- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.081
Ben de aynıyım Bi çok şeyi buradan öğreniyorum ama dediğim gibi ben biraz fazla evhamliyim ne kadar az bilirsem o kadar iyi benim içinmerhaba,
bende üsküdar bahçeci cem çelik. ya ben araştırmayı okumayı cok seven biriyim buralarda hep okuduğum için millet nelere nelere bakılmış sonradan hastalıkları teşhis edilmiş sanki bende bakılmayınca bi sıkıntı cıkıcakmış gibi hissediyorum ve tüp bebekten sonra öğrenicekmişim gibi hisse kapılıyorum tedirgin oluyorum oyüzdende öğrenmek istiyorum.
Olsun hiç sıkıntı yapmayın geç olsun güç olmasın inşallahGüncelleme: arkadaşlar bugün transfer vardı ama opudan sonra karnımda şişlik olduğu İçin doktor önce muayene edelim dedi. Muayenede anlaşıldı ki karnım su toplamış. O yüzden transfer ertelendi. Bir ay ara vereceğiz ikinci adette gideceğiz artık bakalım hayırlısı
İnşallah hepimizin pozitif olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun canım 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor biliyorsun.
Bol bol yatıp dinlenmek gerekiyomuş bu süreçte inşallah 12 gün sonra gebelik haberini alıcaz inanıyorum
siz hamile kalırsınız da darısı başıma olsun insallah :)
Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyodurGeçen sefer de aynısı olmuştu ama çok umutsuz konuşmuştu doktorum
Rica ederim ne demekHımmm ananas hep tuketiyoruz diyenler varda transfer olanlarda açıkçası o konuma daha gelemediğim için detaylı inceleme yapmadım kesin bilgi vermeyeyim o zamansenin bilgin için de teşekkür ederim canım
11 gün kullandım gonal f 300 yapıyordum her gün. Siz?Kaç gün kullandınız ilaçları ve günlük kaç ünite
Bu gece çatlatma iğnemi olucam. Cumartesi yumurta toplama kısmetseamin herkes için inşallah süreç sıkıntılı ve maliyetli allah yardımcısı olsun herkesinnn. sizin hangi aşamada süreciniz?
Ohss sendromu yüzünden ertelendi sanırım. Benimde o durum olabilir dedi doktorum. Çok geçmiş olsun. Geç olsun ama güzel sonuçlansınGüncelleme: arkadaşlar bugün transfer vardı ama opudan sonra karnımda şişlik olduğu İçin doktor önce muayene edelim dedi. Muayenede anlaşıldı ki karnım su toplamış. O yüzden transfer ertelendi. Bir ay ara vereceğiz ikinci adette gideceğiz artık bakalım hayırlısı
Ben 187.5 bugün 6. İğnemi yaptım yarın kontrol extra yanında ilaç iğne vs kullandınız mı cetrotide dışı toplama oldu mu11 gün kullandım gonal f 300 yapıyordum her gün. Siz?
