- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Ben hicbir agri hissetmedim, yumurtalar gerekli buyuklukte olunca akinti basliyor oradan anliyorsunyu
Yumurtaların büyüklüğü ne kadar olmalı. Bugün baktılar 10mm 11mm 12mm falan dediler ne kadar daha büyümesi lazımBen hicbir agri hissetmedim, yumurtalar gerekli buyuklukte olunca akinti basliyor oradan anliyorsun
12-13 mm sonrasi gonadotropine ek olarak catlatmama ignesi veriyorlar.. 17-18mmde catlatmayi vurduruyor, 36 saate catliyor ve opu :)Yumurtaların büyüklüğü ne kadar olmalı. Bugün baktılar 10mm 11mm 12mm falan dediler ne kadar daha büyümesi lazım
İnşallah canımmmİnşallah güzel sonuçlar alacaksınız7 tane yumurta da gayet iyi inşallah hepsi döllenir
Bana en son 18 m 20 m dediler opu oldum sonra bugünYumurtaların büyüklüğü ne kadar olmalı. Bugün baktılar 10mm 11mm 12mm falan dediler ne kadar daha büyümesi lazım
Aynen o zaman aynı durumdayız bakalım transferlerimiz belki denk gelir haberleşelimBenim de ilk deneme bakalım 10 haziranda kontrole çağırdı transfer tarihi verecek mi sabırsızlıkla bekliyorum
14 üstünü topluyorlar ne kadar büyümüş o kadar iyi kaçıncı gündesiniz?Yumurtaların büyüklüğü ne kadar olmalı. Bugün baktılar 10mm 11mm 12mm falan dediler ne kadar daha büyümesi lazım
Ben de bugün oldum yarın inşallah çok güzel haberler alırız 5. Güne gider hepsiTm cnm yarın doktor beni arayın demiş hocam herşey yolunda 7 tane yumurta toplandı demiş
9 gündür gonal f300 lük kullanıyorum 4 gündürde cetrotide kullanıyorım ikisinin arasında 1er saat oluyo ama bu iğneleri 2 gün daha kullanıcam. Yani 11 gün gonal f 6 gün cetrotide olmuş olucak.TOPLAm kaç gün kullandınız iğneleri ve kaç doz
Bugün bemim 14 ortamadaydı yumurtalarım doktprum min 17 olsun diye iki gün daha ilaç kullanıcam14 üstünü topluyorlar ne kadar büyümüş o kadar iyi kaçıncı gündesiniz?
Benimde 250 vurmam gerekirken 50mg eksik gelmişti o gün aradım hemşireleri 50mgdan bir şey olmaz dediler ama fazlasını bilmiyorumKızlar gonal f iğnemde 62,5 mg eksik çıktı. Şu an 150 mg iğne vurulmam gerekirken 87,5mg vurulabildim. Yarın kontrolüm var. Doktoru aradım ama ulaşamadım. Ne yapmam gerekiyor bilmyiorum bir yol gösterebilir misinizkafayı yiyeceğim. Gidip eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?
Canım mwrhaba ne dedi bugün doktor. Bu arada reçetesiz alamayabilirsinKızlar gonal f iğnemde 62,5 mg eksik çıktı. Şu an 150 mg iğne vurulmam gerekirken 87,5mg vurulabildim. Yarın kontrolüm var. Doktoru aradım ama ulaşamadım. Ne yapmam gerekiyor bilmyiorum bir yol gösterebilir misinizkafayı yiyeceğim. Gidip eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?
Alır ben almıştım reçete falan sormuyorlar ondaCanım mwrhaba ne dedi bugün doktor. Bu arada reçetesiz alamayabilirsin
Bende sabah akşam 1 tane ya da 2 tane birlikte diye yazıyor verdikleri kağıtta ben ilk opu günü 2 tane birlikte aldım bişey olmaz bence ama emin olmak isterseniz hemşire ya da doktorunuza sorun derimArkadaşlar transfer için kullandığımız estofen ilacını sabah içmeyi unuttum yoğunluktan bir sorun olurmu acaba ya şuan alsam desem akşam da almam lazım ne yapmam lazım bilemedim
Reçetesiz alabiliyorsun. Ben yanlışlıkla 200mg boşa harcadım.Eczaneyi aradım sipariş verdim reçetesiz aldım.Kızlar gonal f iğnemde 62,5 mg eksik çıktı. Şu an 150 mg iğne vurulmam gerekirken 87,5mg vurulabildim. Yarın kontrolüm var. Doktoru aradım ama ulaşamadım. Ne yapmam gerekiyor bilmyiorum bir yol gösterebilir misinizkafayı yiyeceğim. Gidip eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?
Gonal f evet yumurtanın büyürken ayrıca da olgunlaşmasını sağlıyor canım.gonal f neden kullanılıyor ki canım o yumurta büyütmüyor mu?
Valla canim bugün 2 tane almam lazım unuttum ya mesaj attım doktoruma görmedi daha umarım sorun olmaz geçen ay rahim kalınlasmam vardı ondan bu ay biraz korkuyorumBende sabah akşam 1 tane ya da 2 tane birlikte diye yazıyor verdikleri kağıtta ben ilk opu günü 2 tane birlikte aldım bişey olmaz bence ama emin olmak isterseniz hemşire ya da doktorunuza sorun derim
İnşallah güzel olacak herşey hepimiz için dediğim gbi bende verdikleri kağıtta 2 tane birden alınabilir dediklerine göre bence hiç sorun olmaz akşamkiyle birlikte alın sabahkini deValla canim bugün 2 tane almam lazım unuttum ya mesaj attım doktoruma görmedi daha umarım sorun olmaz geçen ay rahim kalınlasmam vardı ondan bu ay biraz korkuyorumsen nasılsın durumların nasıl canım benim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?