2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

merhaba,
bende üsküdar bahçeci cem çelik. ya ben araştırmayı okumayı cok seven biriyim buralarda hep okuduğum için millet nelere nelere bakılmış sonradan hastalıkları teşhis edilmiş sanki bende bakılmayınca bi sıkıntı cıkıcakmış gibi hissediyorum ve tüp bebekten sonra öğrenicekmişim gibi hisse kapılıyorum tedirgin oluyorum oyüzdende öğrenmek istiyorum.
Ben de aynıyım Bi çok şeyi buradan öğreniyorum ama dediğim gibi ben biraz fazla evhamliyim ne kadar az bilirsem o kadar iyi benim için 😄

Güncelleme: arkadaşlar bugün transfer vardı ama opudan sonra karnımda şişlik olduğu İçin doktor önce muayene edelim dedi. Muayenede anlaşıldı ki karnım su toplamış. O yüzden transfer ertelendi. Bir ay ara vereceğiz ikinci adette gideceğiz artık bakalım hayırlısı 🤲🏻
Olsun hiç sıkıntı yapmayın geç olsun güç olmasın inşallah

Hayırlısı olsun canım 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor biliyorsun.

Bol bol yatıp dinlenmek gerekiyomuş bu süreçte inşallah 12 gün sonra gebelik haberini alıcaz inanıyorum

siz hamile kalırsınız da darısı başıma olsun insallah :)
İnşallah hepimizin pozitif olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻❤️

Güncelleme: arkadaşlar bugün transfer vardı ama opudan sonra karnımda şişlik olduğu İçin doktor önce muayene edelim dedi. Muayenede anlaşıldı ki karnım su toplamış. O yüzden transfer ertelendi. Bir ay ara vereceğiz ikinci adette gideceğiz artık bakalım hayırlısı 🤲🏻
Ohss sendromu yüzünden ertelendi sanırım. Benimde o durum olabilir dedi doktorum. Çok geçmiş olsun. Geç olsun ama güzel sonuçlansın 🙏🏻☺️

Öncelikle hoşgeldiniz kendi sürecinden bahsedeyim sizlere. 5 yıllık evliyim. Benim troid ve insilün direnci hariç rahatsızlıgım yok ha birde kan pıhtılaşma sorunum var ama hepsi tedavi ile normal aralıkta artık. Eşim ilk varikosel ameliyatını askerde açık ameliyat şeklinde olmuş ancak tutmamış sonrasında evligimizin 4. Yılında 2 ameliyatı oldu ancak oda tutmadı. Sonrasında sperm sayısı azalıyor diyerek bizi tüp bebege yönlendirdiler bu arada sayı 5 milyon altı morfoloji 0 hız 14. İlk deneyimim berbattı yogun bakımda yattım ve hiç içime sinmedi 18 yumurtadan 5ç güne giden 1 tane oldu. Hastanenin sorunu oldugunu düşündüm transfer olmak bile istemedim. Ama zorlasa olsa oldum be negatifi gördük. Çok yıkıcı bir süreçti sonra 20 gün içinde biz Ankara da Aygül demirol hocaya gittik. Bize kan testleri genetik testler trombofoli paneli yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da takviyeler ve eşime igne verdi. Sonuçlar temiz çıktı bende kan pıhtılaşma çıktı. Neyse maddi açıdan zordaydık hemen başlayamadık 3 ay biz bu vitaminleri kullanalım öyle başlayalım dedik. Ocak ayından bugüne kadar Aygül hocanın verdigi tedavi ile eşimde sperm sayısı 40 milyona morfoloji 2 ye yükseldi ve ben hamile kaldım ancak düştü. 20 gün öncesinde tüp bebege başladık Aygül hocanın onayıyla. Ancak yapı geregi farklı bir bünyem varmış 3 günlük igne ile bir sürü yumurta oluşmuş ve 22 23 mm 2 tane yumurta olmuş. Aygül hoca bana istenilen durumun bu olmadıgını her folikülün aynı derecede uyarılması gerektigini söyledi ve tedaviyi sonlandırmak istedigini yoksa 5.güne kalan yine çok az olur ve yogun bakıma kadar gider şeklinde konuştu. O yüzden tedaviyi sonlandırdı. Çatlama ignesi ile birliktelik önerdi bizde yaptık şuan çatlama ignesinin 12. Günündeyim. Sonuç negatif gibi geliyor. Bu tedavide farklı bir yöntem uygulanacak bana hem burada sizlerle paylaşmak hem destek olalım birbirimize istedim 🤗
Dün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falan 🥺

Dün yumrtam toplandı 81 yumurta 51 olgun 26 sı döllenmiş beklemedeyim benim temmuza sarktı bu arada polikistk overim sıkıntılı geçiyor şişlik falan 🥺
Maşallah 🧿 çok güzel bir sayı umarım hepsi güzel bir sekilde ilerler ve seferde tutarlar 🥰 bu arada bu kadar yumurta olması için her hangi bir şey yedin mi uygulandinmi canım benim ??

Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Sen ne yaptın olduysa tutar inş bebiş/bebişler sana
Ohss sendromu yüzünden ertelendi sanırım. Benimde o durum olabilir dedi doktorum. Çok geçmiş olsun. Geç olsun ama güzel sonuçlansın 🙏🏻☺️
Doktor ohss demedi ama şimdi okuyunca hafif ohss sanırım😔 ama çok kötü bir durummuş gerçekten patlayacak gibi hissediyorum kendimi inşallah olmaz sende 🤲🏻

Allah yardimciniz olsun cabuk atlatin insallah. Bizim transferler yakin olacak demekki

Back
X