısıyla ins allahım bizede nasip edercanım ben pazartesi ins transfer olacağım ondan sonra gün saymak var bana
Bende 3.transferim için hazırlık asamasindayim tahminime göre 21 hazirnda olucam transferÇok teşekkürlersiz ne durumdasınız?
Yaaaaaa inanamıyorummmm inanamıyoorrum ay cok sevindimKızlaarrrbugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız sizden deBende 3.transferim için hazırlık asamasindayim tahminime göre 21 hazirnda olucam transfer
Ay evet yaaa bende üzülmüştüm ama bundan sonrası inşallah güzel olacakYaaaaaa inanamıyorummmm inanamıyoorrum ay cok sevindim. 1 tane yumurta bile yetiyor demişitk Rabbim cok büyük ya ALlah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin insallah
Yaaa hayırlısı olsun inşallaah.Kızlaarrrbugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amiiiinnn valla burda okuyunca oncesini konusulunca sonradan da pozitif olunca inanın kendimin olmuş kadar seviniyorum ya .Ayy darısı başıma darısı tüm isteyenlerin baaşına inşallah çok mutlu oldum sizin adınızaAy evet yaaa bende üzülmüştüm ama bundan sonrası inşallah güzel olacakrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim tabbim isteyen herkese nasip etsinYaaa hayırlısı olsun inşallaah.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Darısı bizlerin başına inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?