• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hayır hayır çok iyi oldu tam istediğim de buydu 😁 2 3 saat yatırıyolar sanıyodum ben 15 dk az geldi 😁 aç mı tok mu gittiniz bişey dediler mi gitmeden önce ya da farkediyor mu
Yumurta toplama da aç gitmiştik ya, bu sefer tam tersi tok gidiyorsun kahvaltıni falan yapmış oluyorsun. Ve operasyon saatine kadar yavaş yavaş su içip idrara sıkışmanı istiyorlar canım.

Ben de yanlış yazmışım iğnenin adını benimki de prolutex. Benim kan toplamış gibi oldu göbeğim bi ceviz büyüklüğünde dağıldı. Bakalım yarın ola hayrola yarın yaptığımda ne olacak🥺
Benim sabah akşam 2 sefer sizin tek mi?
Bol kolonya sürüp öyle yapın sonrada pamuğu hemen çekmeyin biraz bastırıp tutun etkili oldu diyenler vardı bi deneyim isterseniz

Benim sabah akşam 2 sefer sizin tek mi?
Bol kolonya sürüp öyle yapın sonrada pamuğu hemen çekmeyin biraz bastırıp tutun etkili oldu diyenler vardı bi deneyim isterseniz
Benim günde 1 adet. Çok teşekkür ederim bilgi için yarın öyle deniyim. Çünkü böyle giderse göbekte yapacak yer bulamıcam. Morluk çok dağınık. Yakın yakına vurmamak iyi olabilir ama. Bakalım geçer belki.

Benim günde 1 adet. Çok teşekkür ederim bilgi için yarın öyle deniyim. Çünkü böyle giderse göbekte yapacak yer bulamıcam. Morluk çok dağınık. Yakın yakına vurmamak iyi olabilir ama. Bakalım geçer belki.
Yaparken göbeğinizi sıkıyor musunuz? Ben öyle yapıyorum bölgeyi temizleyip göbeğimi sıkıp vuruyorum ama benimde acıyor da morluk yok onu da deneyin isterseniz

Çok güzel bir sayı☺️ Bir ay dinlenirsin en kötü. Benim bi tarafta 6 bir tarafta 3 gibi görüyorum dedi doktor ama salı günü yine randevum var bakalım orada ne olacak durum😥 bizim embriyolara önceden 2 negatif denememiz olduğundan pgt yapılacak. O nedenle sayı beni korkutuypr. İnşallah elimizde sağlıklı embriyolarımız kalır.
Güzel bi sayı moralini hiç bozma. Benimde yarın kontrolüm var. Yumurta toplamayı ne zaman olucağını konuşucaz ☺️

Back
X