- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Bende bekliyorum adet olursam transfere hazırlicam dedi doktor heycan korku bide ilk deneme nasıl olcak bilmiyorumMerhaba hikayelerimiz çok benzer sizinle sadece benim yaş 30 :) inşallah pozitif haberleri alırız . Benim de ohss riski olduğu icin beklenmişti geçen hafta adet oldum estrofeme başlandı bu ay inşallah transfer olacak
Inşallah yaBende bekliyorum adet olursam transfere hazırlicam dedi doktor heycan korku bide ilk deneme nasıl olcak bilmiyorum
Yaaa bunu birkaç yerden daha okumuştum. nasıl bir yerde bakıyorlar acaba da zarar görebiliyor keşke bizide girdirseler embriyolarimizin olduğu yere ya da videosunu çekselerAradım az önce her gün çıkarıp bakmıyoruz, dış ortam embriyolara zarar veriyor dediler.
Aynen kesinlikle beklemek biraz yük.. transfer olmama gibi bir ihtimalde var transfer olunca sonuç beklemesi var şimdiden bol sabır diliyorum bu yoldaki herkeseBen bunu ilk defa duydum ama araştırdım. Çıkardıklarında da en fazla 1-2 dk dışarda tutuyorlarmış.ama beklemek insanı ne kadar strese sokuyor değil mi
Sabrın sonu selamet olur inşallah hepimiz içinYaaa bunu birkaç yerden daha okumuştum. nasıl bir yerde bakıyorlar acaba da zarar görebiliyor keşke bizide girdirseler embriyolarimizin olduğu yere ya da videosunu çekselerben yarın aradıklarında sorayım bakalım böyle her gün baktıkça zarar gördü mü embri
Aynen kesinlikle beklemek biraz yük.. transfer olmama gibi bir ihtimalde var transfer olunca sonuç beklemesi var şimdiden bol sabır diliyorum bu yoldaki herkese
Tm cnm yarın doktor beni arayın demiş hocam herşey yolunda 7 tane yumurta toplandı demişhadi inşallah güzel kaliteli embriyoların olsun haber ver sonuçlardan
Ne zaman yapıldı size opu işlemiAradım az önce her gün çıkarıp bakmıyoruz, dış ortam embriyolara zarar veriyor dediler.
Cumartesi günü yapıldıNe zaman yapıldı size opu işlemi
Var mı bi gelişmeCumartesi günü yapıldı
İnşallah güzel sonuçlar alacaksınızKızlar bugün opu işlemi yapıldı. 7 tane yumurtam toplanmış hocam herşey yolunda demiş eşime yarın 11 de arayın beni demiş çoook heyecanlıyım dua edin lütfen
Yani hergün arayıp haber veriyorlar şimdilik gelişimleri iyi. Perşembe günü nasipse transfer olacağımVar mı bi gelişme
Ayy inşallah canım güzel kalbinden öperim.hepimiz inşallah güzel sonuçlar alalım.İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız7 tane yumurta da gayet iyi inşallah hepsi döllenir
Çok sevindim canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzYani hergün arayıp haber veriyorlar şimdilik gelişimleri iyi. Perşembe günü nasipse transfer olacağım
Ben hicbir agri hissetmedim, yumurtalar gerekli buyuklukte olunca akinti basliyor oradan anliyorsunMerhabalar. Merional iğneleri kullanan var mı? Her hangi Bi etkisi ooluyor mu? Bugün kontrol e gittim tam büymemeiş dedi. Bir etkisi oldu mu dedi doktor hiç Bi şey olmadı dedim. Ama bu akşam 4.iğneden sonra sannki karnımda küçük baloncuklar var gibi. Olması gerken bu mu yani hissetmem gereken ağrı yada belirti bu mu?
TOPLAm kaç gün kullandınız iğneleri ve kaç dozEvet cumartesi günü yumurta toplama var kısmetse. Ohss sendromu olabilir dedi doktorum öyle olursa önümüzdeki aya plucak transferim
Alabilirsin, ben hep recetesiz aliyorum. Doz eksik kalmasin arkadasim bul ilaci...Kızlar gonal f iğnemde 62,5 mg eksik çıktı. Şu an 150 mg iğne vurulmam gerekirken 87,5mg vurulabildim. Yarın kontrolüm var. Doktoru aradım ama ulaşamadım. Ne yapmam gerekiyor bilmyiorum bir yol gösterebilir misinizkafayı yiyeceğim. Gidip eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz?
Benim de ilk deneme bakalım 10 haziranda kontrole çağırdı transfer tarihi verecek mi sabırsızlıkla bekliyorumBende bekliyorum adet olursam transfere hazırlicam dedi doktor heycan korku bide ilk deneme nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?