- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Inş canım benim ins güzel bizi bilgilerdir mutlaka güzel haberleriniAmiin hepimizin inşallah çok sağolun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş canım benim ins güzel bizi bilgilerdir mutlaka güzel haberleriniAmiin hepimizin inşallah çok sağolun![]()
Fazla kayısı yapar canım benim malasef dikkat et kendine geçmiş olsun ☺Bu gün kayısı yemedim gayet rahatım. Demek ki kayısı yapıyormuş![]()
TabikiInş canım benim ins güzel bizi bilgilerdir mutlaka güzel haberlerini![]()
Ben de merional kullandım hatta dozum 375 ti. Hiçbir yan etki hissetmedimMerhabalar. Merional iğneleri kullanan var mı? Her hangi Bi etkisi ooluyor mu? Bugün kontrol e gittim tam büymemeiş dedi. Bir etkisi oldu mu dedi doktor hiç Bi şey olmadı dedim. Ama bu akşam 4.iğneden sonra sannki karnımda küçük baloncuklar var gibi. Olması gerken bu mu yani hissetmem gereken ağrı yada belirti bu mu?
Beklededi 2 gün önce aldim sonucu pozitif çıktı. Biliyorsun benimde 5.gün embriyosu lütfen moralini yüksek tut pozitif düşün tamam mi dularim sizinle.Evet nasip olursa taze transfer olacak kalırlarsa 5. Gün embriyosu olacak
Yaaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olurBeklededi 2 gün önce aldim sonucu pozitif çıktı. Biliyorsun benimde 5.gün embriyosu lütfen moralini yüksek tut pozitif düşün tamam mi dularim sizinle.
Inşallah herşey gönlünce olur pozitifleri görür kucağına almak nasip olurBenim de ilk deneme bakalım 10 haziranda kontrole çağırdı transfer tarihi verecek mi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun sağ sağlim kucağımıza alalım yavrularımızı hayırlı haberlerle inşallahYarin transferim var. Dualarinizi alirim hanimlar.
Allahim hayallerimize kavuştursun, hayirlisiyla hepimiz istedigimiz bebislerimize sarilalim inşallah![]()
Yarin transferim var. Dualarinizi alirim hanimlar.
Allahim hayallerimize kavuştursun, hayirlisiyla hepimiz istedigimiz bebislerimize sarilalim inşallah![]()
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim.sanrm 3. Gün olan düşük tutma ihtimali öyle miBeklededi 2 gün önce aldim sonucu pozitif çıktı. Biliyorsun benimde 5.gün embriyosu lütfen moralini yüksek tut pozitif düşün tamam mi dularim sizinle.
5.gündü dün Muayne olduğumda.14 üstünü topluyorlar ne kadar büyümüş o kadar iyi kaçıncı gündesiniz?
Hayır hiç bişey olmuyor sadece 3 4 saat mayışıklık oluyor o kadar en azından bende öyle oldu pazar günü göreve gidebilirsiniz ama cumartesi biraz dinlenmenizi tavsiye ederim hafif kasık ve bel ağrısı olmuştu bende. Hayırlsı olsun hakkınızdsBana ekstradan cetrotide 250 iğnesi verdi onu yarın yapacağım. Perşembe kontrol olcak
5.gündü dün Muayne olduğumda.
Cumartesi toplarız belki dedi. Yumurta toplandıktan sonra çok problem oluyor mu? Pazr günü sınav görevim var. Gidebilir miyim. Yada cumartesi günü çok kötü olur muyum.
Canim onemli olan kalitesi ve rahim durumun 1 tane bile olsa onemli drgil embriyon kaliteli ve seninde rahim durumun iyiyse tutunur allahin izniylen kotu bisi dusunme sakinKızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim bilgisi deneyimi olan dün opu işlemi yapıldı 7 yumurtam vardı 2 tanesi dollenmis bugün iyi mi bilmiyorum hoca 5.gün embriyo su olup olmayacağı yarın netleşir dedi![]()
Teşekkür ederim.Hayır hiç bişey olmuyor sadece 3 4 saat mayışıklık oluyor o kadar en azından bende öyle oldu pazar günü göreve gidebilirsiniz ama cumartesi biraz dinlenmenizi tavsiye ederim hafif kasık ve bel ağrısı olmuştu bende. Hayırlsı olsun hakkınızds
Beni ilk gün üçüncü gün ve beşinci gün aradılar üçüncü günde aşağı yukarı belli oluyor dediler beşinci güne kadar gideceklerin yarın kaçıncı gün oluyor seninKızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim bilgisi deneyimi olan dün opu işlemi yapıldı 7 yumurtam vardı 2 tanesi dollenmis bugün iyi mi bilmiyorum hoca 5.gün embriyo su olup olmayacağı yarın netleşir dedi![]()
Dün yapıldı sarnrm yarın 3 oluyor o günden itibaren sayıliyorsa sizin kaçıncı gün transferi yaptılar sonuç nasıl olduBeni ilk gün üçüncü gün ve beşinci gün aradılar üçüncü günde aşağı yukarı belli oluyor dediler beşinci güne kadar gideceklerin yarın kaçıncı gün oluyor senin
Çok teşekkür ederim şuan öyle rahatlattnz ki allah razı olsun inşallah ne olur duanıza ihtiyacım varCanim onemli olan kalitesi ve rahim durumun 1 tane bile olsa onemli drgil embriyon kaliteli ve seninde rahim durumun iyiyse tutunur allahin izniylen kotu bisi dusunme sakin
Benim de dün toplandı şu an işteyim. Geçen seferki işlemimde anestezi etkisi geçince ağrım olmuştu ama ertesi gün tamamen geçmişti sanmıyorum bir sıkıntı olacağını gidersiniz. Cetrotide ben de kullandım uzun süre asenkronik gidiyor yumurtalar o nedenle veriyorlarBana ekstradan cetrotide 250 iğnesi verdi onu yarın yapacağım. Perşembe kontrol olcak
5.gündü dün Muayne olduğumda.
Cumartesi toplarız belki dedi. Yumurta toplandıktan sonra çok problem oluyor mu? Pazr günü sınav görevim var. Gidebilir miyim. Yada cumartesi günü çok kötü olur muyum.
Ayy canimm benim allahim.insallah tekde ve saglikli bir gebelik nasip etsin rabbim kolaylik versinÇok teşekkür ederim şuan öyle rahatlattnz ki allah razı olsun inşallah ne olur duanıza ihtiyacım var