- 22 Nisan 2019
- 625
- 803
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.041
Niye moralinizi bozuyosunuz ki hakkınızda hayırlı olan budur belki ? Bence olumlu düşününBen de yarın transfer olacakmışım, yine 5. Bekleyemeden gerçekten moralim çok bozuk.
Hayırlısı olsun canım 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor biliyorsun.4 yumurtadan 3 ü olgundu 2si döllendi bün 1 geriledi bugün ölmüş. Bugün son kalan bebeğimi transfer ettirdim inşallah güzel sonuçlar alıcaz
Dr belliyse adetin 1.günü arıyosunuz adet oldum tedaviye başlıcam diyip 2.veya 3.gün için randevu alıyosunuz
Geçen sefer de aynısı olmuştu ama çok umutsuz konuşmuştu doktorumNiye moralinizi bozuyosunuz ki hakkınızda hayırlı olan budur belki ? Bence olumlu düşünün
Yok canim, benim merkezde hicbir kisit getirmiyorlar. Ekstrem hareketler haric tabiiki, bunu soylememe bile gerek yokKızlar transfer sonrası hep dinlenmekten bahsediliyor. Ben çalışıyorum anca transfer gününe rapor alicam. İlla yatıp dinlenmek mi gerekiyor.
Daha baslamadan bu psikolojide olmak size de henuz kavuşmadiginiz embriyonuza da zarar verir. Rabbimin hikmetinden sual olmazGeçen sefer de aynısı olmuştu ama çok umutsuz konuşmuştu doktorum
Bu biraz yaptiğin işe de bağli canim. Mesela dinlenebildiğin, aşiri tempolu olmayan bir iş mi yoksa sabahtan akşama kadar ayakta durman gereken bir iş mi?Kızlar transfer sonrası hep dinlenmekten bahsediliyor. Ben çalışıyorum anca transfer gününe rapor alicam. İlla yatıp dinlenmek mi gerekiyor.
Sağol teşekkür ederimYok canim, benim merkezde hicbir kisit getirmiyorlar. Ekstrem hareketler haric tabiiki, bunu soylememe bile gerek yokagir kaldirme, ittirme, kendini zorlama harketleri yapmadiktan sonra, hafif yuruyus, evde gunluk isleri halletmek vs. tamamen serbest. Transferden sonraki yarim saat haricindeki yatislarin da tutunmaya ekstra hicbir artisi olmayacagini soylediler. Haklilar da.. normal gebelik yasayip gec ogrenenler bilmeden neler yapiyor...
İnsallah pozitifi gorursun. Dinlenme kismini kafana takma. Sadece transferin hemen sonrasi dinlen, sonra kendini yormadan hayata devam
Doğru söylüyorsun ben ayakta duruyorum isteyken bunu Bi konuşmam lazım DRumlaBu biraz yaptiğin işe de bağli canim. Mesela dinlenebildiğin, aşiri tempolu olmayan bir iş mi yoksa sabahtan akşama kadar ayakta durman gereken bir iş mi?
Ha ikincisi gibi bile olsa, güçlü bir embriyo, güçlü bir rahme her koşulda tutunur. Ama bunu bilebilmek mümkün mü?
İlk durum gibiyse, işe gitmek seni oyalayacagi icin daha iyi bile gelebilir. Sonucta düşünmemek en iyi stres temizleyen yöntemlerden.
Arkadasim hamile olduğunu bilmeden sogan kürü yapmişti, maydonoz sulari içmişti, adet söktürücüler kullanmişti yine bebegi sag salim doğdu sükür.
Ama bana mesela doktorum, haftaya okullar acilacak, 4 katli okulum, her ders inip cikmak gerekecek diye de hayir test gününe kadar gitme dedi. Rahmin durumunu, geçmisini o biliyor sonuçta.
O yüzden bu konularda genelleme yapmak doğru değil. Her bünye ve her embriyo farklidir cünkü. Doktoruna danişabilir, isinin temposuyla ilgili kiyas yapabilirsin.
Hey maşallah incir zeytinyagını ne kadar kullandınız ?Guncelleme: az once opu'dan ciktim hayirlisi ile.. incir zeytinyagi mucizesi ile rabbime sukur 33 yumurta toplandi (yas 35-pko yok).
Spermlere de chip yaptirdik. Heyecanla embriyolari bekliyoruz :)) Bir ay ohss olmasin diye yumurtaliklari dinlendiriyoruz. Ikinci reglim ile transfer olacak insaallah.
Rabbim bir daha kayip yasatmasin, negatiften uzak etsin insallah.
Hepinizi operim :))
Maşallah ne güzel sayı bu inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebisiniGuncelleme: az once opu'dan ciktim hayirlisi ile.. incir zeytinyagi mucizesi ile rabbime sukur 33 yumurta toplandi (yas 35-pko yok).
