- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
İnşallaaahİnşallahSonuçları hep birlikte heyecanla bekleriz artık
yok canım opu oldum daha yeniDoğru neden olmasınSizin transfer yapıldımı
Kafanızı başka şeylerle meşgul edin eminim çok iyi gelecek ben yeğenimle vakit geçiyorum bol bol terapi gibi geliyor onunla oynarken vakit geçiyor. Dışarı çıkın gezin piknik yapın yürüyüş yapın kafa ne kadar rahat o kadar iyi. Kötü bişey getirmeyin aklınıza hep iyi düşününMerhaba benim hikayem; 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı maalesef bir aşılama ve sayısız ilaç tedavisi cevap alamadık. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu Mayıs ortasında başladık tüp bebek tedavisine inşallah Çarşamba toplama işlemi yapılacak. Bi sorun olmazsa transfer gerçekleşecek. Benim merakım stres Kontrolü yapabiliyor musunuz? Ben çok stresliyim. Ve bundan dolayı ya tutmazsa diye korkuyorum
Olur allah ın izniyle kendinizi rahatlamaya çalısınMerhaba benim hikayem; 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı maalesef bir aşılama ve sayısız ilaç tedavisi cevap alamadık. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu Mayıs ortasında başladık tüp bebek tedavisine inşallah Çarşamba toplama işlemi yapılacak. Bi sorun olmazsa transfer gerçekleşecek. Benim merakım stres Kontrolü yapabiliyor musunuz? Ben çok stresliyim. Ve bundan dolayı ya tutmazsa diye korkuyorum
Amin inşallahOlur allah ın izniyle kendinizi rahatlamaya çalısın
Aslında bende sürekli çocuklarlayım dershanede öğretmenim gündüz tabi unutuyor ama akşam eve gelince başlıyor düşünceler dönmeyeKafanızı başka şeylerle meşgul edin eminim çok iyi gelecek ben yeğenimle vakit geçiyorum bol bol terapi gibi geliyor onunla oynarken vakit geçiyor. Dışarı çıkın gezin piknik yapın yürüyüş yapın kafa ne kadar rahat o kadar iyi. Kötü bişey getirmeyin aklınıza hep iyi düşünün
Benim de yarın sabah toplanacakyok canım opu oldum daha yeni
hadi inşallah güzel kaliteli embriyoların olsun haber ver sonuçlardanBenim de yarın sabah toplanacak
tanıdık eczacınız varsa ilaçları indirimli almak için pazarlık yapın indirimli alabilecek eczane bulursan rapor için uğraşma o da zaman kaybı oluyor eşinin sperm değeri 5 milyonun altında değilse iki aşılama şartı koyuyorlar önüne aylar sürüyor ben raporu bir yılda çıkardım ...ha eşinin değerleri düşükse 3 ay kadar sürerAllah herkesin emeğinin karşılığını almayı nasip etsin inşAllah.
Kadın olarak bir çok sınavla sınanıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun .
Kızlar bişey sorucam , Tüp bebek raporu alınca özelde tahmni ne kadar indirim oluyor? Çok indirim olmuyorsa uğraşmayalım.
günaydın canım var mı bir gelişme sende beni daha aramadılarKafanızı başka şeylerle meşgul edin eminim çok iyi gelecek ben yeğenimle vakit geçiyorum bol bol terapi gibi geliyor onunla oynarken vakit geçiyor. Dışarı çıkın gezin piknik yapın yürüyüş yapın kafa ne kadar rahat o kadar iyi. Kötü bişey getirmeyin aklınıza hep iyi düşünün
Yaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne zaman
Kızlar size bugünkü prolutex deneyimimden bahsetmek istiyorum. Göbeğimi sıktım temizledim eşim çok çok yavaş bir şekilde iğneyi batırdı çok yavaş ilacı enjekte etti ve çok yavaş çekti. ben bastırdım ve ovalayarak ilacı dağıttım. Yumurta toplama öncesi yapılan iğnelerde oldukça hızlı hareket ediyorduk ve ilaçlar su gibi olduğu için hemen akıp gidiodu. Ama bu ilaç dikkat ettim de daha yoğun. Dün yaptığımda sadece bastırmıştım dağıtmamıştım. O yüzden de bence çok morardı.çok canım acıdı bir yerde toplandı çünkü. Ama bugün ne bir morluk var ne de canım acıyor. Çok yavaş hareket edince iğnenin girdiğini bile anlamadım.Daha sabah bu cümleyi kullandım dedim bissürü iğne kullandım böyle olmadım 1 tanesi mahvetti beni
İnşallah hepimiz için güzel olurAslında bende sürekli çocuklarlayım dershanede öğretmenim gündüz tabi unutuyor ama akşam eve gelince başlıyor düşünceler dönmeyeinşallah herşey iyi olur hepimiz için
Günaydıngünaydın canım var mı bir gelişme sende beni daha aramadılar
Çok yavaş batırınca daha çok acıyor benim her bünye bir değil tabi bide yavaş çıkarınca da kanıyorKızlar size bugünkü prolutex deneyimimden bahsetmek istiyorum. Göbeğimi sıktım temizledim eşim çok çok yavaş bir şekilde iğneyi batırdı çok yavaş ilacı enjekte etti ve çok yavaş çekti. ben bastırdım ve ovalayarak ilacı dağıttım. Yumurta toplama öncesi yapılan iğnelerde oldukça hızlı hareket ediyorduk ve ilaçlar su gibi olduğu için hemen akıp gidiodu. Ama bu ilaç dikkat ettim de daha yoğun. Dün yaptığımda sadece bastırmıştım dağıtmamıştım. O yüzden de bence çok morardı.çok canım acıdı bir yerde toplandı çünkü. Ama bugün ne bir morluk var ne de canım acıyor. Çok yavaş hareket edince iğnenin girdiğini bile anlamadım.
