• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Amiiin inşallah 🤲🏻 aynı durum bende de var inşallah emeğimizin karşılığını alırız dualarımız kabul olsun evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alalım 🤲🏻 benim tek embriyo maalesef hep 2 istemedim ama dr yaşından dolayı yapmam dedi
Ben 37 yaşındayım 2 transfer hak ederim var 😂😂😂
inşallah hepimiz bebislerimizi alalım kucağımıza Allahın izniyle ❤️

Saol cnm. Zaten hayırlısını istemek lazım. Rabbim güzel kapılar açsın hepimize. Çocuğun da bi vakti vardır elbet. Rabbim bilir. Onca yıl bekledikten sonra 1 hafta da karar verdim tüp bebeğe. Demek ki buymuş hayırlısı. Umarım sonu da güzel olur. Bu arada 7 yıllık evliyim ben.
Bizimde çok ani oldu. Eşim teste gitti sayı düşmüş .Testten 1 hafta sonra doktor ön görüşmesi, ertesi gün adet ve iğnelere başlangıç bende ne olduğunu anlayamadım. Çocukları çok severim ama eşimde sorun olmasaydı ben bir iki yıl daha beklerdim belki de. Çevre baskısı da çok oluyor özellikle hemcinslerimizden. Bana 2 senede neler dediler sana 7 yıl boyunca neler demişlerdir. Empatiyi unutup kalp kırıyor insanlar.

İnş çok güzel haberler alalım her opu sonrası umuyorum bu topicteki herkes kahkahalarla sonucunu paylaşır.
bu süreçte iğnelerden daha çok psikolojik süreç yıpratıyor. İlk negatif sonucumda kk kadınları bana çok destek olmuştu. Gerçekten bir grup terapisi odası gibi bu platform.
Aminnnn inşallah hepimiz kucağımıza alalım saglikla bebislerimizi

Eşimde sorun olmasaydı ben bir iki yıl daha beklerdim belki de. Bizimde çok ani oldu. Eşim teste gitti sayı düşmüş dedik .Testten 1 hafta sonra doktor ön görüşmesi, ertesi gün adet ve iğnelere başlangıç bende ne olduğunu anlayamadım. Çocukları çok severim ama çevre baskısı da çok oluyor özellikle hemcinslerimizden. Bana 2 senede neler dediler sana 7 yıl boyunca neler demişlerdir. Empatiyi unutup kalp kırıyor insanlar.
Ben de 8 senelik evliyim artık arkadaşlarımın yüzüne bakıp tek seferde hamile kaldım baskısı da olmasa inanın bu süreci daha rahat atlatıcam. Ya da sen çocuksuzsun anlamazsınları

Ben de 8 senelik evliyim artık arkadaşlarımın yüzüne bakıp tek seferde hamile kaldım baskısı da olmasa inanın bu süreci daha rahat atlatıcam. Ya da sen çocuksuzsun anlamazsınları
Dimi bide o var bak tüp bebek yaptı tutmadı dicekler.Geçen anneler gününde bi komşu iyi bekledin 2 sene çocuk yapmadan dedi. 2 sene çok geliyor onlara.

Eşimde sorun olmasaydı ben bir iki yıl daha beklerdim belki de. Bizimde çok ani oldu. Eşim teste gitti sayı düşmüş .Testten 1 hafta sonra doktor ön görüşmesi, ertesi gün adet ve iğnelere başlangıç bende ne olduğunu anlayamadım. Çocukları çok severim ama çevre baskısı da çok oluyor özellikle hemcinslerimizden. Bana 2 senede neler dediler sana 7 yıl boyunca neler demişlerdir. Empatiyi unutup kalp kırıyor insanlar.
İnsanlar çok kötü çok acımasız. 3 yıl annemin tedavisi sürdü neler yaptık kurtulsun die Ben neler yaşadım annemi toprağa verdim. Annemin cenezesinde bile senin neden çocuğun olmuyo die sordular. Var gerisini sen düşün.. ama kimseyi takmıyorum artık.Cahil insanla uğraşmak zor. Benim derdim bana yetiyor kimseyi takmaya gelmez. İnşallaah bu süreçte mutlu oluruz. Çünkü en önemli şey : mutluluk. tüm acılara rağmen mutlu olmayı istiyorum artık. Sen de takma canım. Herkes konuşur, kalp kırar kendi ayıplarıyla yaşasınlar