Gonal f ve cetrotide başka hiç birşey kullanmadım tiroidim olduğu için her sabah ilaç içiyorum ama o hep vardı. Toplama cumartesi kısmetseBen 187.5 bugün 6. İğnemi yaptım yarın kontrol extra yanında ilaç iğne vs kullandınız mı cetrotide dışı toplama oldu mu
Dün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falanÖncelikle hoşgeldiniz kendi sürecinden bahsedeyim sizlere. 5 yıllık evliyim. Benim troid ve insilün direnci hariç rahatsızlıgım yok ha birde kan pıhtılaşma sorunum var ama hepsi tedavi ile normal aralıkta artık. Eşim ilk varikosel ameliyatını askerde açık ameliyat şeklinde olmuş ancak tutmamış sonrasında evligimizin 4. Yılında 2 ameliyatı oldu ancak oda tutmadı. Sonrasında sperm sayısı azalıyor diyerek bizi tüp bebege yönlendirdiler bu arada sayı 5 milyon altı morfoloji 0 hız 14. İlk deneyimim berbattı yogun bakımda yattım ve hiç içime sinmedi 18 yumurtadan 5ç güne giden 1 tane oldu. Hastanenin sorunu oldugunu düşündüm transfer olmak bile istemedim. Ama zorlasa olsa oldum be negatifi gördük. Çok yıkıcı bir süreçti sonra 20 gün içinde biz Ankara da Aygül demirol hocaya gittik. Bize kan testleri genetik testler trombofoli paneli yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da takviyeler ve eşime igne verdi. Sonuçlar temiz çıktı bende kan pıhtılaşma çıktı. Neyse maddi açıdan zordaydık hemen başlayamadık 3 ay biz bu vitaminleri kullanalım öyle başlayalım dedik. Ocak ayından bugüne kadar Aygül hocanın verdigi tedavi ile eşimde sperm sayısı 40 milyona morfoloji 2 ye yükseldi ve ben hamile kaldım ancak düştü. 20 gün öncesinde tüp bebege başladık Aygül hocanın onayıyla. Ancak yapı geregi farklı bir bünyem varmış 3 günlük igne ile bir sürü yumurta oluşmuş ve 22 23 mm 2 tane yumurta olmuş. Aygül hoca bana istenilen durumun bu olmadıgını her folikülün aynı derecede uyarılması gerektigini söyledi ve tedaviyi sonlandırmak istedigini yoksa 5.güne kalan yine çok az olur ve yogun bakıma kadar gider şeklinde konuştu. O yüzden tedaviyi sonlandırdı. Çatlama ignesi ile birliktelik önerdi bizde yaptık şuan çatlama ignesinin 12. Günündeyim. Sonuç negatif gibi geliyor. Bu tedavide farklı bir yöntem uygulanacak bana hem burada sizlerle paylaşmak hem destek olalım birbirimize istedim
MaşallahDün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falan
Progesteron fitil kullanuyorum benTranfer olan bacilarrr bisi diycem siz fitil olark ne kullaniyorsunuz acaba
Sen ne yaptın olduysa tutar inş bebiş/bebişler sanaHayırlısı olsun inşallah
Doktor ohss demedi ama şimdi okuyunca hafif ohss sanırımOhss sendromu yüzünden ertelendi sanırım. Benimde o durum olabilir dedi doktorum. Çok geçmiş olsun. Geç olsun ama güzel sonuçlansın
Çok teşekkür ederim. Sanada çok geçmiş olsunSen ne yaptın olduysa tutar inş bebiş/bebişler sana
Doktor ohss demedi ama şimdi okuyunca hafif ohss sanırımama çok kötü bir durummuş gerçekten patlayacak gibi hissediyorum kendimi inşallah olmaz sende
Transfer oldu bugün inşallah tutunur bana tek embriyo konulduSen ne yaptın olduysa tutar inş bebiş/bebişler sana
Maşallah ne güzel sayılar bunlarDün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falan
Çok sağolun moralime iyi gelecek bişey olmuyor bu süreçte yarın transferimi olayım umuyorum benimle kalır(lar)Olsun hiç sıkıntı yapmayın geç olsun güç olmasın inşallah
Allah yardimciniz olsun cabuk atlatin insallah. Bizim transferler yakin olacak demekkiGüncelleme: arkadaşlar bugün transfer vardı ama opudan sonra karnımda şişlik olduğu İçin doktor önce muayene edelim dedi. Muayenede anlaşıldı ki karnım su toplamış. O yüzden transfer ertelendi. Bir ay ara vereceğiz ikinci adette gideceğiz artık bakalım hayırlısı
Gynositol kullandım tedaviye başlamadan 3 ay önce ben onun etkisi var diyorum ekstra bişey yapmadım çünküMaşallahçok güzel bir sayı umarım hepsi güzel bir sekilde ilerler ve seferde tutarlar bu arada bu kadar yumurta olması için her hangi bir şey yedin mi uygulandinmi canım benim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?