2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

kızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?
Merhaba benim de o civarlardaydi sonraki aya kaldı o yüzden . Bekletilmesi sizin hayrınıza olur daha iyi olur . Çünkü ohss olmasa bile yumurtalıklar fazla uyarıldığı için taze embriyo transferi zor tutunuyor. Sonraki ay dinlenmiş rahme donmuş embriyo tutunma olasılığı daha yüksek bu durumda olan kişiler için

Aminn canim aminnm 🙏🙏 hadi ya ozman embriyolarini tasi yurt disindaki merkeze en kotu zor olmiycak mi boyle bide awninde degerin yuksek cunki tqni biz bilemeyiz rabbim bilir en dogru zamandq yapilsin granfer ve insalalh tekte tutunsunlar sana
Bu arada suan icin kac yumurtan var bisi dediler mi
Yumurta sayım net söylemedi doktorum. Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin güzel sonuçlansın 🙏🏻

Merhaba benim de o civarlardaydi sonraki aya kaldı o yüzden . Bekletilmesi sizin hayrınıza olur daha iyi olur . Çünkü ohss olmasa bile yumurtalıklar fazla uyarıldığı için taze embriyo transferi zor tutunuyor. Sonraki ay dinlenmiş rahme donmuş embriyo tutunma olasılığı daha yüksek bu durumda olan kişiler için
Anladım hayırlısı olsun artık. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için 🙏🏻☺️

Bende pcos rahim inceliği eşimde kalite ve aayı düşük. 3 tane kimyasal gebeliğim var. Cumartesi yumurta toplamam olucak benimde. Senin canım?
Bende amh biraz düşük ama çok sorun değil dedi eşimde varikösel var fakat sayısı düşük değil ilk denememiz baklm bugün tekrar arycm transfer yapılabilir bugün

Bugün transfer günü dahil 3.günüm ama sanki hafif sağ kasık ağrısı hariç hiç belirtim yok gibi endileşenmeye başlamalı mıyım daha erken mi? 🥴

7 yumurtam toplandı 5. Gün zor demişti sayı daha fazla olması lazım demişti fakat 2 tanesi 5. Gün mucize gibi bişey oldu çok şükür rabbim dualarımı kabul etti.insanllah senin de canım sen hangi aşamadasın

7 yumurtam toplandı 5. Gün zor demişti sayı daha fazla olması lazım demişti fakat 2 tanesi 5. Gün mucize gibi bişey oldu çok şükür rabbim dualarımı kabul etti.insanllah senin de canım sen hangi aşamadasın
benim bir tane oldu ben bahçecide yaptırdım sen nerde yaptırdın canım

Back
X