2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

kızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?

Kızlar bir şey soracağım. Yumurta toplamadan sonra iğne tedavisi bitiyor mu? Transfer sonrası da iğne veriliyor mu? Benim iğne yerlerim çok ağrıyor. 6.günüm bugün ama dokununca bile ağrıyır lar biraz hassasiyet var sanırım. Pztesi yumurta toplayabiliriz dedi doktor.

kızlar merhaba cumartesi opu olucam bugün e2 değerim 3043 çıktı. doktor ohss olma ihtimaline karşı belki erteleriz transferi demişti. tabi doktorumla konuşucam ama merak ediyorum transfer olu mu diye. normalde 3000 üzerine rahim dinlendirme yapılıyormuş. bilen yada benim gibi olan var mı?
Ohss ne demek bugün 6.günüm. E2 1462 çıktı yüksek olması iyi değil mi? İnternette hep öyle yazıyor. Hemişere aradı Bi sıkıntı yok dedi ama. Pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi.

Ohss ne demek bugün 6.günüm. E2 1462 çıktı yüksek olması iyi değil mi? İnternette hep öyle yazıyor. Hemişere aradı Bi sıkıntı yok dedi ama. Pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi.
e2 değeri östrojen hormonunu gösteriyor. çok yüksek olması iyi birşey değil. 3000 3500 üstünde transfer yapılmıyormuş. ama benim cumartesi opu olucak ve bugün iğneleri bıraktım transfere kadar düşer diye düşünüyorum birazda olsa birde tam sınırda çıkmış benimkisi.

Anladım İnş düşer o zaman senin değerin de. Benimde yükselmez bunu bilmiyordum. Her gün bişi öğreniyorum. Teşekkür ederim 🥰

Evet canim sinir 5000 di benom 4500 olmustum 1 ay sonra oldum tranfer ki benim yumurtalarimi bile erkenxen aldilar 2 gun onceden cok sukur biai olmadi ama toplandiktan sonra siri gaz sancisi cektim oyle boyle degil asiri bi sislik olustu bende oda normal dediler tabi

Merhaba arkadaslar öncelikle hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur insallah bu zor sürecte rabbim yüzümüzü güldürür insallah 🤲🏼❤️Kendimi tanitayim 28 yasindayim almanyada yasiyorum bende pco sendromu var. Üc kere almanyada denedim malesef iki kere negativ oldu ücüncüde kimyasal gebelik oldu .burda bitane dondurulmus embriyom var . Ücüncüden sonra artik burdan ümidimi kestim acikcasi istanbulda bi ay önce tedavi oldum 30 tane yumurta alindi 26 olgun 22 döllendi 4 tane 5. gün embryosu donduruldu bitanede 6. gün embryosu donduruldu . Pco oldugum icin bi ay rahim dinlendirmesi oldu igneler cok etki ediyormus cünkü gercektende öyleydi transferden sonra 7 aylik hamile gibi oluyordum bütün vicudum sisiyordu nefes alamiordum namaz kilarken o derece simdiye kadar tutunmama sebebide buymus dedi doktorum. Pazartesi günü insallah istanbula ucucam. Rahim hazirligi yapip transfer olucam bu sefer olur insallah. Bu arada esimdede sperm sorunuda var simdiye kadar cok zor 5. gün embryosu olustu . Hayirlisi simdilik hersey yolunda . Bide seker varmis bende 74 106 arasi olucakmis benim 92 cikmisti doktorum vok yüksek dedi zayiflamaniz gerekiyor dedi bi ayda vallah 7 kilo verdim 😂 yemedim icmedim insallah azda olsa seker düzelir 😊😊😊

Evet canim sinir 5000 di benom 4500 olmustum 1 ay sonra oldum tranfer ki benim yumurtalarimi bile erkenxen aldilar 2 gun onceden cok sukur biai olmadi ama toplandiktan sonra siri gaz sancisi cektim oyle boyle degil asiri bi sislik olustu bende oda normal dediler tabi
umarım benim bu ay olur transfer çünkü yurt dışına yerleşiyoruz eşimle erteleyemeyiz :( . sende umarım sağlıcakla al kucağına 🙏🏻

umarım benim bu ay olur transfer çünkü yurt dışına yerleşiyoruz eşimle erteleyemeyiz :KK43: . sende umarım sağlıcakla al kucağına 🙏🏻
Aminn canim aminnm 🙏🙏 hadi ya ozman embriyolarini tasi yurt disindaki merkeze en kotu zor olmiycak mi boyle bide awninde degerin yuksek cunki tqni biz bilemeyiz rabbim bilir en dogru zamandq yapilsin granfer ve insalalh tekte tutunsunlar sana
Bu arada suan icin kac yumurtan var bisi dediler mi

Kızlar bir şey soracağım. Yumurta toplamadan sonra iğne tedavisi bitiyor mu? Transfer sonrası da iğne veriliyor mu? Benim iğne yerlerim çok ağrıyor. 6.günüm bugün ama dokununca bile ağrıyır lar biraz hassasiyet var sanırım. Pztesi yumurta toplayabiliriz dedi doktor.
Benim taze transferdi vardı ama rahim dinlendirmede var mı bilmiyorum

Canım benim çok fazla çıkmıştı 2 ay dinlendirildim ben sorun görme bunu önemli olan senin sağlığın bide vücut yorulduğu için tutmama olasılığı çok oluyor bu yüzden en hayırlı zamanda olsun ins geçmiş olsun bu arada 😇🤗

Back
X