- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #1.101
Ya benimki aparatli lutinus ismi aaiei rahatsiz edici ya o aperati yerlestirrken bira asiniyor orasiProgesteron fitil kullanuyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimki aparatli lutinus ismi aaiei rahatsiz edici ya o aperati yerlestirrken bira asiniyor orasiProgesteron fitil kullanuyorum ben
Pozitifi duyalım sizden de inşallah sıkı sıkı tutunsunlarÇok sağolun moralime iyi gelecek bişey olmuyor bu süreçte yarın transferimi olayım umuyorum benimle kalır(lar)
Ayy hiç bilmiyorum kiYa benimki aparatli lutinus ismi aaiei rahatsiz edici ya o aperati yerlestirrken bira asiniyor orasi
Ohss ne demek bugün 6.günüm. E2 1462 çıktı yüksek olması iyi değil mi? İnternette hep öyle yazıyor. Hemişere aradı Bi sıkıntı yok dedi ama. Pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi.kızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?
Teşekkürler içim rahatladı biraz off çok stresli Bi süreçmiş yaaa.Merak etme sonrasında iğne yok
e2 değeri östrojen hormonunu gösteriyor. çok yüksek olması iyi birşey değil. 3000 3500 üstünde transfer yapılmıyormuş. ama benim cumartesi opu olucak ve bugün iğneleri bıraktım transfere kadar düşer diye düşünüyorum birazda olsa birde tam sınırda çıkmış benimkisi.Ohss ne demek bugün 6.günüm. E2 1462 çıktı yüksek olması iyi değil mi? İnternette hep öyle yazıyor. Hemişere aradı Bi sıkıntı yok dedi ama. Pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi.
Evet canim sinir 5000 di benom 4500 olmustum 1 ay sonra oldum tranfer ki benim yumurtalarimi bile erkenxen aldilar 2 gun onceden cok sukur biai olmadi ama toplandiktan sonra siri gaz sancisi cektim oyle boyle degil asiri bi sislik olustu bende oda normal dediler tabikızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?
umarım benim bu ay olur transfer çünkü yurt dışına yerleşiyoruz eşimle erteleyemeyizEvet canim sinir 5000 di benom 4500 olmustum 1 ay sonra oldum tranfer ki benim yumurtalarimi bile erkenxen aldilar 2 gun onceden cok sukur biai olmadi ama toplandiktan sonra siri gaz sancisi cektim oyle boyle degil asiri bi sislik olustu bende oda normal dediler tabi
Aminn canim aminnmumarım benim bu ay olur transfer çünkü yurt dışına yerleşiyoruz eşimle erteleyemeyiz. sende umarım sağlıcakla al kucağına
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun ins bebisinTransfer oldu bugün inşallah tutunur bana tek embriyo konuldu
Senin için de hayırlısı olsun dinlenmiş rahimle başlamak daha iyi olabiliyormuş
Anladım canım bu doktorun verdiği bir ilaç sanırım hayırlı olsun şimdiden coook güzel haberler alırsın ins canım benimGynositol kullandım tedaviye başlamadan 3 ay önce ben onun etkisi var diyorum ekstra bişey yapmadım çünkü![]()
Benim taze transferdi vardı ama rahim dinlendirmede var mı bilmiyorumKızlar bir şey soracağım. Yumurta toplamadan sonra iğne tedavisi bitiyor mu? Transfer sonrası da iğne veriliyor mu? Benim iğne yerlerim çok ağrıyor. 6.günüm bugün ama dokununca bile ağrıyır lar biraz hassasiyet var sanırım. Pztesi yumurta toplayabiliriz dedi doktor.
Canım benim çok fazla çıkmıştı 2 ay dinlendirildim ben sorun görme bunu önemli olan senin sağlığın bide vücut yorulduğu için tutmama olasılığı çok oluyor bu yüzden en hayırlı zamanda olsun ins geçmiş olsun bu aradakızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?
Allahim insallah tutunur canim benim.nasil hiasediyosun kendini kasik agrilarin falan varmi bugun icinTransfer oldu bugün inşallah tutunur bana tek embriyo konuldu
Senin için de hayırlısı olsun dinlenmiş rahimle başlamak daha iyi olabiliyormuş