Aynen öyle kişiye göre değişiyor kesinlikle. Ama ovalamak biraz daha çare olabilir gibi geldi bana. Ben ovmuyordum. Bugün ovunca fark hissettim.Çok yavaş batırınca daha çok acıyor benim her bünye bir değil tabi bide yavaş çıkarınca da kanıyor
Evet bende hemen çekmiyorum pamuğu bastırıp bekliyorum birazAynen öyle kişiye göre değişiyor kesinlikle. Ama ovalamak biraz daha çare olabilir gibi geldi bana. Ben ovmuyordum. Bugün ovunca fark hissettim.
MerhabaAllah herkesin emeğinin karşılığını almayı nasip etsin inşAllah.
Kadın olarak bir çok sınavla sınanıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun .
Kızlar bişey sorucam , Tüp bebek raporu alınca özelde tahmni ne kadar indirim oluyor? Çok indirim olmuyorsa uğraşmayalım.
Merhaba
Eğer rapor alacak geçerli nedeniniz varsa hiç beklemeden rapora başvurun derim . Çünkü bu sürecin ne kadar süreceğini bilmiyoruz tek dileğimiz ilkinde tutması ama kaçıncı denemede tutacağı biz elimizden geleni yaptıktan sonra Allah’a kalmış bir olay . Ve bu süreçli ister istemez hem maddi olarak hem de manevi olarak yıpranıyoruz . Biz hastaneye 7 bin TL daha az ödedik raporlu olarak yani baya bir fark oluyor . Eşimin sperm sayısı çok düşüktü o yüzden aşılama bile önerilmesen tüp bebeğe yönlendirildik . Bu rapor için çok geçerli bir sebep olmasına rağmen sanki kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi oradaki hemşerilerden biri dedi ki boşuna uğraşmayın rapor çıkmıyor öyle herkese dedi . Ama biz araştırdık ve sadece bir ay bekledik gerekli belgeleri toplamak için . Sonraki ay raporumuz çıkmıştı . İyi ki beklemişiz . Tamam bu süreçte parayı düşünmüyorsun belki çok fazla ama neden ileride kısmet ederse çocuğuma harcayabileceğim parayı şu aşamada fazladan harcamak isteyeyim di mi ?
Bu süreçlerden geçen herkese kolaylıklar diliyorum umarım bir gün hepimizin yüzü güler
Sadece sperm düşüklüğü de yeterli olmuyor belli bir SGK günü istiyorlar , 3-4 sene evlilik koşulu da vardı tam hatırlamıyorum . Ben Acıbadem’deyim. Şu an ilk denememiz transfer inşallah bu ay içinde olucam o yüzden diğer denemelerde nasıl olacak bilmiyorum. Gerekli belgelerin toplandığı bir dosya var ellerinde sanırım o belgelerle her defasında ilaçlar için tekrar rapor çıkartıyorlar . Şu an sadece estrofem kullanıyorum ama transfer öncesi iğnelere başlanılınca tekrar rapor çıkacak anladığım kadarıylabenimkide sperm düşüklüğü dogrudan tüp bebek dediler bizede.
raporu hangi hastanede çıkardınız ? Sanırım tek rapor tek deneme içiçin geçerli.
ilkinde olmazsa en bastan ikinci için aynı adımlardan mı gececeğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?