- 12 Kasım 2020
- 198
- 177
- 18
- 32
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.721
Aynen farklı oluyoruz heralde ben anesteziyi atamadım heraldeBende böyle olmadı hiç 2 kere opu oldum hemen normale döndüm adetim de 6 gün sonra değil normal dongumde geldi. Her insan da farklı etki olabilir tabii
İnşallah vardır ama ben adet olacağım zaman hissediyorum genelde sabah uyandığımda Bi sıcak basması terleme oluyor yine öyle oldum ondan üzüldüm açıkçası. Umarım tutmuştur sizin test gününüz ne zamanBenimde transferim 2 hazirandı. Ve olmam gereken adet günüm geçti bile ama hiç bir belirtim yok belirti sanıyorum ağrılarım oluyor sonra geçiyo ağrılar belirti de olabilir test yaptırmadan üzülüp varsa bebeğinizi de etkilemeyin bence
İnşallah tutmuştur çok sağolun gerçekten moral oldunuz banaÜzülmeyin erkenden moral bozukluğu iyi bir şey değil benim 1 kızım var dogal yolla oldu ve hamileliğim de adet dönemlerim de kasik ağrım olurdu. Hemen moral bozmak olmaz
İnşallah bugünden beri ağlıyorum ne güzel moral oldunuzCanım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hep aynı diyorlar o yuzden endişe edip üzülmene hiç gerek yok sen stres yapmadan test günü nu bekle ins guzel haberler alırsın
Haydi hayırlısı olsun cnm inşallah... Rabbim gönlüne göre versin10 toplandı bugün aradılar 3ü olgunmuş döllenmişler bakalım kaç kalcak kalıcakmı
Ben de 5 haziranda transferimi oldum. 3 gündür regl ağrısı çekiyorum. Nefesim kesilio gibi oluyo daralıyorum sanırsın menopoza girdimİnşallah vardır ama ben adet olacağım zaman hissediyorum genelde sabah uyandığımda Bi sıcak basması terleme oluyor yine öyle oldum ondan üzüldüm açıkçası. Umarım tutmuştur sizin test gününüz ne zaman
İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız çok sağolun desteniz içinBen de 5 haziranda transferimi oldum. 3 gündür regl ağrısı çekiyorum. Nefesim kesilio gibi oluyo daralıyorum sanırsın menopoza girdimHemşireye sordum normal dedi. Güzel düşün güzel olsun cnm.
O saydıklarınız da hamilelik belirtisi olabilir bende şuan hiç belirtti yok ama ümidimi hiç kesmedim bütün herşeyi pozitif olarak düşünüyorum evrene de mesaj da önemli bence iyi düşün iyi olur derler benim dr 14 haziran dedi ama ben 13ünde yaptırıcam sizin ne zamandı?İnşallah vardır ama ben adet olacağım zaman hissediyorum genelde sabah uyandığımda Bi sıcak basması terleme oluyor yine öyle oldum ondan üzüldüm açıkçası. Umarım tutmuştur sizin test gününüz ne zaman
İnşallah tutmuştur ikimizinde güzel haberleri alırız. Bana 12si dediler yani 10. Gün oluyorO saydıklarınız da hamilelik belirtisi olabilir bende şuan hiç belirtti yok ama ümidimi hiç kesmedim bütün herşeyi pozitif olarak düşünüyorum evrene de mesaj da önemli bence iyi düşün iyi olur derler benim dr 14 haziran dedi ama ben 13ünde yaptırıcam sizin ne zamandı?
İnşallahİnşallah tutmuştur ikimizinde güzel haberleri alırız. Bana 12si dediler yani 10. Gün oluyor
Evet ya 10 ya 12. Gün oluyor. Zaten varsa 2 gün arayla test istiyorlar diye biliyorum hiç orasını göremedim tabi deİnşallahEvet bana niye bu kadar geç verdiler bilmiyorum ama hep ya 10.gün ya da 12.gün istiyolar herhalde değer varsa değer daha yüksek çıksın diye mi niye bilmiyorum ki
Canım bizim kalçalar artık delik deşik,bir de içerde yumru oluşuyor iğne sonrası güzelce ovmazsan ,bir süre sonra bir nebze alışıyor ama tamamen geçiyor diyemem,benim yarın 8. Günüm olacak,ilk güne nazaran daha iyi ama bugün yapılan yine biraz içerde yumru yaptı,alışıcaz artık soyu iyi olsun daKızlar merhaba, ben bugün nihayet progestan vajinal hap ve iğnesine başladım, hapı kullanıp yarım saat oturmama rağmen kalktıktan 5 dk sonra aktı kompleiğneyi de saat 2 de yaptırdım sağlık ocağına, normalde iğne fobim var ama kalçadan olunca iğneyi görmediğim için sakin kalabildim çok şükür, akşama kadar biseyim yoktu oh ne güzel falan diye sevinirken 1 saat önce ağrımaya başladı resmen kıvranıyorum sanki o iğne içerde kaldı öyle bir acı ki elimi değdiremiyorum ne olacak benim bu halim 20 gün daha nasıl devam edecem
Ben yarın ya da pazar günü yapabilirim cumartesi eşim çalışıyorEvet ya 10 ya 12. Gün oluyor. Zaten varsa 2 gün arayla test istiyorlar diye biliyorum hiç orasını göremedim tabi deinşallah vardır sende 10.gün yap birlikte öğrenelim
İnşallah vardır senin dua edicem isteyen herkese versin RabbimBen yarın ya da pazar günü yapabilirim cumartesi eşim çalışıyorbiraz önce desim bak bi arkadaş öğrenmiş varsa çıkar yani dedim önceden test gününü beklicez diyodu şimdi olumsuz konuşmadı ama korkuyorum
Amiiin rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün inşallahİnşallah vardır senin dua edicem isteyen herkese versin Rabbim
İnşallah korkma yaptır sonucuda yaz burayaAmiiin rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün inşallah
Bakalım cesaret edersem yazarım mutlaka sizde yazınİnşallah korkma yaptır sonucuda yaz buraya
Rica ederim canım benim şuan stresten uzak dur ve güzel haberini bize mutlaka verİnşallah bugünden beri ağlıyorum ne güzel moral oldunuz
Anladım canım benim o zaman olabildiğince dikkat et genede kendine teşekkür ederim aminnn ins hayirlisiyla alırız bebislerimiziTeşekkür ederimm valla çalışmaya başladım bugün dinlenme imkanında yoksizlerede cok geçmiş olsun hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?