- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Benim daha transfer olmadı Nisan'da opu oldu iki ay dinlenme verdiler şimdi regl bekliyorum geldiğinde başlayacağız transfer hazirliginaDün yapıldı sarnrm yarın 3 oluyor o günden itibaren sayıliyorsa sizin kaçıncı gün transferi yaptılar sonuç nasıl oldu
Hiç olumsuz düşünme iki bir beş yedi farketmiyo bı tane olsun altın olsunKızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim bilgisi deneyimi olan dün opu işlemi yapıldı 7 yumurtam vardı 2 tanesi dollenmis bugün iyi mi bilmiyorum hoca 5.gün embriyo su olup olmayacağı yarın netleşir dedi
Ya kiyamam icini nolur ferah tut hepimiz yasiyoruz inan banaİçimde aciklayamadigim bir sıkıntı var
Dün sayılmıyor bugün 1.gün yarın 2.gün diye gidiyorDün yapıldı sarnrm yarın 3 oluyor o günden itibaren sayıliyorsa sizin kaçıncı gün transferi yaptılar sonuç nasıl oldu
Ama deme öyle güzel olucak herşeyİçimde aciklayamadigim bir sıkıntı var
İnşallah canım duanızı eksik etmeyinHiç olumsuz düşünme iki bir beş yedi farketmiyo bı tane olsun altın olsun
dua zinciri mi kursak :) inşallah kalitelidirler de olur canım 3 yumurtası olup 2 si blast olan da var benim gibi 5 yumurtası olup tek kalan da var nasipİnşallah canım duanızı eksik etmeyin
bana mı sordun canım yok daha bugün haber geldi adet olmayı bekliyorum benÇok haklısın gerçi 2 tane de geriden oluşan var yarın belli olur dedi sizin transfer yapıldı mı peki
Teşekkür ederimBenim de dün toplandı şu an işteyim. Geçen seferki işlemimde anestezi etkisi geçince ağrım olmuştu ama ertesi gün tamamen geçmişti sanmıyorum bir sıkıntı olacağını gidersiniz. Cetrotide ben de kullandım uzun süre asenkronik gidiyor yumurtalar o nedenle veriyorlar
Merhaba canım,Kızlar bir kaç sorum var. Aslında ben rapor çıkarmak için uğratıgımdan nasipse eylül gibi tüp bebek düşünüyorum.
1. Sorum : Transfer olması için yumurtanın kaçıncı günde olması lazım ?
2.sorum : tüp bebek aşamasında vurulan iğnelerin yumurtalıklarda kiste sebep olduğunu duydum. Yaşayan var mı ? Bu gebeliğe engel mi ?
Akıntı yumurtalar büyüdüğü için oluyor. Bu yumurtanın çatladığını göstermez aslında.Arkadaşlar merhaba ben tüp bebek değil de aşılama yaptıracağım ancak aklıma takılan bir sorunum var size danismak istedim, pzt günü kontrole gittiğimde sagda18 , solda 15 ve 11 yumurtam vardı, dün yani salı akşam 2300 de çatlama iğnesi vurundum, bugün sabah 1030 gibi uyandığımda losyon gibi akıntım geldi ve hala daha gelmeye devam ediyor , sanırım benim erken çatladı yumurtam , doktorum asilama gününe kadar ilişki yasak demisti, şimdi ben yarın Perşembe sabah 0800de aşılama olacağım , çatlama iğnesinden 24 saati geçiyor , ve okuduklarıma göre yumurta 24 saat canli kalıyor , sizce aşılamayı beklemeden bugünü değerlendireyim mi yarın sabaha kadar yumurtam sönmüş olacak sanki
Öyle mi diyorsunuz hayırlısı inşallah benim aklıma hiç gelmedi yumurta büyürken akıntı oluşabileceğiAkıntı yumurtalar büyüdüğü için oluyor. Bu yumurtanın çatladığını göstermez aslında.
İnşallah bizimkiler altın yumurtadırdua zinciri mi kursak :) inşallah kalitelidirler de olur canım 3 yumurtası olup 2 si blast olan da var benim gibi 5 yumurtası olup tek kalan da var nasip
Evet bu ilaçlar süreç bizi yordu daha ilk denemede böyle çöküş olmaz güçlü kalkmamız lazım aynı dediğin gibi oluyor o mesajı yazdığımda kotuydum biraz iyi oldum geri geldim amiiin tüm içi sıkılan herkese Rabbim Ferahlik versin burdan güzel haberler okumaya geldimYa kiyamam icini nolur ferah tut hepimiz yasiyoruz inan bana
Kullandigin ilaclar bu hale getiriyor cunki asiei yukleme aliyoruz ben nedensiz hep agliyodum sonra gceiyodu sonra geliyodu oluyor bu korku var icinde bide hepsi bir araya gelince boyle kaygi bozuklugu oluyor allahim yardimcin olsun icine insirahh versinnn
İnşallah canım umudum o yönde aradılar evet yine moralim bozuldu hücreler beklenilen düzeyde bolunmuyormus ama 8 embriyoda halen canlılığını koruyormus yarinida bekleyeceğiz dediler en fazla 6. Günü bekleyeceğiz dediler bu şekilde devam ederse tedavi iptal olacak transfer olmayacakmış. Canım sıkıldı doktorumuz ile konuşmak istedik telefonla bağladılar. O da aynı şekilde embriyologlarin söylediklerini söyledi belkide doğal yoldan gebelik oluşmaması bundan kaynaklı dedi bizde bekliyoruz hepsini konuşacağız dedi. Ya sabır ya selamet beklemeye devam bakalım seni aradılar miAma deme öyle güzel olucak herşeyaradılar mı bugün seni?
Aslında normalde de yaşıyoruz ya bu akıntıları ama tabi ilaç kullanınca miktarı fazla oluyor. Gözünüzü korkutmasınÖyle mi diyorsunuz hayırlısı inşallah benim aklıma hiç gelmedi yumurta büyürken akıntı oluşabileceği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?