- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.741
Al benden de o kadarSağol canım benim Teşekkür ederim aynen çok şükür dr önemli değil dedi ins bu süreçler geçsin transfer zamanımız geçsin çok heyecanliyim ben
Aynen farklı oluyoruz heralde ben anesteziyi atamadım heraldebenim adet bitiminden 3gün sonra opum oldu zaten adetimde kendi kendine gelir mi gelmezmi kendi kafasına göre takılıyor bukadar hormondan sonra hiç gelmez
Güzel haberlerinizi alalım inşallahİnşallah tutmuştur çok sağolun gerçekten moral oldunuz bana
Aminnnnnnnnn canım ins hayirlisiyla görelimAl benden de o kadarAllahın izniyle pozitifi görüp kucağımıza alalım inşallah
Canım benim hapı koyunca ayaklarınin altına yastık falan koy öyle biraz dur ama hemen hemen herkeste geliyordur o merak etme bende iğnemi oldum geldim ins ağrım olmaz bende korkmaya başladım birazcıkKızlar merhaba, ben bugün nihayet progestan vajinal hap ve iğnesine başladım, hapı kullanıp yarım saat oturmama rağmen kalktıktan 5 dk sonra aktı kompleiğneyi de saat 2 de yaptırdım sağlık ocağına, normalde iğne fobim var ama kalçadan olunca iğneyi görmediğim için sakin kalabildim çok şükür, akşama kadar biseyim yoktu oh ne güzel falan diye sevinirken 1 saat önce ağrımaya başladı resmen kıvranıyorum sanki o iğne içerde kaldı öyle bir acı ki elimi değdiremiyorum ne olacak benim bu halim 20 gün daha nasıl devam edecem
Ben de dün oldum iğne bu gün hala ağrıyor kalçam çok fena cokkkkKızlar merhaba, ben bugün nihayet progestan vajinal hap ve iğnesine başladım, hapı kullanıp yarım saat oturmama rağmen kalktıktan 5 dk sonra aktı kompleiğneyi de saat 2 de yaptırdım sağlık ocağına, normalde iğne fobim var ama kalçadan olunca iğneyi görmediğim için sakin kalabildim çok şükür, akşama kadar biseyim yoktu oh ne güzel falan diye sevinirken 1 saat önce ağrımaya başladı resmen kıvranıyorum sanki o iğne içerde kaldı öyle bir acı ki elimi değdiremiyorum ne olacak benim bu halim 20 gün daha nasıl devam edecem
Hadi bakalım hoş geldin 1 saat sonra haber bekliyoruz senden bakalım nolacakCanım benim hapı koyunca ayaklarınin altına yastık falan koy öyle biraz dur ama hemen hemen herkeste geliyordur o merak etme bende iğnemi oldum geldim ins ağrım olmaz bende korkmaya başladım birazcık
Bende bekliyorum ne olacak diye umarım olmaz diyeceğime bilemedim şimdiHadi bakalım hoş geldin 1 saat sonra haber bekliyoruz senden bakalım nolacakinşallah ağrısız olur senin
Merhabalar canım kendini üzme aynısı benimde başıma geldi.. Tabi transfer sonrası ilk gün aradılar 10 yumurtanın 8i dollendi oh sevindim diğer gün aradılar embriyolar beklenilenin çok altında ilerliyormus kalitesi de orta ve düşük kalite imiş derken ben her gün olumsuz haber aldım 2. Gün 3. Gün 4. Gün 5.gun artık umudu kestim 6. Gün de olmazsa transfer iptal olacaktı embriyolardan birisi kendi günün yakalayan ileerleme kaydetmiş gebelik vadettigi için transferim 6. Gün yapıldı.. orta kalite dediler ama bildiğimiz düşük kalite 5cc.. Allah'tan hayırlısı dedik bekliyoruz bakalım hem ümit var hem korku var olursa da olmazsa da Rabbimden bekliyoruz illaki canım sıkılıyor ama elden bir şey gelmediği için teslim olduk.. sende üzme kendini tutunma ihtimalini düşünme doktoruna güven kötü orta iyi kalite kısmet varsa bir şekilde tutunur yok ise zamanını bekleyeceğiz bunu kendime alıştırmaya çalışıyorum..Kızlar çok kötüyüm.. bugün embriyolarımın 5. Günüydü ancak sadece bir tanesi blastokist olmuş malesef diğerleri olmamış o nedenle 6. Günü beklemeye karar vermişler.Haberi aldığımdan beri dünyam karardı, içim paramparça elimde olsa gidip embriyoların başında bekleyip yoğun bakımdaki bir hasta gibi onlarla konuşup başlarında ağlayabilriim.
