- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Hayırlısı olsun hakkımızda.Hayır evladım 2,5 yaşında şimdi kardeşini transfer edeceğiz kısmetse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun hakkımızda.Hayır evladım 2,5 yaşında şimdi kardeşini transfer edeceğiz kısmetse
Amin rabbim kimsenin emeğini zayi etmesinHayırlısı olsun hakkımızda.![]()
3 sene az değil. Bizde hep aynı yerde yaptırdık, aynı hastanede ameliyat oldu hatta tüp bebek tedavisine de orda başladık. Yaşınız gençmiydi ondan mı beklediniz. Biz 2 senelik evliyiz ben 29 eşim 35 yaşında.Geçen ocak ayında karar verdik çocuk yapmaya 1 ay denedik ovülasyonla olmadı. Şubatta ben bi kadın doğuma gideyim dedim gittim sıkıntı yok dedi. Ekim ayına kadar denedik. Olmayınca eşim doktora gitti meğer sayı düşükmüş. 800 bin çıkmıştı. Ameliyat olalı 7 ay olmuş hiç işe yaramadı ve biz şuan tüp bebek sürecindeyiz.Kızlar benim bu sperm konusunda çok acı tecrübelerim oldu. Eşimde sperm sayısı çok düşüktü testleri hep aynı yerde yaptırıyordum 3 yıl boyunca eşim bir sürü takviye kullandı, ki o takviye ilaçlar gerçekten çok pahalı. Her yaptırdığımda sperm sonuçları yükseliyordu. Ben de hep normal yolla gebe kalabileceğimi düşündüm. Yaptırdığım yer özel bi laboratuvardı. Bi embriyolog beni uyardı laboratuvarda yaptırma die. Ama tabi 3 yıldır yaptırmış oldum. laboratuvardaki test sonucunda 135 milyon görünen toplam sperm tüp bebek merkezinde ölçtürünce 3 milyon çıktı. Yıllardır yanlış ölçüyorlarmış. Testin yapıldığı yerde sayımı yapan kişinin embriyolog olması ve otomatik makinaya saydırılmaması gerekiyormuş. Makinenin önünden aynı sperm 1000 kere geçse de cihaz sayıyormuş ve her beyaz dokuyu sperm olarak algılıyormuş. Bunu çok sonra öğrendim ve laboratuvarda da cihazın sayma şeklini teyit ettim. Doğruladılar. yılları boşa geçirmiş oldum. 1 haftada tüp bebeğe karar verdim sonunda. O yüzden sperm testini yaptıracaklar çok iyi araştırsın. Umarım bi kişi bile benim hatama düşmez![]()
Kaç doktora gittiysek normal yolla olur dediler. O yüzden ben de hep normal yolla olsun istedim. Tüp bebek için psikolojik olarak hazır hissetmedim kendimi. O süreçte annem de hastaydı sonra kaybettim zaten. Kendimi toparlamak için çaba sarfettim yıllar geçio işte. Şuan 35 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem.3 sene az değil. Bizde hep aynı yerde yaptırdık, aynı hastanede ameliyat oldu hatta tüp bebek tedavisine de orda başladık. Yaşınız gençmiydi ondan mı beklediniz. Biz 2 senelik evliyiz ben 29 eşim 35 yaşında.Geçen ocak ayında karar verdik çocuk yapmaya 1 ay denedik ovülasyonla olmadı. Şubatta ben bi kadın doğuma gideyim dedim gittim sıkıntı yok dedi. Ekim ayına kadar denedik. Olmayınca eşim doktora gitti meğer sayı düşükmüş. 800 bin çıkmıştı. Ameliyat olalı 7 ay olmuş hiç işe yaramadı ve biz şuan tüp bebek sürecindeyiz.
AmiiiinnHadi yaa..Allah yardımcımız olsun o halde
![]()
İnşallah hepimizin için sonuç güzel olurdün aramışlardı 5.güne bakacaklar yarın belli olacak inşallah güzel haber alırım :)
Evet opuya kadar 4 farklı iğne kullandım hiç biri bunun gibi yapmadı. Korkutmak istemem ama yürürken bile göbeğim acıyor benimYaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne zaman
Transferin yarın ya da yarından sonra haber vercekler ona göre gidicezYaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne zaman
İnşallahAynı günde başladık tedaviye. Haberleşelim mutlaka. Umarım herşey yolunda gider ikimiz için de
Ayyy valla korktum yaa zaten korkuyorum ignedenEvet opuya kadar 4 farklı iğne kullandım hiç biri bunun gibi yapmadı. Korkutmak istemem ama yürürken bile göbeğim acıyor benim
Hadi inşallah güzel haberler alalım sizden. Ben de 9unda kontrole gidicem hayırlısı bakalım 14unde transfer olabilirTransferin yarın ya da yarından sonra haber vercekler ona göre gidicez
Yok o kadar değil diğer iğneler gibi ucu ama ilaç öyle yapıyor herhalde. Belkide size farklı verirler belli olmazAyyy valla korktum yaa zaten korkuyorum igneden
Kaç yumurtanız var sorun neydi? İnşallah hepimiz güzel haberler alırızHadi inşallah güzel haberler alalım sizden. Ben de 9unda kontrole gidicem hayırlısı bakalım 14unde transfer olabilir
Başın sağolsun. Çok haklısın bu durumdayken çocuk düşünemezdi insanKaç doktora gittiysek normal yolla olur dediler. O yüzden ben de hep normal yolla olsun istedim. Tüp bebek için psikolojik olarak hazır hissetmedim kendimi. O süreçte annem de hastaydı sonra kaybettim zaten. Kendimi toparlamak için çaba sarfettim yıllar geçio işte. Şuan 35 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem.
Saol cnm. Zaten hayırlısını istemek lazım. Rabbim güzel kapılar açsın hepimize. Çocuğun da bi vakti vardır elbet. Rabbim bilir. Onca yıl bekledikten sonra 1 hafta da karar verdim tüp bebeğe. Demek ki buymuş hayırlısı. Umarım sonu da güzel olur. Bu arada 7 yıllık evliyim ben.Başın sağolsun. Çok haklısın bu durumdayken çocuk düşünemezdi insanHerşeyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı
![]()
Valla korkunun ecele faydası yok demişler korksak da yapacak bir şey yok sonuç güzel olsun inşallahYok o kadar değil diğer iğneler gibi ucu ama ilaç öyle yapıyor herhalde. Belkide size farklı verirler belli olmaz![]()
Amh 0.05 çıktı 2 kez opu oldum ilkin de 1 ikincisinde 2 yumurtam oldu bunlardan ilk ve ikincisinden toplam 2 adet 5.gun embriyom oldu. 2 adet transfer edilecek hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alalimKaç yumurtanız var sorun neydi? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız![]()
Amiiin inşallahAmh 0.05 çıktı 2 kez opu oldum ilkin de 1 ikincisinde 2 yumurtam oldu bunlardan ilk ve ikincisinden toplam 2 adet 5.gun embriyom oldu. 2 adet transfer edilecek hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alalim