• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İnşallah canım umudum o yönde aradılar evet yine moralim bozuldu hücreler beklenilen düzeyde bolunmuyormus ama 8 embriyoda halen canlılığını koruyormus yarinida bekleyeceğiz dediler en fazla 6. Günü bekleyeceğiz dediler bu şekilde devam ederse tedavi iptal olacak transfer olmayacakmış. Canım sıkıldı doktorumuz ile konuşmak istedik telefonla bağladılar. O da aynı şekilde embriyologlarin söylediklerini söyledi belkide doğal yoldan gebelik oluşmaması bundan kaynaklı dedi bizde bekliyoruz hepsini konuşacağız dedi. Ya sabır ya selamet beklemeye devam bakalım seni aradılar mi
Sabır canım inşallah güzel sonuçlar alacağız. 6. Gün embriyosu da koyabiliyorlar Allah büyük inşallah gönlüne göre olsun herşey. Beni bugün yine aramadılar çok sinirlendim. Dün embriyoloğu aramıştım, bugün hemşireyi aradım. O görüşünce embriyolog aradı. Yarın saat 8 de gelin transferi yapıcaz dedi. Embriyoların durumunu sordum bugün de çıkarmamışlar yarın son kontrolü yapıp transferi gerçekleştiricez dediler. Ama gerçekten çok stres oldum yani bilgi almak için neden ben aramak zorunda kalıyorum. Yani kaç embriyo var onu bile bilmiyorum. Yarın yok embriyo kalmamış transfer iptal mi diyecekler anlamadım ki.
Ne kadar stres oluyoruz halbuki keşke hastane çalışanları biraz olsun bizi anlasalar...

Evet bu ilaçlar süreç bizi yordu daha ilk denemede böyle çöküş olmaz güçlü kalkmamız lazım aynı dediğin gibi oluyor o mesajı yazdığımda kotuydum biraz iyi oldum geri geldim amiiin tüm içi sıkılan herkese Rabbim Ferahlik versin burdan güzel haberler okumaya geldim
Insallah canim hayirlisiylan bi hamile kalda ozman yeminlen ben ohh be demistim sanki ustumuzden yuk kalkmisti bizdeki durum daha farkli anlamiyo insanlar bunu ustumuze yuk gibide bi durum yasiyoruz cunki tabi mevlam nasip etmei bakalim.insllah aimdi nasip eder sizelerede banada 🙏🙏

Bana ekstradan cetrotide 250 iğnesi verdi onu yarın yapacağım. Perşembe kontrol olcak

5.gündü dün Muayne olduğumda.
Cumartesi toplarız belki dedi. Yumurta toplandıktan sonra çok problem oluyor mu? Pazr günü sınav görevim var. Gidebilir miyim. Yada cumartesi günü çok kötü olur muyum.
Canım kaç yumurta saydı doktorun ? Eğer çok ise birkaç gün süren ağrın olabilir . Normalde 1-2 günde atlatmışlar ama benim 16 yumurta toplanmıştı ben 4-5 gün çok ağrı çektim hiç öyle söylenildiği kadar hafif bir ağrı çekmedim . İnşallah diğerleri gibi kolaycana geçirirsin bu süreci 🙏🏻

Sabır canım inşallah güzel sonuçlar alacağız. 6. Gün embriyosu da koyabiliyorlar Allah büyük inşallah gönlüne göre olsun herşey. Beni bugün yine aramadılar çok sinirlendim. Dün embriyoloğu aramıştım, bugün hemşireyi aradım. O görüşünce embriyolog aradı. Yarın saat 8 de gelin transferi yapıcaz dedi. Embriyoların durumunu sordum bugün de çıkarmamışlar yarın son kontrolü yapıp transferi gerçekleştiricez dediler. Ama gerçekten çok stres oldum yani bilgi almak için neden ben aramak zorunda kalıyorum. Yani kaç embriyo var onu bile bilmiyorum. Yarın yok embriyo kalmamış transfer iptal mi diyecekler anlamadım ki.
Ne kadar stres oluyoruz halbuki keşke hastane çalışanları biraz olsun bizi anlasalar...
Amin canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah hayirla gelsin yavrularımız. Bazen sinirleniyoruz haklı olarak inşallah hepsine değer ve güzel haberleri alırız inşallah yarın içinde Allahım kolaylık versin sağlıkla sihhatle tutunsun bebişin 🌼

Insallah canim hayirlisiylan bi hamile kalda ozman yeminlen ben ohh be demistim sanki ustumuzden yuk kalkmisti bizdeki durum daha farkli anlamiyo insanlar bunu ustumuze yuk gibide bi durum yasiyoruz cunki tabi mevlam nasip etmei bakalim.insllah aimdi nasip eder sizelerede banada 🙏🙏
Amiiiin canım benim inşallah dua edelim birbirimize. Birbirimizi tanimasakta derdimiz aynı dermansız bırakmasın Rabbim 🌼

Amiiiin canım benim inşallah dua edelim birbirimize. Birbirimizi tanimasakta derdimiz aynı dermansız bırakmasın Rabbim 🌼
Aynen oyle yasayan anlar yeminlen mucadelemizi 🙏🙏bugunde benim artik 4. Gunum transferden sonra allahim.bi hayirliylan ayin 10nu gelsinde bi gorsem.pozitif haberi baska bisi istemiyorum 🙏🙏😔

Amin canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah hayirla gelsin yavrularımız. Bazen sinirleniyoruz haklı olarak inşallah hepsine değer ve güzel haberleri alırız inşallah yarın içinde Allahım kolaylık versin sağlıkla sihhatle tutunsun bebişin 🌼
Amin hepimizinki inşallah 🙏

Kızlar cetrotide iğnemi vuruldum yeni ama ne acı ağrı sizde böyle mi oldu
Bende de sızı çok olmuştu vurduktan sonra 1-2 saat sürüyordu yan etkileri kaşıntı kızarıklık gibi şikayetlerim olmuştu benim ama geçiyor bir süre sonra. Bir de ilacı verirken biraz yavaş ver yoksa çok yakıyor

Canım nasılsın sürecin nasıl giDiyor kacinci günündesin ?

Kızlar maşallah valla herkes de bir bekleyiş hakim darısı bana diyelim.
B Beklededi canım tam okuyamadım yazdıklarını ama 4 yumoş mu oldu noldu :)
Rabbim büyük bakallımm hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar hepinize bir soru şimdi ben ön görüşmeye gittim benm bütün tahlillerim filmlerim kaldı hastanede orda tedaviye başlayacagımız için hatta rahim filmini kesti hemşire parça parça ne alaka anlamadım
Ama ondan sonra biz burda teddaviye gelecez dememize rağman ne arayan var ne soran .hastalıgın 2. günü hop biz geldik mi diyecegiz :) böyle bir durum yaşayan var mı ? nasıl oluyor tedavi başlangıc süreci

Hee tamam canım 👍🥰
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.

Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.

Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.

Baya ayrıntılı yazdım kusuruma bakma artık 🤭🥰
Nasılsınız ♥️ neler hissediyosunuz aklım sizde neler yaptınız bu süreçte 😊

Back
X