6. Güne blastokist olmayı başaran embriyolarınız oldu mu? 6. Gün blastokist olmayı başarırsa gelişim yavaş olduğundan bu durum tutunma ihtimalini düşürür mü?
Tek embriyo yetmiyor mu demeyin çünkü oluşan embriyolar genetik teste gidecek ve oradan da geçmesi gerektiği için sayı çok önemli bizim için.
Güzel haberlerini almayı dört gözle bekliyorumMerhabalar canım kendini üzme aynısı benimde başıma geldi.. Tabi transfer sonrası ilk gün aradılar 10 yumurtanın 8i dollendi oh sevindim diğer gün aradılar embriyolar beklenilenin çok altında ilerliyormus kalitesi de orta ve düşük kalite imiş derken ben her gün olumsuz haber aldım 2. Gün 3. Gün 4. Gün 5.gun artık umudu kestim 6. Gün de olmazsa transfer iptal olacaktı embriyolardan birisi kendi günün yakalayan ileerleme kaydetmiş gebelik vadettigi için transferim 6. Gün yapıldı.. orta kalite dediler ama bildiğimiz düşük kalite 5cc.. Allah'tan hayırlısı dedik bekliyoruz bakalım hem ümit var hem korku var olursa da olmazsa da Rabbimden bekliyoruz illaki canım sıkılıyor ama elden bir şey gelmediği için teslim olduk.. sende üzme kendini tutunma ihtimalini düşünme doktoruna güven kötü orta iyi kalite kısmet varsa bir şekilde tutunur yok ise zamanını bekleyeceğiz bunu kendime alıştırmaya çalışıyorum..
Ben çok hap içemeyen biriyim o yüzden ağzıma bir yiyecek alıyordum (bir kaşık çorba veya iki zeytin veya herhangi bir şey) hapı içine koyup yutuyordum öyle rahat ettim ancak midemi rezil etti o hap bu yöntemle içebiliyorum hapları zaten sen de dene istersenKızlar prednol hal iceniniz var mı? Bu kadar iğrenç bir hap ilk defa içiyorum ağzım çok iğrenç oluyor
Ben 10 gündür aynı ağrıyla hayatıma devam ediyorum öldürmüyorKızlar merhaba, ben bugün nihayet progestan vajinal hap ve iğnesine başladım, hapı kullanıp yarım saat oturmama rağmen kalktıktan 5 dk sonra aktı kompleiğneyi de saat 2 de yaptırdım sağlık ocağına, normalde iğne fobim var ama kalçadan olunca iğneyi görmediğim için sakin kalabildim çok şükür, akşama kadar biseyim yoktu oh ne güzel falan diye sevinirken 1 saat önce ağrımaya başladı resmen kıvranıyorum sanki o iğne içerde kaldı öyle bir acı ki elimi değdiremiyorum ne olacak benim bu halim 20 gün daha nasıl devam edecem
Yarın suyun içine atıp öyle yutmayi deniycem bu da olmazsa senin dediğin gibi yaparımBen çok hap içemeyen biriyim o yüzden ağzıma bir yiyecek alıyordum (bir kaşık çorba veya iki zeytin veya herhangi bir şey) hapı içine koyup yutuyordum öyle rahat ettim ancak midemi rezil etti o hap bu yöntemle içebiliyorum hapları zaten sen de dene istersen
Üstüne oturmadığım için sıkıntı olmuyoGöbekten mi sizin. Bana tercihine bıraktı göbek veya kalça diye ben kalcayi seçtim. Kötü mü ettim bilemedim. Göbekten vurunca ağrı olmuyor mu
Göbek daha iyiymiş o zaman. Benim otururken yatarken yürürken merdiven çıkarken hep ağrım oluyorÜstüne oturmadığım için sıkıntı olmuyodün yaptım mesela kendim baya Bi yavaş yavaş ovdum hemşirenin yaptığı kadar ağrım yok şu an elleyince oluyo ben de ellemiyorum siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz kafanız nasıl rahat olacaksa öyle yapın
Öyle oluyormuş evet yengem de öyle derdi bacağımı bırakıp geliyordum diyordu. Bir de göbekten deneyinGöbek daha iyiymiş o zaman. Benim otururken yatarken yürürken merdiven çıkarken hep ağrım oluyor
Aynen bende cok şiştim karnım bi davul kadar gergin patlamaya hazırValla hormondan iyice şiştim kendi adıma soyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?