Spermlere de chip yaptirdik. Heyecanla embriyolari bekliyoruz :)) Bir ay ohss olmasin diye yumurtaliklari dinlendiriyoruz. Ikinci reglim ile transfer olacak insaallah.
Rabbim bir daha kayip yasatmasin, negatiften uzak etsin insallah.
Hepinizi operim :))
Bende pcos rahim inceliği eşimde kalite ve aayı düşük. 3 tane kimyasal gebeliğim var. Cumartesi yumurta toplamam olucak benimde. Senin canım?Benim de 7 toplandı dün bugün 2 tane döllendi yarına 2 tane de geliyor gibi dedi sizin sıkıntı ney di aynı mıyız acaba
Bende bahçeciye görüşmeye gitmiştim. Şimdi başka yerde tedavi olıyorum. Nedenlerimiz aynı bendede ğcos + hipo tiroidi var. 3 kimyasalım var ilk tedavim tüp bebek. Umarım herşey güzel gider canım senin içindemerhaba arkadaşlar :)
salı günü itibariyle bende tedaviye başladım. gonalf 250ml kullanıyorum. bahçeci cem celik'te ilk tüp bebek denememizi yapıcaz. bu zamana kadar sebebsiz infertilite olarak tedavi görmüştüm 3-4 kez yumurtlama takibi ve iki aşılama biri kimyasal biri negatif. Cem çelik muayenesinde polikistik gözüküyor dedi. hipotiroidi hastasıyım düzensiz adet görüyorum. birde son iki seferdir cok az adet görüyorum. cumartesi kontrolüm var bakalım nekadar gelişmiş yumurtalarım. cem hocanın cok hastası var ufak bilgiler verip hemen cıkıyoruz gibi oluyor yanından. neler sormam gerekir nelere dikkat etmem gerekir cok uzağım bu konulara? ultrason görüntülerinizi alıyormusunuz kan verdim sonucumun sadece iyi çıktığının bilgisini verdiler. buyüzden tedaviye başlayabiliriz dedi sadece, kan sonuçlarımı bile bilmiyorum :) bazen bilmemek iyi diyorum ama bazende herşeyi öğrenip araştırmak istiyorum.
1 siklus yeterli oldu. Hatta adetten opu'ya desem daha dogruHey maşallah incir zeytinyagını ne kadar kullandınız ?
Merhaba sizi diğer sayfalardan hatırlıyorum ben de Cem beyde tedaviye başladım Cumartesi dün de ilk kontrolümdü dediğiniz gibi çok fazla hastası var adam anca yetişiyor ama yine de gözlerinin içine bakıyor soracağın varsa sor diye kan İçin de alan arkadaşa ben nasıl bakıcsm dedim bana barkod verdi ordan kontrol ediyorum amh kaçtı sizin lh fsh dan da anlaşılıyor Pko ben de pkoyum mesela hipotiroidi merak ediyorum ben de anne tarafımda full guatr var benim de tiroid 5 küsürdü geçen yıl 1 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum ultrasona da girdim doktora sıkıntı yok demişti sizde nasılmerhaba arkadaşlar :)
salı günü itibariyle bende tedaviye başladım. gonalf 250ml kullanıyorum. bahçeci cem celik'te ilk tüp bebek denememizi yapıcaz. bu zamana kadar sebebsiz infertilite olarak tedavi görmüştüm 3-4 kez yumurtlama takibi ve iki aşılama biri kimyasal biri negatif. Cem çelik muayenesinde polikistik gözüküyor dedi. hipotiroidi hastasıyım düzensiz adet görüyorum. birde son iki seferdir cok az adet görüyorum. cumartesi kontrolüm var bakalım nekadar gelişmiş yumurtalarım. cem hocanın cok hastası var ufak bilgiler verip hemen cıkıyoruz gibi oluyor yanından. neler sormam gerekir nelere dikkat etmem gerekir cok uzağım bu konulara? ultrason görüntülerinizi alıyormusunuz kan verdim sonucumun sadece iyi çıktığının bilgisini verdiler. buyüzden tedaviye başlayabiliriz dedi sadece, kan sonuçlarımı bile bilmiyorum :) bazen bilmemek iyi diyorum ama bazende herşeyi öğrenip araştırmak istiyorum.
Ben tek incir yiyorum kalitesi için bende pko var ama bakalım inşaallah kaliteli olsunlar da 3-5 e bakmayız inşaallah1 siklus yeterli oldu. Hatta adetten opu'ya desem daha dogru
Kaç gün kullandınız ilaçları ve günlük kaç üniteBende pcos rahim inceliği eşimde kalite ve aayı düşük. 3 tane kimyasal gebeliğim var. Cumartesi yumurta toplamam olucak benimde. Senin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?