2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ben hicbir agri hissetmedim, yumurtalar gerekli buyuklukte olunca akinti basliyor oradan anliyorsunyu

Ben hicbir agri hissetmedim, yumurtalar gerekli buyuklukte olunca akinti basliyor oradan anliyorsun
Yumurtaların büyüklüğü ne kadar olmalı. Bugün baktılar 10mm 11mm 12mm falan dediler ne kadar daha büyümesi lazım

Benimde 250 vurmam gerekirken 50mg eksik gelmişti o gün aradım hemşireleri 50mgdan bir şey olmaz dediler ama fazlasını bilmiyorum

Canım mwrhaba ne dedi bugün doktor. Bu arada reçetesiz alamayabilirsin

Arkadaşlar transfer için kullandığımız estofen ilacını sabah içmeyi unuttum yoğunluktan bir sorun olurmu acaba ya şuan alsam desem akşam da almam lazım ne yapmam lazım bilemedim

Arkadaşlar transfer için kullandığımız estofen ilacını sabah içmeyi unuttum yoğunluktan bir sorun olurmu acaba ya şuan alsam desem akşam da almam lazım ne yapmam lazım bilemedim
Bende sabah akşam 1 tane ya da 2 tane birlikte diye yazıyor verdikleri kağıtta ben ilk opu günü 2 tane birlikte aldım bişey olmaz bence ama emin olmak isterseniz hemşire ya da doktorunuza sorun derim

Reçetesiz alabiliyorsun. Ben yanlışlıkla 200mg boşa harcadım.Eczaneyi aradım sipariş verdim reçetesiz aldım.

Bende sabah akşam 1 tane ya da 2 tane birlikte diye yazıyor verdikleri kağıtta ben ilk opu günü 2 tane birlikte aldım bişey olmaz bence ama emin olmak isterseniz hemşire ya da doktorunuza sorun derim
Valla canim bugün 2 tane almam lazım unuttum ya mesaj attım doktoruma görmedi daha umarım sorun olmaz geçen ay rahim kalınlasmam vardı ondan bu ay biraz korkuyorum sen nasılsın durumların nasıl canım benim ?

Kızlar transfer aşamasındayım
estrofem günde 3 kez
Decovit günde 1
Corasprin günde 1
Şeklinde ilaçlarım sizinde böyle mi?
Yalnız ya decovitten yada kayısı yiyorum günde 5 adet karın ağrısı fena yapıyor. Bildiğiniz kıvranıyorum. Benim gibi olan var mı merak ettim

Valla canim bugün 2 tane almam lazım unuttum ya mesaj attım doktoruma görmedi daha umarım sorun olmaz geçen ay rahim kalınlasmam vardı ondan bu ay biraz korkuyorum sen nasılsın durumların nasıl canım benim ?
İnşallah güzel olacak herşey hepimiz için dediğim gbi bende verdikleri kağıtta 2 tane birden alınabilir dediklerine göre bence hiç sorun olmaz akşamkiyle birlikte alın sabahkini de transfer bekliyorum bende yarın arıcaklar bakalım nasipse olcam embriyolarım kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…