2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Aynen farklı oluyoruz heralde ben anesteziyi atamadım heralde benim adet bitiminden 3gün sonra opum oldu zaten adetimde kendi kendine gelir mi gelmezmi kendi kafasına göre takılıyor bukadar hormondan sonra hiç gelmez
Valla hormondan iyice şiştim kendi adıma soyliyim

Canım benim hapı koyunca ayaklarınin altına yastık falan koy öyle biraz dur ama hemen hemen herkeste geliyordur o merak etme bende iğnemi oldum geldim ins ağrım olmaz bende korkmaya başladım birazcık

Ben de dün oldum iğne bu gün hala ağrıyor kalçam çok fena cokkkk vajinal hapı orta parmağımla en uzağa itip yarım saat uzanıyorum düz bir şekilde ben de geri çıkma yapmadı bir de bu şekilde dene istersen

Canım benim hapı koyunca ayaklarınin altına yastık falan koy öyle biraz dur ama hemen hemen herkeste geliyordur o merak etme bende iğnemi oldum geldim ins ağrım olmaz bende korkmaya başladım birazcık
Hadi bakalım hoş geldin 1 saat sonra haber bekliyoruz senden bakalım nolacak inşallah ağrısız olur senin

Merhabalar canım kendini üzme aynısı benimde başıma geldi.. Tabi transfer sonrası ilk gün aradılar 10 yumurtanın 8i dollendi oh sevindim diğer gün aradılar embriyolar beklenilenin çok altında ilerliyormus kalitesi de orta ve düşük kalite imiş derken ben her gün olumsuz haber aldım 2. Gün 3. Gün 4. Gün 5.gun artık umudu kestim 6. Gün de olmazsa transfer iptal olacaktı embriyolardan birisi kendi günün yakalayan ileerleme kaydetmiş gebelik vadettigi için transferim 6. Gün yapıldı.. orta kalite dediler ama bildiğimiz düşük kalite 5cc.. Allah'tan hayırlısı dedik bekliyoruz bakalım hem ümit var hem korku var olursa da olmazsa da Rabbimden bekliyoruz illaki canım sıkılıyor ama elden bir şey gelmediği için teslim olduk.. sende üzme kendini tutunma ihtimalini düşünme doktoruna güven kötü orta iyi kalite kısmet varsa bir şekilde tutunur yok ise zamanını bekleyeceğiz bunu kendime alıştırmaya çalışıyorum..

Güzel haberlerini almayı dört gözle bekliyorum bana çok büyük umut olacaksın Tabi dediğin gibi her şey kısmet, bir zamanı var elbet ama o zaman şimdi değilse üzülmemek elde değil.. güzel yanıtın için de ayrıca teşekkür ederim

Kızlar prednol hal iceniniz var mı? Bu kadar iğrenç bir hap ilk defa içiyorum ağzım çok iğrenç oluyor
Ben çok hap içemeyen biriyim o yüzden ağzıma bir yiyecek alıyordum (bir kaşık çorba veya iki zeytin veya herhangi bir şey) hapı içine koyup yutuyordum öyle rahat ettim ancak midemi rezil etti o hap bu yöntemle içebiliyorum hapları zaten sen de dene istersen

Ben 10 gündür aynı ağrıyla hayatıma devam ediyorum öldürmüyor

Yarın suyun içine atıp öyle yutmayi deniycem bu da olmazsa senin dediğin gibi yaparım

Göbekten mi sizin. Bana tercihine bıraktı göbek veya kalça diye ben kalcayi seçtim. Kötü mü ettim bilemedim. Göbekten vurunca ağrı olmuyor mu
Üstüne oturmadığım için sıkıntı olmuyo dün yaptım mesela kendim baya Bi yavaş yavaş ovdum hemşirenin yaptığı kadar ağrım yok şu an elleyince oluyo ben de ellemiyorum siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz kafanız nasıl rahat olacaksa öyle yapın

Göbek daha iyiymiş o zaman. Benim otururken yatarken yürürken merdiven çıkarken hep ağrım oluyor

Kızlar merhaba. 1 embriyom olacak derken diğeride başarmış ve toplamda 2 embriyom oldu. 3 gününde dondurdular. Orta kalite de dedi embriyolog. Ona biraz canm sıkıldı. Doktorda çok önemli değil bu konu tutunmayacak embriyoyu tranfser yapmıyoruz dedi. Ama biraz kafama da takıldı. Orta kalite embriyo tam olarak ne demek. Daha önce böyle olur tranfser i olan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…