- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.121
Merhaba benim de o civarlardaydi sonraki aya kaldı o yüzden . Bekletilmesi sizin hayrınıza olur daha iyi olur . Çünkü ohss olmasa bile yumurtalıklar fazla uyarıldığı için taze embriyo transferi zor tutunuyor. Sonraki ay dinlenmiş rahme donmuş embriyo tutunma olasılığı daha yüksek bu durumda olan kişiler içinkızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?
Yumurta sayım net söylemedi doktorum. Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin güzel sonuçlansınAminn canim aminnmhadi ya ozman embriyolarini tasi yurt disindaki merkeze en kotu zor olmiycak mi boyle bide awninde degerin yuksek cunki tqni biz bilemeyiz rabbim bilir en dogru zamandq yapilsin granfer ve insalalh tekte tutunsunlar sana
Bu arada suan icin kac yumurtan var bisi dediler mi
Çok teşekkür ederim canımCanım benim çok fazla çıkmıştı 2 ay dinlendirildim ben sorun görme bunu önemli olan senin sağlığın bide vücut yorulduğu için tutmama olasılığı çok oluyor bu yüzden en hayırlı zamanda olsun ins geçmiş olsun bu arada
Anladım hayırlısı olsun artık. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinMerhaba benim de o civarlardaydi sonraki aya kaldı o yüzden . Bekletilmesi sizin hayrınıza olur daha iyi olur . Çünkü ohss olmasa bile yumurtalıklar fazla uyarıldığı için taze embriyo transferi zor tutunuyor. Sonraki ay dinlenmiş rahme donmuş embriyo tutunma olasılığı daha yüksek bu durumda olan kişiler için
Hadi bakalim insallah allhim yardimcimiz olsun tez vakitte hayirli haberler alalim canimm benimmYumurta sayım net söylemedi doktorum. Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin güzel sonuçlansın
Bende amh biraz düşük ama çok sorun değil dedi eşimde varikösel var fakat sayısı düşük değil ilk denememiz baklm bugün tekrar arycm transfer yapılabilir bugünBende pcos rahim inceliği eşimde kalite ve aayı düşük. 3 tane kimyasal gebeliğim var. Cumartesi yumurta toplamam olucak benimde. Senin canım?
canım sen nerde yaptırıyorsunBende amh biraz düşük ama çok sorun değil dedi eşimde varikösel var fakat sayısı düşük değil ilk denememiz baklm bugün tekrar arycm transfer yapılabilir bugün
Evet hafif hafif var adet sancısından çok daha azAllahim insallah tutunur canim benim.nasil hiasediyosun kendini kasik agrilarin falan varmi bugun icin
Çok teşekkür ederim. İnşallah tutunurHayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun ins bebisin
Ankara da yım ben şuan çok güzel haber aldım hocam 5. Güne gidiyor embriyoların dedi çok mutlu oldum .inşallah sizin de öyle olur siz nerdesinizcanım sen nerde yaptırıyorsun
Tutunur tabikide allahım nasip etmiş olsun ins güzel haberler alacağızÇok teşekkür ederim. İnşallah tutunur
Canım herkeste belirti olacak diye durum yok bu yuzden endisenleme dinlen güzelcene test günü güzel haber alacağız insBugün transfer günü dahil 3.günüm ama sanki hafif sağ kasık ağrısı hariç hiç belirtim yok gibi endileşenmeye başlamalı mıyım daha erken mi?
3.gün müydü inşallah canım çok güzel olsun ...ben istanbuldayımAnkara da yım ben şuan çok güzel haber aldım hocam 5. Güne gidiyor embriyoların dedi çok mutlu oldum .inşallah sizin de öyle olur siz nerdesiniz
hiçbir şeyi kafana takma belirti de arama çoğu kişinin hiç belirtisi olmuyorBugün transfer günü dahil 3.günüm ama sanki hafif sağ kasık ağrısı hariç hiç belirtim yok gibi endileşenmeye başlamalı mıyım daha erken mi?
Ayy inşallah yaa herkes şöyle böyle oldu diyince dedim bende niye yokCanım herkeste belirti olacak diye durum yok bu yuzden endisenleme dinlen güzelcene test günü güzel haber alacağız ins
arada bir evin içinde gezin diye duymuştuk kan akışı için sizin daha ilk günlerde miEvet hafif hafif var adet sancısından çok daha azama iyiyim hep yatıyorum. Doktor zaten 10 günlük rapor verdi
benim bir tane oldu ben bahçecide yaptırdım sen nerde yaptırdın canım7 yumurtam toplandı 5. Gün zor demişti sayı daha fazla olması lazım demişti fakat 2 tanesi 5. Gün mucize gibi bişey oldu çok şükür rabbim dualarımı kabul etti.insanllah senin de canım sen hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?