- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.141
Evet de bende daha çok belirtileri duydumhiçbir şeyi kafana takma belirti de arama çoğu kişinin hiç belirtisi olmuyor
3 gün aşırı dikkat et dedi doktor tabi az az ev içinde dolanıyorum ama hiç bir işe elimi sürmüyorum. Balkona çıkıp oturuyorum film falan izliyorum. Eşim yıllık izin almıştı. Pazartesi işe başlayacak yine ben yemek yapmaya falan kalkarım o arada 3 günü de atlatmış olucaz inşallaharada bir evin içinde gezin diye duymuştuk kan akışı için sizin daha ilk günlerde mi
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz canım :) transferde ne kadar yatırdılar sizi transferden sonra neler yaptınız acaba3 gün aşırı dikkat et dedi doktor tabi az az ev içinde dolanıyorum ama hiç bir işe elimi sürmüyorum. Balkona çıkıp oturuyorum film falan izliyorum. Eşim yıllık izin almıştı. Pazartesi işe başlayacak yine ben yemek yapmaya falan kalkarım o arada 3 günü de atlatmış olucaz inşallah
Transfer çok kolaydı. Bittikten sonra ayağımın altına yastık koyup yükselttiler. Başımın altında yastık yoktu. 3 saat yatırdılar sırt üstü. Ayy bir de idrara sıkışık olayım diye transferden önce 1,5 litre su içmiştim. Sürekli idrarım geldi bu yüzdeninşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz canım :) transferde ne kadar yatırdılar sizi transferden sonra neler yaptınız acaba
Canım selam inan ki sadece adet olacakmisim gibi hissetmekten başka hiç bir şey yok bende. Öyle ne guguslerim de bir hassasiyet, ne de başka bir şey
Bel ağrısı kasık ağrısının tutunma belirtisi olduğunu söylüyorlar umarım doğrudurCanım selam inan ki sadece adet olacakmisim gibi hissetmekten başka hiç bir şey yok bende. Öyle ne guguslerim de bir hassasiyet, ne de başka bir şeysanırım tutmadı ne bileyim. Bu gece sabahı sabah ettim mesela. Her an adet olmuşum gibi çok afedersin ıslak hissettim. Bacaklarım belim kasıklarım ağrıdı hep. Şuan yok o ağrılar mesela.
Başkaları nasıl acaba
Ayy bende adet belirtisi bile yok hafiften bi sağ kasık ağrısı var o kadar dün 3 saatlik bi yolculuk yaptım o zaman belim ağrıdı o kadar bikmiyorum yaa kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelmiyor da değilCanım selam inan ki sadece adet olacakmisim gibi hissetmekten başka hiç bir şey yok bende. Öyle ne guguslerim de bir hassasiyet, ne de başka bir şeysanırım tutmadı ne bileyim. Bu gece sabahı sabah ettim mesela. Her an adet olmuşum gibi çok afedersin ıslak hissettim. Bacaklarım belim kasıklarım ağrıdı hep. Şuan yok o ağrılar mesela.
Başkaları nasıl acaba
Ben ankara tıp fakültesi hastanesinde profösere yaptrdm.benim bir tane oldu ben bahçecide yaptırdım sen nerde yaptırdın canım
Umarım canım inşallahBel ağrısı kasık ağrısının tutunma belirtisi olduğunu söylüyorlar umarım doğrudur
Yani insan ister istemez geliyoor aklına tabi ki. Dur bakalım hayırlısı canım yaaa.Ayy bende adet belirtisi bile yok hafiften bi sağ kasık ağrısı var o kadar dün 3 saatlik bi yolculuk yaptım o zaman belim ağrıdı o kadar bikmiyorum yaa kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelmiyor da değil
Her bünye farklı tabi şu günler hızlıca geçiverse de rahatlasak yaaYani insan ister istemez geliyoor aklına tabi ki. Dur bakalım hayırlısı canım yaaa.
Aminn cnm yaaa inşallah rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallahHer bünye farklı tabi şu günler hızlıca geçiverse de rahatlasak yaa
Peki sizin kaçıncı gün transfer edildi .benim bir tane oldu ben bahçecide yaptırdım sen nerde yaptırdın canım
hadı bakalım hayırlısı agrılar ıyı bısey hoş bunyeden bunyeyede degısıyor bu durum ama ben gecen seferkıyle kıyaslıyorum hep bugun benım 6. gunum bıtık agrılarımda azalma soz konusu bende bakalım artık hayırlısı :)Evet hafif hafif var adet sancısından çok daha azama iyiyim hep yatıyorum. Doktor zaten 10 günlük rapor verdi
Tebrik ederim umarım güzel haberler alırsınızAnkara da yım ben şuan çok güzel haber aldım hocam 5. Güne gidiyor embriyoların dedi çok mutlu oldum .inşallah sizin de öyle olur siz nerdesiniz
Bu kadar güzel sonuçla neden doğal yolla olmuyor gerçekten anlam veremiyorum? Neslimiz mi kısırlaştı ne oldu bize33 yumurtanin 20si olgunmus, 10dollendi, 10 tanesi bugun icin gozlem altinda dollenme bekliyoruz, sayi artabilir diye aradilar. Donuk trn. olacagi icin 5 gun aramayacagiz, 5.gun bakariz dedi. Duadayiz
Ayy yarılamışsın süreci hadi hayırlısıhadı bakalım hayırlısı agrılar ıyı bısey hoş bunyeden bunyeyede degısıyor bu durum ama ben gecen seferkıyle kıyaslıyorum hep bugun benım 6. gunum bıtık agrılarımda azalma soz konusu bende bakalım artık hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?