2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba benim de o civarlardaydi sonraki aya kaldı o yüzden . Bekletilmesi sizin hayrınıza olur daha iyi olur . Çünkü ohss olmasa bile yumurtalıklar fazla uyarıldığı için taze embriyo transferi zor tutunuyor. Sonraki ay dinlenmiş rahme donmuş embriyo tutunma olasılığı daha yüksek bu durumda olan kişiler için

Yumurta sayım net söylemedi doktorum. Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin güzel sonuçlansın

Anladım hayırlısı olsun artık. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Bende pcos rahim inceliği eşimde kalite ve aayı düşük. 3 tane kimyasal gebeliğim var. Cumartesi yumurta toplamam olucak benimde. Senin canım?
Bende amh biraz düşük ama çok sorun değil dedi eşimde varikösel var fakat sayısı düşük değil ilk denememiz baklm bugün tekrar arycm transfer yapılabilir bugün

Bugün transfer günü dahil 3.günüm ama sanki hafif sağ kasık ağrısı hariç hiç belirtim yok gibi endileşenmeye başlamalı mıyım daha erken mi?

7 yumurtam toplandı 5. Gün zor demişti sayı daha fazla olması lazım demişti fakat 2 tanesi 5. Gün mucize gibi bişey oldu çok şükür rabbim dualarımı kabul etti.insanllah senin de canım sen hangi aşamadasın

benim bir tane oldu ben bahçecide yaptırdım sen nerde yaptırdın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…