• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar transfer aşamasındayım
estrofem günde 3 kez
Decovit günde 1
Corasprin günde 1
Şeklinde ilaçlarım sizinde böyle mi?
Yalnız ya decovitten yada kayısı yiyorum günde 5 adet karın ağrısı fena yapıyor. Bildiğiniz kıvranıyorum. Benim gibi olan var mı merak ettim
Ben günde 4 farklı hap 1 fitil 1 iğne vuruyorum hiç öyle olmadım

Ben estrofem, prednol, progrstreon kapsül ve iğne, coraspin kullanıyorum.

Ben günde 4 farklı hap 1 fitil 1 iğne vuruyorum hiç öyle olmadım

Bende de karın ağrısı oluyor ama hangisi yapıyor bilmiyorum. Dayanıcaz artık bir şekilde
Bu gün kayısı yemedim bakalım yine karın ağrısı olacak mı. Hepsine bsonu güzel olsun diye göğüs geriyoruz Allahım nasip etsin inşallah hepimize

İnşallah güzel olacak herşey hepimiz için dediğim gbi bende verdikleri kağıtta 2 tane birden alınabilir dediklerine göre bence hiç sorun olmaz akşamkiyle birlikte alın sabahkini de😊 transfer bekliyorum bende yarın arıcaklar bakalım nasipse olcam embriyolarım kalıd
Doğru diyorsun canım benim ins olmaz diyelim 😊 hadi çok sevindim kalır ınş niye kalmasın güzel haberlerle canım hayırlısıyla sana da sımsıkı tutunur bebesin 🤲🏻🥰

Kızlar transfer aşamasındayım
estrofem günde 3 kez
Decovit günde 1
Corasprin günde 1
Şeklinde ilaçlarım sizinde böyle mi?
Yalnız ya decovitten yada kayısı yiyorum günde 5 adet karın ağrısı fena yapıyor. Bildiğiniz kıvranıyorum. Benim gibi olan var mı merak ettim
Canım kayısı çok tüketiyorsan o yapabilir hergun değilde gün aşırı ye istersen daha rahat edebilirsin...

İnşallah güzel olacak herşey hepimiz için dediğim gbi bende verdikleri kağıtta 2 tane birden alınabilir dediklerine göre bence hiç sorun olmaz akşamkiyle birlikte alın sabahkini de😊 transfer bekliyorum bende yarın arıcaklar bakalım nasipse olcam embriyolarım kalırsa
Taze transfer mi olacak sizin kacinci gün embriyosu

Back
X