2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ben de çok bilmiyorum dün mü donduruldu bugün mü pzt opu oldunuz demi

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim, doktorda bugün aynısını söyledi anladığım herkeste aynı durum kurtuluş yok iğnelerin bitmesi için gün sayacaz transfer günüm de belli oldu bu pazar minnoşlarım gelecek inşallah içim bir kıpır kıpır oldu büyük ödülü kazanmış gibi sevindim Allah beklenti içinde olan herkese hayırlı sonuçlar versin inşallah bu kadar emek veriyoruz Rabbim önce pozitif sonuç görmeyi sonrada hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin şu cuma günü hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah

Valla ben gobektende iğne oluyorum dün kalçadan da oldun benim kaçış yerim yok galiba üstüne kalçada sağolsun coooook güzel ağrı yapıyormuş bunu hergun nasıl vurulacagim bilemedim ama güzel sonuçlar analımda mecbur katlanacağım

Canım bu orta sevileyelere falan takma tıp dilinde yapıyorlar hani şöyleki bunların bölünmesi lazım yani hücreler artmasi lazım ne kadar sürede bu oluyor kaç tane hücre oldu ona bakıp değerlendirme yapıyorlar ama dr dediği gibi kötü olsa transfer yapmazlar bide kotu olan zaten ilerleyemiyor ölüyor sen içini ferah tut allahin izniyle tutar güzel haberler alırsın canım benim

Kızlaarrr bugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim maşallah çok güzel bir değer ins değerin katlanarak atsın hayirlisiyla da kucağına almayı nasip etsin cooook sevindim ya darısı bana ins diyelim

Aminnn canım benim Hayırlısıyla ins allahım bizede nasip eder canım ben pazartesi ins transfer olacağım ondan sonra gün saymak var bana
İnşallah güzel haberlerle benim için en zoru embriyoları beklemek olmuştu kalcak mı kalmıcak mı oydu. Transferden sonra vakit hiiiiççç geçmiyor 9 gün anca dayanabildim

Kızlaarrr bugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaaaaaa inanamıyorummmm inanamıyoorrum ay cok sevindim . 1 tane yumurta bile yetiyor demişitk Rabbim cok büyük ya ALlah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin insallah

Yaaaaaa inanamıyorummmm inanamıyoorrum ay cok sevindim . 1 tane yumurta bile yetiyor demişitk Rabbim cok büyük ya ALlah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin insallah
Ay evet yaaa bende üzülmüştüm ama bundan sonrası inşallah güzel olacak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim

Ay evet yaaa bende üzülmüştüm ama bundan sonrası inşallah güzel olacak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
Amiiiinnn valla burda okuyunca oncesini konusulunca sonradan da pozitif olunca inanın kendimin olmuş kadar seviniyorum ya .Ayy darısı başıma darısı tüm isteyenlerin baaşına inşallah çok mutlu oldum sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…