2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Allah kolaylık versin hepimize doğunca intikamımızı alırız

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin valla ben transferden 3 saat sonra 3 4 saatlik yolculuk yaptım bir gece yatıp sabah yine 3 saatlik yolculuk yaptım sonra eve geldiğimde sürekli yattım sadece wc ve yemek için kaltım ve arada evin içinde turladım. Hergün mutlaka badem ceviz bi avuç kabak çekirdeği yedim ve çilek erik elma yedim hergün. Asitli içeçklerden çay ve kahve hiç içmedim baharatlı yememeye dikkat ettim bi yere uzanmadım ağır kaldırmadım bu şekilde başka bişeye dikkat etmedi. Birde hergün bol bol ayetel kürsi okudum

İnşallah güzel haberlerle benim için en zoru embriyoları beklemek olmuştu kalcak mı kalmıcak mı oydu. Transferden sonra vakit hiiiiççç geçmiyor 9 gün anca dayanabildim
Her hangi bir belirtiniz oldu mu benim 6. Gün 3 .Gün kasıkta kısa süreli garib bir sancı oldu acaba tutundu mu

Meraba bizimde 13 yumurtadan sadece 2 si beşinci güne geldi eşim azosperm sizde sorun ne acaba y ada domtor bunla ilgili bi şey söyledi mi
Eşim testi bir kere yaptı 2 senedir oda çok iyi çıktı doktor dahada tüp bebeğe başlarken yenisini istemedi pcos var bende ben inanıyorum bana yanlış tedavi uygulandı 225mg iğne dozuyla başladım 3 iğne 400mg oldum toplam diğer iğneler hariç yani zaten şiştim 20/25 yum var dedi toplamaya girdiğinde 16 tane çıktı 5i olgun çıktı 4ü döllendi 3. Güne kadar geldi 5.günede 2 tane geldi maalesef kalitesi 4ab ve 5ab bu arada yaş 22 / eşim 27 yani aileden gelen genetik pco var sadece benim bu kadar yüksek dozla iğne tedavim oldu ablamlar hep 175mg ile başladılar. Doktorla herşeyi konuşucam zaten kendiside hayal kırıklığına uğradı bastı ilacı . 1 ay dinlenmeye alındım şuan yumurta toplama üstüne 11 gün geçti adette olmadım . Son olarak tüplerimde de sıkıntı var benim o yüzden tüp bebek

Her hangi bir belirtiniz oldu mu benim 6. Gün 3 .Gün kasıkta kısa süreli garib bir sancı oldu acaba tutundu mu
Benim hiç belirtim olmadı desem yeridir biraz gazım oluyodu uzanırken uykum geliyodu ama öyle dalup gitme olmadı hiç yatmaktan mayıştım diye düşünüyodum ara sıra 3 5 sn kasığım arıyor gibi oluyodu sonra geçiyo. Ben adet olavağım zaman çok susardım ellerim çok kururdu yine öyle oldu dedim adet olcam sanırım bide 3 gündür midem hafif ona da piskolojik herhlade daha erken diye düşünüyodum ama bugün bariz kasık ağrım var. İnşallah sizin bebeğinizde tutunur ya da bebekleriniz

Birşey sorcam kızlar transfer öncesi lucrin iğne vuran oldu mu ne için yapılıyor bu ayın 21 inde iğne olman lazım dedi doktor bidahaki aya tranfer için hazırlicam dedi
Ben oldum canım tam toz vermedi yarım toz verdi rahmi hazırlamak için yapılan igneymis hemsire öyle demişti bana

Merhabalar. Benm gibi amh değeri dibe vurmuş olan varmi ? Yarın 3. Tup bebek denememiz için opuya gideceğim. Amh 0.02
Selamlar ben varım amh 0.05 ilk opu tek yumurta ikinci opu 2 yumurtadan teki 6. Güne gitti nasipse pzt transferim olacak 2 embriyo ümidinizi kaybetmeyin sizde ben inanıyorum

İnşallah canımm sizinde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…