2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

evet canım çok haklısın bakalım yarın ne diyecekler yarın ola hayrola ... inşallah olumlu olur seninki

Yok artık ya o kişi cenazeye gelmemiş zaten milletin zayıf noktalarıyla besleniyor demekki. Takmamak lazım tabi , şükretmek için çok sebebimiz var tek bir konuya odaklanıp hayatı zehir etmeye değmiyor.

Sorun neydi sizde neden kalite sıkıntısı yaşanıyor

Sorun neydi sizde neden kalite sıkıntısı yaşanıyor
Sorunumuz sebepsiz açıklanamayan infertilite. Kalite sıkıntısı olmasıni bende sordum embriyologa iki taraflı olabilir dedi hem spermde hem yumurtada uzun uzun bir şeyler anlattı net bir şey söylemem mümkün değil dedi kısacası

İyice korktum şu ignelerden yawww Ben de dikkatli olayım o aşamaya gelince teşekkür ederim.

İyice korktum şu ignelerden yawww Ben de dikkatli olayım o aşamaya gelince teşekkür ederim.
Yok korkmayın kesinlikle. Dün ben de çok korkmuştum ama bugün içim rahatladı sabah vurdum hala acı yok. Morluk da yok. Zaten belki siz daha rahat yapıcaksınız belli olmaz. Şimdiden içinizi karartmayın

Yok artık ya o kişi cenazeye gelmemiş zaten milletin zayıf noktalarıyla besleniyor demekki. Takmamak lazım tabi , şükretmek için çok sebebimiz var tek bir konuya odaklanıp hayatı zehir etmeye değmiyor.
Kesinlikle... o insan canını sıkıyor onun için geçip gidio. Ama sen Haftalarca belki aylarca kendini üzdüğünle kalıyorsun.O düşüncesizlere hiçbişey olmuyor. O yüzden takmamak lazım bizim için önemli olan artık bizim psikolojimiz olumlu düşüncez olumlu olacak inşallah

Aradım az önce her gün çıkarıp bakmıyoruz, dış ortam embriyolara zarar veriyor dediler.
Yaaa bunu birkaç yerden daha okumuştum. nasıl bir yerde bakıyorlar acaba da zarar görebiliyor keşke bizide girdirseler embriyolarimizin olduğu yere ya da videosunu çekseler ben yarın aradıklarında sorayım bakalım böyle her gün baktıkça zarar gördü mü embriyolarim

aradılar 4 yumurta ölmüş bi tane kalmış onu da yarına kadar izleyeceklermiş henüz blast olmamış oturdum ağlıyorum şu an o da yarına kadar gelmezse tedavim iptal olacak embriyolar çöp olacak
Burda bi topikte tanıdığım iki kişi tek yumurtayla pozitifi gördü. Altın yumurta mı ne diyorlarmış doktorlar hatta. Kötü düşünme

Ben bunu ilk defa duydum ama araştırdım. Çıkardıklarında da en fazla 1-2 dk dışarda tutuyorlarmış.ama beklemek insanı ne kadar strese sokuyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…