2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ben de merional kullandım hatta dozum 375 ti. Hiçbir yan etki hissetmedim

Beklededi 2 gün önce aldim sonucu pozitif çıktı. Biliyorsun benimde 5.gün embriyosu lütfen moralini yüksek tut pozitif düşün tamam mi dularim sizinle.
Yaaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur çok teşekkür ederim anlık bi moral bozukluğu oluyor ama sonra geçiyo sanki sizlerin pozitif sonuçları bana umut oluyor gerçkten sevindim

Yarin transferim var. Dualarinizi alirim hanimlar.
Allahim hayallerimize kavuştursun, hayirlisiyla hepimiz istedigimiz bebislerimize sarilalim inşallah

Beklededi 2 gün önce aldim sonucu pozitif çıktı. Biliyorsun benimde 5.gün embriyosu lütfen moralini yüksek tut pozitif düşün tamam mi dularim sizinle.
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim.sanrm 3. Gün olan düşük tutma ihtimali öyle mi

Bana ekstradan cetrotide 250 iğnesi verdi onu yarın yapacağım. Perşembe kontrol olcak
14 üstünü topluyorlar ne kadar büyümüş o kadar iyi kaçıncı gündesiniz?
5.gündü dün Muayne olduğumda.
Cumartesi toplarız belki dedi. Yumurta toplandıktan sonra çok problem oluyor mu? Pazr günü sınav görevim var. Gidebilir miyim. Yada cumartesi günü çok kötü olur muyum.

Hayır hiç bişey olmuyor sadece 3 4 saat mayışıklık oluyor o kadar en azından bende öyle oldu pazar günü göreve gidebilirsiniz ama cumartesi biraz dinlenmenizi tavsiye ederim hafif kasık ve bel ağrısı olmuştu bende. Hayırlsı olsun hakkınızds

Kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim bilgisi deneyimi olan dün opu işlemi yapıldı 7 yumurtam vardı 2 tanesi dollenmis bugün iyi mi bilmiyorum hoca 5.gün embriyo su olup olmayacağı yarın netleşir dedi

Kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim bilgisi deneyimi olan dün opu işlemi yapıldı 7 yumurtam vardı 2 tanesi dollenmis bugün iyi mi bilmiyorum hoca 5.gün embriyo su olup olmayacağı yarın netleşir dedi
Canim onemli olan kalitesi ve rahim durumun 1 tane bile olsa onemli drgil embriyon kaliteli ve seninde rahim durumun iyiyse tutunur allahin izniylen kotu bisi dusunme sakin

Beni ilk gün üçüncü gün ve beşinci gün aradılar üçüncü günde aşağı yukarı belli oluyor dediler beşinci güne kadar gideceklerin yarın kaçıncı gün oluyor senin

Beni ilk gün üçüncü gün ve beşinci gün aradılar üçüncü günde aşağı yukarı belli oluyor dediler beşinci güne kadar gideceklerin yarın kaçıncı gün oluyor senin
Dün yapıldı sarnrm yarın 3 oluyor o günden itibaren sayıliyorsa sizin kaçıncı gün transferi yaptılar sonuç nasıl oldu

Canim onemli olan kalitesi ve rahim durumun 1 tane bile olsa onemli drgil embriyon kaliteli ve seninde rahim durumun iyiyse tutunur allahin izniylen kotu bisi dusunme sakin
Çok teşekkür ederim şuan öyle rahatlattnz ki allah razı olsun inşallah ne olur duanıza ihtiyacım var

Benim de dün toplandı şu an işteyim. Geçen seferki işlemimde anestezi etkisi geçince ağrım olmuştu ama ertesi gün tamamen geçmişti sanmıyorum bir sıkıntı olacağını gidersiniz. Cetrotide ben de kullandım uzun süre asenkronik gidiyor yumurtalar o nedenle veriyorlar

Çok teşekkür ederim şuan öyle rahatlattnz ki allah razı olsun inşallah ne olur duanıza ihtiyacım var
Ayy canimm benim allahim.insallah tekde ve saglikli bir gebelik nasip etsin rabbim kolaylik versin ah ah yer göl dua bacim vallahi sen icine ferah tut bak bu iste olumlu dusunmek asiri onemli bunu unutma tutcak gozuyle bak hep sen inan ben denedim ve onaylamis biri olaraktan soyluyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…