2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

4 yumurtadan 3 ü olgundu 2si döllendi bün 1 geriledi bugün ölmüş. Bugün son kalan bebeğimi transfer ettirdim inşallah güzel sonuçlar alıcaz
Dr belliyse adetin 1.günü arıyosunuz adet oldum tedaviye başlıcam diyip 2.veya 3.gün için randevu alıyosunuz

Onlar aramıyor aslında. Sen adet olur olmaz randevu al ki 1.2. ya da 3. Gün başlanıyor tedaviye bana 3. Gün başlamışlardı mesela.

Canım nasılsın sürecin nasıl giDiyor kacinci günündesin ?
Bugun 4. Gunum canim valla yani fiziken suan iste goguslerim aciyor yavastan hafif bel agrisi ara ara kasik agrisi falan var onun disinda bu sekilde suan icin ilerlemem.insallqh tutunuyorlardir ayin 10. Ogrenicez nasipse

Gidisak bu sekil senin nasil canim sen ne durumdasinnn

Canım iyim bugün 3. Gün transfer sonrası sabah uyandigim da sanki adet olacakmisim gibi biraz ağrım oldu. Bel ağrım falan var. Onun dışında başka bir ağrım yok canım şükürler olsun ki.
Masallah agrilarin olmasi cok iyi aslinda olursa hic dert etmeyin ilaclari kullanmayi biraktiginizda regli olursunuz zaten kanama olmaz yerlrsme kanamaai haric ama insallah suanda tutunma habercisimiz sizinle aramizda 1 gun var hadi bakalim.insallah hayirlisiylannn haber alalim

Vallahi iyi mi diyorsun canım ağrıları. Hadi inşallah o zaman rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin bizlere. Sana da bana da. Diğer tüm bu yolda tedavi gören arkadaşlarımıza da. Siz bir gün önce mi benden transferimiz. İlaç dediğin bir tek progestan ve folik asit kullanıyorum. Başka bir şey verilmedi bana. Sana verilmedi mi

Çok teşekkürler aydınlattığınız İçin ben de yarın transfer olacağım bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum Hayırlısı olsun inşallah diyelim

Sonuç belli oldu mu sizin bir de kaçıncı gün embriyo suydu acaba

Ben estrofem gunde 5 tane sonra coraspirin ve kan sulandirici igne 2 adet vitamin alttan fitil ve hafada bi kere olacak sekilde serum verdi doktor
Ya bu benim 3. Tüp bebek

2. Tuttu tutarken mesela benim asiri belim agridi nblm kasiklarim falan batti oyulcak gibi oldu bunlar hep belirti
Iste simdide biyerim agridimi hosuma gidiyo cok afedrsin popom bile agriyordu ilk hamile kaldigimda yani asla korkma agrilar cok iyi goguslerinde aci olabilir olsunda hepsi cook normal zaten sonra zamanla normale giriyor

Tranferim gunum 29.benim

Bende bi tarafta 7 bi tarafta 8 vardı sanırım canım. Sen ne yaptın? Benim ohss sendromu olabilir dedi o yüzden transferi önümüzdeki ay olabilir.
Benim de 7 toplandı dün bugün 2 tane döllendi yarına 2 tane de geliyor gibi dedi sizin sıkıntı ney di aynı mıyız acaba

Ohhh sana bir şeyler vermişler, ben zaten doktoruma sordum tutunma iğnesi falan diyen arkadaşlar var . Buradan okumuştum çünkü . O yuzden sordum ama . Bana hayır kullanılmayacak başka hiç bir şey dedi en önemli şey bu süreçte fitil onu ihmal etmeyin yeter dedi

Kızlar dün ikinci kontrolüm vardı.Doktor her şey yolunda dedi. Şimdi farklı ilaçlar kullanmaya başladım günde iki kez iğne alıyorum ( tek kötü tarafı ) Perşembe görmeme gerek yok Cumartesi son kontrolü yapar Pazartesi toplama işlemi yaparız dedi. Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. Bizim durumumuz eşimden kaynaklı olduğu için ondan sperm çıkacak mı diye merak ediyorum..sabah onun ameliyatı olacak öğlenden sonra da duruma göre benim yumurtalarım toplanacak.Yumurta toplama işlemi acılı bir işlem mi acaba ? Bu Arada bu iki iğneden sonra kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor acaba normal mi?

Bak gecen seferde yine estrofem vitamin coraspirin fitil vermisti sadece bu sefer bence 3. Oldugu icin exrra vermis olabilir. Ya valla tuttunsa nasil tutynursa tutunsun yeminlen yoruluyir insan bide ameliyatta oldum ben rahimde yapisiklik varmis benin biraz onlada ugastik bakalim artik hayirlisii

Allah yardımcın ve yardımcımız olsun inşallah zor işler zor süreç maddi manevi çok yıpratıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…