- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Sabır canım inşallah güzel sonuçlar alacağız. 6. Gün embriyosu da koyabiliyorlar Allah büyük inşallah gönlüne göre olsun herşey. Beni bugün yine aramadılar çok sinirlendim. Dün embriyoloğu aramıştım, bugün hemşireyi aradım. O görüşünce embriyolog aradı. Yarın saat 8 de gelin transferi yapıcaz dedi. Embriyoların durumunu sordum bugün de çıkarmamışlar yarın son kontrolü yapıp transferi gerçekleştiricez dediler. Ama gerçekten çok stres oldum yani bilgi almak için neden ben aramak zorunda kalıyorum. Yani kaç embriyo var onu bile bilmiyorum. Yarın yok embriyo kalmamış transfer iptal mi diyecekler anlamadım ki.İnşallah canım umudum o yönde aradılar evet yine moralim bozuldu hücreler beklenilen düzeyde bolunmuyormus ama 8 embriyoda halen canlılığını koruyormus yarinida bekleyeceğiz dediler en fazla 6. Günü bekleyeceğiz dediler bu şekilde devam ederse tedavi iptal olacak transfer olmayacakmış. Canım sıkıldı doktorumuz ile konuşmak istedik telefonla bağladılar. O da aynı şekilde embriyologlarin söylediklerini söyledi belkide doğal yoldan gebelik oluşmaması bundan kaynaklı dedi bizde bekliyoruz hepsini konuşacağız dedi. Ya sabır ya selamet beklemeye devam bakalım seni aradılar mi
Ne kadar stres oluyoruz halbuki keşke hastane çalışanları biraz olsun bizi anlasalar...