- 18 Şubat 2019
- 3.935
- 4.854
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
evet canım çok haklısın bakalım yarın ne diyecekler yarın ola hayrola ... inşallah olumlu olur seninkiYaklaşık 1 ay sonra istanbula yerleşicem olumsuz bir sonuç alırsam orada da merkez araştırmayı planlıyorum. Benim anladığım ilk tedaviyi standart prosedür uyguluyorlar. Sonrasında o tedavide olumsuz bir sonuç alınırsa sonraki tedavi de planlama değişebiliyor benim doktorum bazen önceki tedaviden sonrakini planlarız o da bir tedavi şekildir demişti. İnş herşey yolunda gider. Öyle çok maneviyatı gelişmiş biri değilimdir ama bu iş Ol derse bir bahaneyle her şekilde oluyor. İçini ferah tut zamanıysa her türlü olur.
Yok artık ya o kişi cenazeye gelmemiş zaten milletin zayıf noktalarıyla besleniyor demekki. Takmamak lazım tabi , şükretmek için çok sebebimiz var tek bir konuya odaklanıp hayatı zehir etmeye değmiyor.İnsanlar çok kötü çok acımasız. 3 yıl annemin tedavisi sürdü neler yaptık kurtulsun die Ben neler yaşadım annemi toprağa verdim. Annemin cenezesinde bile senin neden çocuğun olmuyo die sordular. Var gerisini sen düşün.. ama kimseyi takmıyorum artık.Cahil insanla uğraşmak zor. Benim derdim bana yetiyor kimseyi takmaya gelmez. İnşallaah bu süreçte mutlu oluruz. Çünkü en önemli şey : mutluluk. tüm acılara rağmen mutlu olmayı istiyorum artık. Sen de takma canım. Herkes konuşur, kalp kırar kendi ayıplarıyla yaşasınlar
Sorun neydi sizde neden kalite sıkıntısı yaşanıyorİnşallah canım Adana Başkentte yaptırıyorum ben.. Az önce embriyolog aradı benim embriyolarım orta ve düşük kalitede imiş öyle söylediler herhalde beşinci güne dayanamayacaklar yarın transfer olurum gibi hissediyorum. Sabah bizden haber bekleyin dediler biraz içime korku düştü ya Allah'tan hayırlısı seni aradılar mi bugün
Ben sen kışın aşıalamda kullanmıştım sabah akşam o iğneyi bende morarma değilde şişlik olmuştu iğneler girmiyordu kalınlıktan son günlerdeYanlış yazmışım iğnenin adını prolutex olucak
Sorunumuz sebepsiz açıklanamayan infertilite. Kalite sıkıntısı olmasıni bende sordum embriyologa iki taraflı olabilir dedi hem spermde hem yumurtada uzun uzun bir şeyler anlattı net bir şey söylemem mümkün değil dedi kısacasıSorun neydi sizde neden kalite sıkıntısı yaşanıyor
Bitkisel kürler de deneyebiliriz ama daha umudunuzu kaybetmeyin bence yarın ola hayrola hepimiz bekliyoruz neler olacak yaşayıp göreceğizevet ama spermler ile ilgili bir kalitesizlik var anladığım kadarıyla 3 ay vitamin kullanmıştık ama yine bir o kadar beklemek gerekiyor
bitkisel çok şey denedik canım biz ama dediğiniz gibi yarını bekleyelim bakalım inşallah güzel olur her şeyBitkisel kürler de deneyebiliriz ama daha umudunuzu kaybetmeyin bence yarın ola hayrola hepimiz bekliyoruz neler olacak yaşayıp göreceğiz
İnşallahbitkisel çok şey denedik canım biz ama dediğiniz gibi yarını bekleyelim bakalım inşallah güzel olur her şey
İyice korktum şu ignelerden yawww Ben de dikkatli olayım o aşamaya gelince teşekkür ederim.Kızlar size bugünkü prolutex deneyimimden bahsetmek istiyorum. Göbeğimi sıktım temizledim eşim çok çok yavaş bir şekilde iğneyi batırdı çok yavaş ilacı enjekte etti ve çok yavaş çekti. ben bastırdım ve ovalayarak ilacı dağıttım. Yumurta toplama öncesi yapılan iğnelerde oldukça hızlı hareket ediyorduk ve ilaçlar su gibi olduğu için hemen akıp gidiodu. Ama bu ilaç dikkat ettim de daha yoğun. Dün yaptığımda sadece bastırmıştım dağıtmamıştım. O yüzden de bence çok morardı.çok canım acıdı bir yerde toplandı çünkü. Ama bugün ne bir morluk var ne de canım acıyor. Çok yavaş hareket edince iğnenin girdiğini bile anlamadım.