Merhaba benim hikayem; 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı maalesef bir aşılama ve sayısız ilaç tedavisi cevap alamadık. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu Mayıs ortasında başladık tüp bebek tedavisine inşallah Çarşamba toplama işlemi yapılacak. Bi sorun olmazsa transfer gerçekleşecek. Benim merakım stres Kontrolü yapabiliyor musunuz? Ben çok stresliyim. Ve bundan dolayı ya tutmazsa diye korkuyorum 😔

Merhaba benim hikayem; 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı maalesef bir aşılama ve sayısız ilaç tedavisi cevap alamadık. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu Mayıs ortasında başladık tüp bebek tedavisine inşallah Çarşamba toplama işlemi yapılacak. Bi sorun olmazsa transfer gerçekleşecek. Benim merakım stres Kontrolü yapabiliyor musunuz? Ben çok stresliyim. Ve bundan dolayı ya tutmazsa diye korkuyorum 😔
o korku hepimizde var ama rahat bırakıyoruz artık sonuçta ya tutmazsa diye endişelenirken daha çabuk tutmuyor ya :) nasipsa olacak ve neden olmasın ki diye düşün..

Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İnsan tabiki heyecan yapıyor. Ama ben bol bol kulaklık takıp meditasyon yapıorum. Olumlamalar dinliyorum yatağa yattığımda uyumadan önce beni rahatlatıyor. Tavsiye ederim.

merhaba canı aynı yastayız senınle bnde 4 yıllık evlıyım bızımde aynı muhabbet olmadı . ya stres kontrolu yapmak cokzor bıde ılk yaptırdugun ıcın ınsan gerılıyor rabbım ınssalh tekde tutmayı nasıp etsın ınsallah ama zor dedıgım gıbı cok bılınmeyen bı durum oldugundan herseyden endıse edıyorsun :)

Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İnsan tabiki heyecan yapıyor. Ama ben bol bol kulaklık takıp meditasyon yapıorum. Olumlamalar dinliyorum yatağa yattığımda uyumadan önce beni rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
Deneyeceğim bunu 🙏🏼 Siz ne aşamadasınız

merhaba canı aynı yastayız senınle bnde 4 yıllık evlıyım bızımde aynı muhabbet olmadı . ya stres kontrolu yapmak cokzor bıde ılk yaptırdugun ıcın ınsan gerılıyor rabbım ınssalh tekde tutmayı nasıp etsın ınsallah ama zor dedıgım gıbı cok bılınmeyen bı durum oldugundan herseyden endıse edıyorsun :)
Kesinlikle bir bilinmezlik içinde kaldık kaç yıldır. Sizde başladınız mı tüp bebeğe

5 haziranda bi aksilik çıkmazsa transferim olucak inşallah🙏Ben de 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk denemem
Hemen hemen ayni zamanlara denk gelecek transferlerimiz ularım sorunsuz bir şekilde güzel sonuçları alabiliriz. 🤲🏻 Dualarım hepimiz için. Bu arada yumurtalarınız toplandı mı

Kesinlikle bir bilinmezlik içinde kaldık kaç yıldır. Sizde başladınız mı tüp bebeğe
evet ysarın sabah 10 ıtıbarıyla tranferımın 3. gunu olucak nasıp olursa
bnım bu 3. tup bebek denemem ılkkınde tutmadı 2. tuttu doktorun muaynesı esnasında cıddı bır kanamm oldu ve dustu bebegım sımı 3. denıyorum ınsallah bu son olur hayırlısıylan bebegımızı kucagımza alırız yoruyor ınsanı ya cok

Hemen hemen ayni zamanlara denk gelecek transferlerimiz ularım sorunsuz bir şekilde güzel sonuçları alabiliriz. 🤲🏻 Dualarım hepimiz için. Bu arada yumurtalarınız toplandı mı
Evet 7 nisanda toplandı. 2 aydır çeşitli sebeblerden erteleniodu transferim inşallaah bu ay olacak🙏

Back
X