• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar merhaba. 1 embriyom olacak derken diğeride başarmış ve toplamda 2 embriyom oldu. 3 gününde dondurdular. Orta kalite de dedi embriyolog. Ona biraz canm sıkıldı. Doktorda çok önemli değil bu konu tutunmayacak embriyoyu tranfser yapmıyoruz dedi. Ama biraz kafama da takıldı. Orta kalite embriyo tam olarak ne demek. Daha önce böyle olur tranfser i olan oldu mu?
Ben de çok bilmiyorum dün mü donduruldu bugün mü pzt opu oldunuz demi

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim, doktorda bugün aynısını söyledi anladığım herkeste aynı durum kurtuluş yok iğnelerin bitmesi için gün sayacaz 🙂 transfer günüm de belli oldu bu pazar minnoşlarım gelecek inşallah içim bir kıpır kıpır oldu büyük ödülü kazanmış gibi sevindim😄 Allah beklenti içinde olan herkese hayırlı sonuçlar versin inşallah bu kadar emek veriyoruz Rabbim önce pozitif sonuç görmeyi sonrada hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin şu cuma günü hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah

Üstüne oturmadığım için sıkıntı olmuyo 😃dün yaptım mesela kendim baya Bi yavaş yavaş ovdum hemşirenin yaptığı kadar ağrım yok şu an elleyince oluyo ben de ellemiyorum 😃 siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz kafanız nasıl rahat olacaksa öyle yapın ❤️
Valla ben gobektende iğne oluyorum dün kalçadan da oldun benim kaçış yerim yok galiba 😑 üstüne kalçada sağolsun coooook güzel ağrı yapıyormuş bunu hergun nasıl vurulacagim bilemedim ama güzel sonuçlar analımda mecbur katlanacağım 🙄😁

Kızlar merhaba. 1 embriyom olacak derken diğeride başarmış ve toplamda 2 embriyom oldu. 3 gününde dondurdular. Orta kalite de dedi embriyolog. Ona biraz canm sıkıldı. Doktorda çok önemli değil bu konu tutunmayacak embriyoyu tranfser yapmıyoruz dedi. Ama biraz kafama da takıldı. Orta kalite embriyo tam olarak ne demek. Daha önce böyle olur tranfser i olan oldu mu?
Canım bu orta sevileyelere falan takma tıp dilinde yapıyorlar hani şöyleki bunların bölünmesi lazım yani hücreler artmasi lazım ne kadar sürede bu oluyor kaç tane hücre oldu ona bakıp değerlendirme yapıyorlar ama dr dediği gibi kötü olsa transfer yapmazlar bide kotu olan zaten ilerleyemiyor ölüyor sen içini ferah tut allahin izniyle tutar güzel haberler alırsın canım benim

Aminnn canım benim Hayırlısıyla ins allahım bizede nasip eder 🤲🏻🥰 canım ben pazartesi ins transfer olacağım ondan sonra gün saymak var bana 🤣
İnşallah güzel haberlerle 🤲🏻 benim için en zoru embriyoları beklemek olmuştu kalcak mı kalmıcak mı oydu. Transferden sonra vakit hiiiiççç geçmiyor 9 gün anca dayanabildim 😁

Kızlaarrr 💃🏼💃🏼💃🏼 bugün dayanamayıp 9. Günde test yaptırdım bhcg 217 çıktı hala şoktayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Yaaaaaa inanamıyorummmm inanamıyoorrum ay cok sevindim :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: . 1 tane yumurta bile yetiyor demişitk Rabbim cok büyük ya ALlah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin insallah

Yaaaaaa inanamıyorummmm inanamıyoorrum ay cok sevindim :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: . 1 tane yumurta bile yetiyor demişitk Rabbim cok büyük ya ALlah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin insallah
Ay evet yaaa bende üzülmüştüm ama bundan sonrası inşallah güzel olacak 🤲🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻❤️

Ay evet yaaa bende üzülmüştüm ama bundan sonrası inşallah güzel olacak 🤲🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻❤️
Amiiiinnn valla burda okuyunca oncesini konusulunca sonradan da pozitif olunca inanın kendimin olmuş kadar seviniyorum ya .Ayy darısı başıma darısı tüm isteyenlerin baaşına inşallah çok mutlu oldum sizin adınıza

Back
X