- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Ben günde 4 farklı hap 1 fitil 1 iğne vuruyorum hiç öyle olmadımKızlar transfer aşamasındayım
estrofem günde 3 kez
Decovit günde 1
Corasprin günde 1
Şeklinde ilaçlarım sizinde böyle mi?
Yalnız ya decovitten yada kayısı yiyorum günde 5 adet karın ağrısı fena yapıyor. Bildiğiniz kıvranıyorum. Benim gibi olan var mı merak ettim
Bende de karın ağrısı oluyor ama hangisi yapıyor bilmiyorum. Dayanıcaz artık bir şekildeBen günde 4 farklı hap 1 fitil 1 iğne vuruyorum hiç öyle olmadım
Sonunun güzel olması için hepimiz mecburuz inşallah emeklerimizşn acılarımızın mufakatını alıcazBende de karın ağrısı oluyor ama hangisi yapıyor bilmiyorum. Dayanıcaz artık bir şekilde
Ben estrofem, prednol, progrstreon kapsül ve iğne, coraspin kullanıyorum.
Ben günde 4 farklı hap 1 fitil 1 iğne vuruyorum hiç öyle olmadım
Bu gün kayısı yemedim bakalım yine karın ağrısı olacak mı. Hepsine bsonu güzel olsun diye göğüs geriyoruz Allahım nasip etsin inşallah hepimizeBende de karın ağrısı oluyor ama hangisi yapıyor bilmiyorum. Dayanıcaz artık bir şekilde
Doğru diyorsun canım benim ins olmaz diyelimİnşallah güzel olacak herşey hepimiz için dediğim gbi bende verdikleri kağıtta 2 tane birden alınabilir dediklerine göre bence hiç sorun olmaz akşamkiyle birlikte alın sabahkini detransfer bekliyorum bende yarın arıcaklar bakalım nasipse olcam embriyolarım kalıd
İnşallahDoğru diyorsun canım benim ins olmaz diyelimhadi çok sevindim kalır ınş niye kalmasın güzel haberlerle canım hayırlısıyla sana da sımsıkı tutunur bebesin
Canım kayısı çok tüketiyorsan o yapabilir hergun değilde gün aşırı ye istersen daha rahat edebilirsin...Kızlar transfer aşamasındayım
estrofem günde 3 kez
Decovit günde 1
Corasprin günde 1
Şeklinde ilaçlarım sizinde böyle mi?
Yalnız ya decovitten yada kayısı yiyorum günde 5 adet karın ağrısı fena yapıyor. Bildiğiniz kıvranıyorum. Benim gibi olan var mı merak ettim
Az olsun senin olsun gerisi önemli değil icini ferah tut canım allahin izniyle istediğin gibi olsun herşeyİnşallahaz olunca insan daha çok endişeleniyor sanırım
İnşallah senin kaç tane yumurta toplandıBen de bugün oldum yarın inşallah çok güzel haberler alırız 5. Güne gider hepsi
Hiçİnşallahaz olunca insan daha çok endişeleniyor sanırım
Benim 7 tane toplanabiliyor bu 2. Denememİnşallah senin kaç tane yumurta toplandı
Amiin hepimizin inşallah çok sağolunAz olsun senin olsun gerisi önemli değil icini ferah tut canım allahin izniyle istediğin gibi olsun herşey
Hep içimde olumlu şeyler var zaten olumsuz çok nadir geliyor aklıma ama şuan için öyle transferden sonra ne olur bilemeyiz inşallah güzl sonuç olurHiç
Merak etme olacak şey azla da oluyor olmayacaksa çokla da olmuyor. Moral çok önemli olumlu düşün.
İnşallahSonunun güzel olması için hepimiz mecburuz inşallah emeklerimizşn acılarımızın mufakatını alıcaz
Taze transfer mi olacak sizin kacinci gün embriyosuİnşallah güzel olacak herşey hepimiz için dediğim gbi bende verdikleri kağıtta 2 tane birden alınabilir dediklerine göre bence hiç sorun olmaz akşamkiyle birlikte alın sabahkini detransfer bekliyorum bende yarın arıcaklar bakalım nasipse olcam embriyolarım kalırsa
Evet nasip olursa taze transfer olacak kalırlarsa 5. Gün embriyosu olacakTaze transfer mi olacak sizin kacinci gün embriyosu
Kalır tabii niye kalmasın inşallah sonuç da pozitif olsun kucağına al bebisini sağlıklaEvet nasip olursa taze transfer olacak kalırlarsa 5. Gün embriyosu olacak
İnşallah hepimizKalır tabii niye kalmasın inşallah sonuç da pozitif olsun kucağına al bebisini sağlıkla
Bu gün kayısı yemedim gayet rahatım. Demek ki kayısı yapıyormuşCanım kayısı çok tüketiyorsan o yapabilir hergun değilde gün aşırı ye istersen daha rahat edebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?