- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.781
Çok çok sağolun hepiniz hep dualarımdasınız inşallah hepimizi yavrularımıza sağlıklı bi şekilde kavuşalımAmiiiinnn valla burda okuyunca oncesini konusulunca sonradan da pozitif olunca inanın kendimin olmuş kadar seviniyorum ya .Ayy darısı başıma darısı tüm isteyenlerin baaşına inşallah çok mutlu oldum sizin adınıza
Amin inşallahHadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız sizden de
Pazartesi oldum. Dün dondurdular. 5.güne bırakmadılar. Zaten 2 tane dediler. Daha fazla dış ortam da zorlamayalım dediler.Ben de çok bilmiyorum dün mü donduruldu bugün mü pzt opu oldunuz demi
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olurCanım bu orta sevileyelere falan takma tıp dilinde yapıyorlar hani şöyleki bunların bölünmesi lazım yani hücreler artmasi lazım ne kadar sürede bu oluyor kaç tane hücre oldu ona bakıp değerlendirme yapıyorlar ama dr dediği gibi kötü olsa transfer yapmazlar bide kotu olan zaten ilerleyemiyor ölüyor sen içini ferah tut allahin izniyle tutar güzel haberler alırsın canım benim
Meraba bizimde 13 yumurtadan sadece 2 si beşinci güne geldi eşim azosperm sizde sorun ne acaba y ada domtor bunla ilgili bi şey söyledi miEVet 3. Gğne kadarda geldiler 5. Günde 2 tane kaldı
Evet normalde pazartesi günü için istemişlerdi 12.gün oluyordu ama dayanamadım ben 9.hünde yaptırdımAmin inşallah12.gunmu istemişlerdi test kaç kez daha yaptiracaksin?
Canım rahme çizik attırmışsınız. İnşallah bu tedavinde hamile kalırsınevet sebepsiz. Ama benım kronik hastalığım var. O sebeple tutmamış olabilir.Doktorum prograf deneyecek bu sefer hem 2 tane koyulacak şans artsın diye. hem de geçen ay hist yapıldı rahme çizik attı yine tutunma kolaylaşsın diye
Sabredip ek çok güç gününü bekleyen çok azdır hepimiz erken yaptırıyoruz meraktan inşallah güzel katlanırEvet normalde pazartesi günü için istemişlerdi 12.gün oluyordu ama dayanamadım ben 9.hünde yaptırdımdoktorun 2 gün sonra bir daha ver bizim için önemli olan artış dedi bidaha ister mi bilmem
Tebrik ederim inş güzel haberlerin devam eder.Evet normalde pazartesi günü için istemişlerdi 12.gün oluyordu ama dayanamadım ben 9.hünde yaptırdımdoktorun 2 gün sonra bir daha ver bizim için önemli olan artış dedi bidaha ister mi bilmem
İnşallahSabredip ek çok güç gününü bekleyen çok azdır hepimiz erken yaptırıyoruz meraktan inşallah güzel katlanır
İnşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim inş güzel haberlerin devam eder.
ayy inanmıyorum çok sevindim altın yumurtaydı :) bana da ümit verdin şimdi bak :)Kızlaarrrbugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Demekkiayy inanmıyorum çok sevindim altın yumurtaydı :) bana da ümit verdin şimdi bak :)
hayır sorun yoktu doktor kendisi dedi 1 olumsuz oldu çizik atalım diye. ilk transferde sadece cylo diye bir ilaç içtim 8 di iyi demişti, bu sefer estrofem de verdi 11 dedi rahme bu ölçümlerden 1 hafta sonraya gün verildi.Canım rahme çizik attırmışsınız. İnşallah bu tedavinde hamile kalırsın
Histeroskopi ile aynı işlemi yaptırmak istiyorum, ama rahim kalınlığımda bir sorun yok, yinede çizik atarlar mı?
Sizde rahim inceliği varmıydı?
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlaarrrbugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım benim güze haberler verelim insTeşekkür ederim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur
Amin canım inşİnşallah güzel haberlerlebenim için en zoru embriyoları beklemek olmuştu kalcak mı kalmıcak mı oydu. Transferden sonra vakit hiiiiççç geçmiyor 9 gün anca dayanabildim
Teşekkür ederimhayır sorun yoktu doktor kendisi dedi 1 olumsuz oldu çizik atalım diye. ilk transferde sadece cylo diye bir ilaç içtim 8 di iyi demişti, bu sefer estrofem de verdi 11 dedi rahme bu ölçümlerden 1 hafta sonraya gün verildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?