2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

1 siklus yeterli oldu. Hatta adetten opu'ya desem daha dogru
ay maşallah bende çikolata kisti var ama onlarıda büyütüyr diye duydum o yuzden hic başlamamıştım.Bu konuyla ilgili bilginz var mı? bende başlayım hemen bir de incirler organik mi ?normal markette satılan da olur mu

Avakadoyu biliyorum ama ananas kafamı karıştırıyor biraz normal kadın doğumcuya yumurta takibi yaptırırken yenmemesi gereken yiyecekler arasında vardı
Hımmm ananas hep tuketiyoruz diyenler varda transfer olanlarda açıkçası o konuma daha gelemediğim için detaylı inceleme yapmadım kesin bilgi vermeyeyim o zaman senin bilgin için de teşekkür ederim canım

Kızlar merhaba bugün tedavide 5. Günüm kontrole gittim büyüme var cetrotide iğne vuruldum yarın da vurulcam ama o iğneden mi bilmiyorum bi ağrılar bi şişlik çok rahat kıpırdayamıyorum
Canım bende çok fazla şişlik olmuştu hatta abartiz balon gibi iğne deyse patlayacak gibiydim bu yuzden doktor bana opudan sonra 3 gün 2 tane serum verdirdi düzeldim sonra sende doktorunla konuş oda ilgilenir mutlaka geçmiş olsun canım benim

amin herkes için inşallah süreç sıkıntılı ve maliyetli allah yardımcısı olsun herkesinnn. sizin hangi aşamada süreciniz?

Benim ramazanda ilaçların düzeni şaştı kullanmayı unuttum aksattım falan ama bayramdan sonra baktırdım tsh 20ye fırlamıştı. suan ilaçlarımı düzgün kullanıyorum ama ne durumda bilgim yok açıkcası c.tesi günü kan alırlarsa yine onada baktırmamız gerekli mi diye soracağım. amh'me hiç bakılmadı Cem hocaya söyledim bunu oda senin amh yüksek çıkar şimdi baksak zaten çünkü polikistik gözüküyorsun dedi oyüzden bu zamana kadarda bakılmamıştır dedi. o hızlı görüşmelerimiz sırasında da tedaviye başlamak için 2 kan değerine bakıcaz biri estradiol bakıldı onu anladım ama diğer kanımda neye bakıldı hiç bilmiyorum ama bende isteyeyim ozaman o barkod numarasını falan. bende son zamanlarda ilişki sonrası lekelenme yaşıyordum acaba rahim tabakamda bi sıkıntımı var merak ediyorum gerçi sordum onuda bi sıkıntı yok dedi ama sonrada birşeyle karşılaşmak istemiyorum.

Oyyy masallah masallahh allahin hepsi kaliteli saglijli embriyolariniz olsun bol boll ve ilkte tutsun insalalhhhh

Yararmaz olurmu 1 hafta 1 haftadir bak bugun benim 5. Gunum artik kalkip bi yerleri falan supurdum aksamada oturuguk yerden yemek yapacam kolay pratik makarna mantisi bi aure sonra yaouyorsun ilk 3 4 gün onemli ama heleki ilk 48 saat full yat sonra kalkarsin

Aynen ben de ilk bi kaç gün tencere yemeğim olsun die yaptım bişiler . Sonraki günlerde yaparım yavaş yavaş.

Diğeri progesteron ona neden bakıyorlar ben de bilmiyorum tiroid için ultrasona girdiniz mi sıkıntı çıkmış mıydı

Merhaba hangi Bahceciye gidiyorsunuz ben Üsküdar Bahçeci Ebru Hoca ya gidiyorum bende de amh düşüklüğü vardı
Ben de aynı çok şey bilmiyorum hocanın anlattığı ile yetiniyorum böylesi daha iyi geliyor yoksa tedirgin oluyorum sürekli

merhaba,
bende üsküdar bahçeci cem çelik. ya ben araştırmayı okumayı cok seven biriyim buralarda hep okuduğum için millet nelere nelere bakılmış sonradan hastalıkları teşhis edilmiş sanki bende bakılmayınca bi sıkıntı cıkıcakmış gibi hissediyorum ve tüp bebekten sonra öğrenicekmişim gibi hisse kapılıyorum tedirgin oluyorum oyüzdende öğrenmek istiyorum.

Kızlar bugün gonalf 7.gündeyim dün sola vurmuştum bugün annemler geldi falan unutmuşum gene sola vurdum sıkıntı olur mu ?
prospektüste hergün farklı bir yer diyor ama sorun olucağını sanmıyorum muhtemelen aynı yere vurmaktan deformasyon olur diye farklı biyere vrunuz diyordur. sıkıntı etmeyin.

Kızlar bugün gonalf 7.gündeyim dün sola vurmuştum bugün annemler geldi falan unutmuşum gene sola vurdum sıkıntı olur mu ?
Sonuçta hemşire de iğneyi tarif ederken göbek çevresine vurun diyor. Çok önemli olsaydı mutlaka her gün aynı tarafa vurmamaya dikkat edin diye uyarırlardı diye düşünüyorum.

Güncelleme: arkadaşlar bugün transfer vardı ama opudan sonra karnımda şişlik olduğu İçin doktor önce muayene edelim dedi. Muayenede anlaşıldı ki karnım su toplamış. O yüzden transfer ertelendi. Bir ay ara vereceğiz ikinci adette gideceğiz artık bakalım hayırlısı

prospektüste hergün farklı bir yer diyor ama sorun olucağını sanmıyorum muhtemelen aynı yere vurmaktan deformasyon olur diye farklı biyere vrunuz diyordur. sıkıntı etmeyin.

Sonuçta hemşire de iğneyi tarif ederken göbek çevresine vurun diyor. Çok önemli olsaydı mutlaka her gün aynı tarafa vurmamaya dikkat edin diye uyarırlardı diye düşünüyorum.
İçim rahatladı teşekkür ederim

Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…