- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.161
valla yarıladımda ama yemın ederım zaman ılerldıkce daha ok strese gırıyorum bakalım ınsallah bu topıkte herkesın yuzu gulerr hayırlısylann :)Ayy yarılamışsın süreci hadi hayırlısı
Teşekkür ederim hepimiz birlikte inşallahTebrik ederim umarım güzel haberler alırsınız
Yaklaşık 7-8 bin bandında ilaçlar tutuyor 10-12 bin bandında da yumurta toplama işlemi oluyorMerhabalar bizde bu tüp ay girişmeyi düşünüyoruz acaba fiyatlar nası biliyormusunuz.
salı günü randevu aldık telaslıyım biraz
çok teşekkür ederim ortalama 20bin diyebiliriz zaman :)Yaklaşık 7-8 bin bandında ilaçlar tutuyor 10-12 bin bandında da yumurta toplama işlemi oluyor
maşallah canı m bazı yerlerde daha az yatırıyorlar seninki nerde oldu ben de transfer sonrası dikkat etmek istiyorumTransfer çok kolaydı. Bittikten sonra ayağımın altına yastık koyup yükselttiler. Başımın altında yastık yoktu. 3 saat yatırdılar sırt üstü. Ayy bir de idrara sıkışık olayım diye transferden önce 1,5 litre su içmiştim. Sürekli idrarım geldi bu yüzdenSürgü verdiler mecburen. 3 saat dolunca önce oturur pozisyona getirdiler yemek yememi istediler. Sonra taburcu ettiler. İşte eğilmek yükseğe uzanmak vs. Gibi şeyler yasak 12 boyunca. İnşallah olmuştur yaa bu benim ilk tüp bebek denemem aslında o yüzden çok da tutacakmış gibi gelmiyor açıkcası. Herkes kaç kez uğraşıyor. Senin ne özelliğin var hemen tutsun diyorum kendi kendime bazen
hamilelik ile adet belirtileri aynıdır zaten telaş yapmayınCanım selam inan ki sadece adet olacakmisim gibi hissetmekten başka hiç bir şey yok bende. Öyle ne guguslerim de bir hassasiyet, ne de başka bir şeysanırım tutmadı ne bileyim. Bu gece sabahı sabah ettim mesela. Her an adet olmuşum gibi çok afedersin ıslak hissettim. Bacaklarım belim kasıklarım ağrıdı hep. Şuan yok o ağrılar mesela.
Başkaları nasıl acaba
anladım canım pozitif sonuçlarla inşallah :)Ben ankara tıp fakültesi hastanesinde profösere yaptrdm.
Aslında biraz tedavi planınızla ve tüp bebek yaptığınız yerle ilgili fiyatlar değişiyor benim 12 bin tuttu hepsi içinde ilaçlar vs.çok teşekkür ederim ortalama 20bin diyebiliriz zaman :)
benim daha transfer olmadı canımPeki sizin kaçıncı gün transfer edildi .
üzülme canım çok yumurtan var diye sevinKızlar benim transferim ertelendi. E2 3049 çıktı. Doktor çok sayıda folikül var kaç yumurta çıkar bilemem dedi. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ağustosa kaldı bizim iş
Amin inşallahvalla yarıladımda ama yemın ederım zaman ılerldıkce daha ok strese gırıyorum bakalım ınsallah bu topıkte herkesın yuzu gulerr hayırlısylann :)
Bahçelievler Medicana hastanesi, bende hiç bu kadar yatıracaklarını düşünmemiştim.maşallah canı m bazı yerlerde daha az yatırıyorlar seninki nerde oldu ben de transfer sonrası dikkat etmek istiyorum
yaaa inşallah benimde az tutar .. daha önce evlete bağlı hastanede raporla yaptırdık 4-5bin gibi gitti . özelde ilk defa yaptırıcaz hayrlısı olur inşallah .Aslında biraz tedavi planınızla ve tüp bebek yaptığınız yerle ilgili fiyatlar değişiyor benim 12 bin tuttu hepsi içinde ilaçlar vs.
Aynen ekstra yapılacak rahim filmi va olmazsa böyleçok teşekkür ederim ortalama 20bin diyebiliriz zaman :)
olumlu düşün kısmeti varsa bal gibi de olur .. inşallah güzel haberlerini alırız ... :)Transfer çok kolaydı. Bittikten sonra ayağımın altına yastık koyup yükselttiler. Başımın altında yastık yoktu. 3 saat yatırdılar sırt üstü. Ayy bir de idrara sıkışık olayım diye transferden önce 1,5 litre su içmiştim. Sürekli idrarım geldi bu yüzdenSürgü verdiler mecburen. 3 saat dolunca önce oturur pozisyona getirdiler yemek yememi istediler. Sonra taburcu ettiler. İşte eğilmek yükseğe uzanmak vs. Gibi şeyler yasak 12 boyunca. İnşallah olmuştur yaa bu benim ilk tüp bebek denemem aslında o yüzden çok da tutacakmış gibi gelmiyor açıkcası. Herkes kaç kez uğraşıyor. Senin ne özelliğin var hemen tutsun diyorum kendi kendime bazen
Siz naptınız sanki bekliyordunuz?anladım canım pozitif sonuçlarla inşallah :)
geçen yıl çekilmiştim rahim filmi belki istemezler tekrar :)Aynen ekstra yapılacak rahim filmi va olmazsa böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?