2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Çok çok sağolun hepiniz hep dualarımdasınız inşallah hepimizi yavrularımıza sağlıklı bi şekilde kavuşalım

Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Canım rahme çizik attırmışsınız. İnşallah bu tedavinde hamile kalırsın
Histeroskopi ile aynı işlemi yaptırmak istiyorum, ama rahim kalınlığımda bir sorun yok, yinede çizik atarlar mı?
Sizde rahim inceliği varmıydı?

Evet normalde pazartesi günü için istemişlerdi 12.gün oluyordu ama dayanamadım ben 9.hünde yaptırdım doktorun 2 gün sonra bir daha ver bizim için önemli olan artış dedi bidaha ister mi bilmem
Sabredip ek çok güç gününü bekleyen çok azdır hepimiz erken yaptırıyoruz meraktan inşallah güzel katlanır

ayy inanmıyorum çok sevindim altın yumurtaydı :) bana da ümit verdin şimdi bak :)
Demekki ümidinizi kaybetmeyin ben transfere girmeden önce doktorum sordu nasılsın diye dedim 1 tane kaldı üzüldüm biraz ama iyiyim dedim hiç üzülme yarışı kazana o demekki demişti doğruymuş sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallah transfer tarihiniz belli oldu mu ?

hayır sorun yoktu doktor kendisi dedi 1 olumsuz oldu çizik atalım diye. ilk transferde sadece cylo diye bir ilaç içtim 8 di iyi demişti, bu sefer estrofem de verdi 11 dedi rahme bu ölçümlerden 1 hafta sonraya gün verildi.

Kızlaarrr bugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peki bu 9 gün nelere dikkat ettiniz ne yiyip içtiniz yada nelerden uzak durdunuz, benimde pazar günü transferim olcak ama pazartesi de iş var endişeliyim biraz

İnşallah güzel haberlerle benim için en zoru embriyoları beklemek olmuştu kalcak mı kalmıcak mı oydu. Transferden sonra vakit hiiiiççç geçmiyor 9 gün anca dayanabildim
Amin canım inş Bende canım dinlenme sürecim bitsin diye bekledim çok şükür transfere geldik hayirlisiyla olursa bende gün sayacağım ve nasıl dayanacagim bilmiyorum sabırsız biri olarak

Birşey sorcam kızlar transfer öncesi lucrin iğne vuran oldu mu ne için yapılıyor bu ayın 21 inde iğne olman lazım dedi doktor bidahaki aya tranfer için hazırlicam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…