2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ben de aynıyım Bi çok şeyi buradan öğreniyorum ama dediğim gibi ben biraz fazla evhamliyim ne kadar az bilirsem o kadar iyi benim için

Olsun hiç sıkıntı yapmayın geç olsun güç olmasın inşallah

İnşallah hepimizin pozitif olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ohss sendromu yüzünden ertelendi sanırım. Benimde o durum olabilir dedi doktorum. Çok geçmiş olsun. Geç olsun ama güzel sonuçlansın

Dün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falan

Dün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falan
Maşallah çok güzel bir sayı umarım hepsi güzel bir sekilde ilerler ve seferde tutarlar bu arada bu kadar yumurta olması için her hangi bir şey yedin mi uygulandinmi canım benim ??

Hayırlısı olsun inşallah
Sen ne yaptın olduysa tutar inş bebiş/bebişler sana
Ohss sendromu yüzünden ertelendi sanırım. Benimde o durum olabilir dedi doktorum. Çok geçmiş olsun. Geç olsun ama güzel sonuçlansın
Doktor ohss demedi ama şimdi okuyunca hafif ohss sanırım ama çok kötü bir durummuş gerçekten patlayacak gibi hissediyorum kendimi inşallah olmaz sende

Allah yardimciniz olsun cabuk atlatin insallah. Bizim transferler yakin olacak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…