- 18 Şubat 2019
- 3.935
- 4.854
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
inşallah kaliteli güzel embriyolarınız olsunBen de 36 yaşındayım ikinci denemem bu salı günü op işlemim var umuyorum güzel haberler verebiliriz. İlkinde sadexe 7 yumurta toplanmıştı ve 5. Günğ göremedik 3. Günde transfer oldum. Şu an tek umudum 5. Güne gitmeleri hepimiz mutlu Mesut haberlerimizi paylaşırız umuyorum
Gonal 300Kızlar ben iğneye 187.5 la başladım siz ne kadarla başladınız
Ben gonal F 225+ merional 150 + humatrope kullanıyorumKızlar ben iğneye 187.5 la başladım siz ne kadarla başladınız
Ben de başlıycam ama mamorıal ve bahçeci arasında kaldım şuan çıkmazdayım mamorıal baya pahalı toplam 40 bin gidiyor muşYani biraz deneyim istiyor bu tarz seçimler rabbim utandırmaz inşaallah siz napmayı düşünüyorsunuz başladınız mı
Canım aradılar mi?Ben de dün opu oldum. Benimde 9 yumurtam toplandı. Çok stresliydim arasınlar diye bekliyorum uyuyamadım
Aminnn canım benim coook teşekkür ederim allahım hepimizin gönlüne gore versin insİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Ben 250 ile başladımKızlar ben iğneye 187.5 la başladım siz ne kadarla başladınız
Ciddi mi bahçecide totalde her türlü 20 yi geçiyorBen de başlıycam ama mamorıal ve bahçeci arasında kaldım şuan çıkmazdayım mamorıal baya pahalı toplam 40 bin gidiyor muş
SIKıntı neydi sizdeBen gonal F 225+ merional 150 + humatrope kullanıyorum
Canım ins öyle bir durum olmaz ama her ne oluyorsa embriyolarla ilgili bilgi veriyorlar egerki 3.güne yavaş gittiyse 3 gün transfer ediyorlar ama ilerlemeler hızlı iyiyse 5. Güne gitmesini gözlemliyorlar ve tüm bu adamlarda sınıflandırma yapıyorlar 3aa kalite veya 3ab kalite gibi umarım coook güzel embriyolariniz olur ve tutarlar tüm isteyenlerinKızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?
Benim yaşa bağlı rezervim az 7 yumurta toplanabilmişti ayrıca geçen seferki tedavimde kalitesi ile ilgili sıkıntı düşünülmüştü. Bu sefer mikro çip metodu da uygulanacakmışSIKıntı neydi sizde
Evet başladıkBaşlamışsınız tedaviye. Hayırlı haberlerinizi de bekliyoruz inşallah
Bahçeci SGK lı fiyat 9400Kızlar tup bebek fiyatlari ne kadar ankara bahceciye gidecegim haziranda merak ediyorum genel olarak ortalama fiyatları
Evet 8i olgunmuş yumurtalarımın 4ü döllenmişCanım aradılar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?