- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
4 yumurtadan 3 ü olgundu 2si döllendi bün 1 geriledi bugün ölmüş. Bugün son kalan bebeğimi transfer ettirdim inşallah güzel sonuçlar alıcazKızlar maşallah valla herkes de bir bekleyiş hakim darısı bana diyelim.
B Beklededi canım tam okuyamadım yazdıklarını ama 4 yumoş mu oldu noldu :)
Rabbim büyük bakallımm hayırlı haberlerini bekliyorum
Kızlar hepinize bir soru şimdi ben ön görüşmeye gittim benm bütün tahlillerim filmlerim kaldı hastanede orda tedaviye başlayacagımız için hatta rahim filmini kesti hemşire parça parça ne alaka anlamadım
Ama ondan sonra biz burda teddaviye gelecez dememize rağman ne arayan var ne soran .hastalıgın 2. günü hop biz geldik mi diyecegiz :) böyle bir durum yaşayan var mı ? nasıl oluyor tedavi başlangıc süreci
Onlar aramıyor aslında. Sen adet olur olmaz randevu al ki 1.2. ya da 3. Gün başlanıyor tedaviye bana 3. Gün başlamışlardı mesela.Kızlar maşallah valla herkes de bir bekleyiş hakim darısı bana diyelim.
B Beklededi canım tam okuyamadım yazdıklarını ama 4 yumoş mu oldu noldu :)
Rabbim büyük bakallımm hayırlı haberlerini bekliyorum
Kızlar hepinize bir soru şimdi ben ön görüşmeye gittim benm bütün tahlillerim filmlerim kaldı hastanede orda tedaviye başlayacagımız için hatta rahim filmini kesti hemşire parça parça ne alaka anlamadım
Ama ondan sonra biz burda teddaviye gelecez dememize rağman ne arayan var ne soran .hastalıgın 2. günü hop biz geldik mi diyecegiz :) böyle bir durum yaşayan var mı ? nasıl oluyor tedavi başlangıc süreci
Bugun 4. Gunum canim valla yani fiziken suan iste goguslerim aciyor yavastan hafif bel agrisi ara ara kasik agrisi falan var onun disinda bu sekilde suan icin ilerlemem.insallqh tutunuyorlardir ayin 10. Ogrenicez nasipseCanım nasılsın sürecin nasıl giDiyor kacinci günündesin ?
Canım iyim bugün 3. Gün transfer sonrası sabah uyandigim da sanki adet olacakmisim gibi biraz ağrım oldu. Bel ağrım falan var. Onun dışında başka bir ağrım yok canım şükürler olsun ki.Nasılsınızneler hissediyosunuz aklım sizde neler yaptınız bu süreçte
Çok iyi hayırlı haberlerle inşallahCanım iyim bugün 3. Gün transfer sonrası sabah uyandigim da sanki adet olacakmisim gibi biraz ağrım oldu. Bel ağrım falan var. Onun dışında başka bir ağrım yok canım şükürler olsun ki.
Masallah agrilarin olmasi cok iyi aslinda olursa hic dert etmeyin ilaclari kullanmayi biraktiginizda regli olursunuz zaten kanama olmaz yerlrsme kanamaai haric ama insallah suanda tutunma habercisimiz sizinle aramizda 1 gun var hadi bakalim.insallah hayirlisiylannn haber alalimCanım iyim bugün 3. Gün transfer sonrası sabah uyandigim da sanki adet olacakmisim gibi biraz ağrım oldu. Bel ağrım falan var. Onun dışında başka bir ağrım yok canım şükürler olsun ki.
Evet canım 12 haziran da kısmetse . Aminn cnm benim çok sağolÇok iyi hayırlı haberlerle inşallah12 haziran mı test günü
Vallahi iyi mi diyorsun canım ağrıları. Hadi inşallah o zaman rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin bizlere. Sana da bana da. Diğer tüm bu yolda tedavi gören arkadaşlarımıza da.Masallah agrilarin olmasi cok iyi aslinda olursa hic dert etmeyin ilaclari kullanmayi biraktiginizda regli olursunuz zaten kanama olmaz yerlrsme kanamaai haric ama insallah suanda tutunma habercisimiz sizinle aramizda 1 gun var hadi bakalim.insallah hayirlisiylannn haber alalim
Çok teşekkürler aydınlattığınız İçin ben de yarın transfer olacağım bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorumHee tamam canım
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.
Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.
Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.
Baya ayrıntılı yazdım kusuruma bakma artık
Aramızda 2 gün var inşallah önce sen sonra ben alıcaz yavrularımızın haberleriniEvet canım 12 haziran da kısmetse . Aminn cnm benim çok sağol
Sonuç belli oldu mu sizin bir de kaçıncı gün embriyo suydu acabaHee tamam canım
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.
Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.
Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.
Baya ayrıntılı yazdım kusuruma bakma artık
Ben estrofem gunde 5 tane sonra coraspirin ve kan sulandirici igne 2 adet vitamin alttan fitil ve hafada bi kere olacak sekilde serum verdi doktorVallahi iyi mi diyorsun canım ağrıları. Hadi inşallah o zaman rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin bizlere. Sana da bana da. Diğer tüm bu yolda tedavi gören arkadaşlarımıza da.Siz bir gün önce mi benden transferimiz. İlaç dediğin bir tek progestan ve folik asit kullanıyorum. Başka bir şey verilmedi bana. Sana verilmedi mi
Benim de 7 toplandı dün bugün 2 tane döllendi yarına 2 tane de geliyor gibi dedi sizin sıkıntı ney di aynı mıyız acabaBende bi tarafta 7 bi tarafta 8 vardı sanırım canım. Sen ne yaptın? Benim ohss sendromu olabilir dedi o yüzden transferi önümüzdeki ay olabilir.
Ohhh sana bir şeyler vermişler, ben zaten doktoruma sordum tutunma iğnesi falan diyen arkadaşlar var . Buradan okumuştum çünkü . O yuzden sordum ama . Bana hayır kullanılmayacak başka hiç bir şey dedi en önemli şey bu süreçte fitil onu ihmal etmeyin yeter dediBen estrofem gunde 5 tane sonra coraspirin ve kan sulandirici igne 2 adet vitamin alttan fitil ve hafada bi kere olacak sekilde serum verdi doktor
Ya bu benim 3. Tüp bebek
2. Tuttu tutarken mesela benim asiri belim agridi nblm kasiklarim falan batti oyulcak gibi oldu bunlar hep belirti
Iste simdide biyerim agridimi hosuma gidiyocok afedrsin popom bile agriyordu ilk hamile kaldigimda yani asla korkma agrilar cok iyi goguslerinde aci olabilir olsunda hepsi cook normal zaten sonra zamanla normale giriyor
Tranferim gunum 29.benim
12 haziran da kısmetse gidip kan testi vereceğim. 3. Embriyosu benim 1 tane 8 hücreli, bir tane de 5 hücreli taze transfer oldum. Bugün 3. Günüm trasferiminSonuç belli oldu mu sizin bir de kaçıncı gün embriyo suydu acaba
Aminn cnm benim inşallah yaaa inşallahAramızda 2 gün var inşallah önce sen sonra ben alıcaz yavrularımızın haberlerini
İnşallah canım sana da hayırlısı olsun .Çok teşekkürler aydınlattığınız İçin ben de yarın transfer olacağım bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorumHayırlısı olsun inşallah diyelim
Bak gecen seferde yine estrofem vitamin coraspirin fitil vermisti sadece bu sefer bence 3. Oldugu icin exrra vermis olabilir. Ya valla tuttunsa nasil tutynursa tutunsun yeminlen yoruluyir insan bide ameliyatta oldum ben rahimde yapisiklik varmis benin biraz onlada ugastik bakalim artik hayirlisiiOhhh sana bir şeyler vermişler, ben zaten doktoruma sordum tutunma iğnesi falan diyen arkadaşlar var . Buradan okumuştum çünkü . O yuzden sordum ama . Bana hayır kullanılmayacak başka hiç bir şey dedi en önemli şey bu süreçte fitil onu ihmal etmeyin yeter dedi
Allah yardımcın ve yardımcımız olsun inşallahBak gecen seferde yine estrofem vitamin coraspirin fitil vermisti sadece bu sefer bence 3. Oldugu icin exrra vermis olabilir. Ya valla tuttunsa nasil tutynursa tutunsun yeminlen yoruluyir insan bide ameliyatta oldum ben rahimde yapisiklik varmis benin biraz onlada ugastik bakalim artik hayirlisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?