Teşekkür ederimGüzel bi sayı moralini hiç bozma. Benimde yarın kontrolüm var. Yumurta toplamayı ne zaman olucağını konuşucaz
Aradım az önce her gün çıkarıp bakmıyoruz, dış ortam embriyolara zarar veriyor dediler.Kötü bir şey yoktur Allah'ın izniyle kalbini ferah tut canımBenide bugün bir saat gecikmeli aradılar. Hemen meşgul olacak bir şeyler yapmaya çalış
Yok korkmayın kesinlikle. Dün ben de çok korkmuştum ama bugün içim rahatladı sabah vurdum hala acı yok. Morluk da yok. Zaten belki siz daha rahat yapıcaksınız belli olmaz. Şimdiden içinizi karartmayınİyice korktum şu ignelerden yawww Ben de dikkatli olayım o aşamaya gelince teşekkür ederim.
Kişiden kişi değişiyor demekki. Bi de profesyonel değiliz ki iğneyi vururken beceremiyo olabilirizBen sen kışın aşıalamda kullanmıştım sabah akşam o iğneyi bende morarma değilde şişlik olmuştu iğneler girmiyordu kalınlıktan son günlerde
Kesinlikle... o insan canını sıkıyor onun için geçip gidio. Ama sen Haftalarca belki aylarca kendini üzdüğünle kalıyorsun.O düşüncesizlere hiçbişey olmuyor. O yüzden takmamak lazım bizim için önemli olan artık bizim psikolojimiz olumlu düşüncez olumlu olacak inşallahYok artık ya o kişi cenazeye gelmemiş zaten milletin zayıf noktalarıyla besleniyor demekki. Takmamak lazım tabi , şükretmek için çok sebebimiz var tek bir konuya odaklanıp hayatı zehir etmeye değmiyor.
Yaaa bunu birkaç yerden daha okumuştum. nasıl bir yerde bakıyorlar acaba da zarar görebiliyor keşke bizide girdirseler embriyolarimizin olduğu yere ya da videosunu çekselerAradım az önce her gün çıkarıp bakmıyoruz, dış ortam embriyolara zarar veriyor dediler.
Burda bi topikte tanıdığım iki kişi tek yumurtayla pozitifi gördü. Altın yumurta mı ne diyorlarmış doktorlar hatta. Kötü düşünmearadılar 4 yumurta ölmüş bi tane kalmış onu da yarına kadar izleyeceklermiş henüz blast olmamış oturdum ağlıyorum şu an o da yarına kadar gelmezse tedavim iptal olacak embriyolar çöp olacak
Evet cumartesi günü yumurta toplama var kısmetseTeşekkür ederimBelli oldu mu tarihiniz
Sen ne yaptın? Ne dedi doktorunTeşekkür ederimBelli oldu mu tarihiniz
sağol canım şu an iyiyim insanın umudu kırılıyor tabi ister istemez Allah büyük yarın bakalım ne olacakBurda bi topikte tanıdığım iki kişi tek yumurtayla pozitifi gördü. Altın yumurta mı ne diyorlarmış doktorlar hatta. Kötü düşünme
Ben bunu ilk defa duydum ama araştırdım. Çıkardıklarında da en fazla 1-2 dk dışarda tutuyorlarmış.ama beklemek insanı ne kadar strese sokuyor değil miYaaa bunu birkaç yerden daha okumuştum. nasıl bir yerde bakıyorlar acaba da zarar görebiliyor keşke bizide girdirseler embriyolarimizin olduğu yere ya da videosunu çekselerben yarın aradıklarında sorayım bakalım böyle her gün baktıkça zarar gördü mü embriyolarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?