• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım ins öyle bir durum olmaz ama her ne oluyorsa embriyolarla ilgili bilgi veriyorlar egerki 3.güne yavaş gittiyse 3 gün transfer ediyorlar ama ilerlemeler hızlı iyiyse 5. Güne gitmesini gözlemliyorlar ve tüm bu adamlarda sınıflandırma yapıyorlar 3aa kalite veya 3ab kalite gibi umarım coook güzel embriyolariniz olur ve tutarlar tüm isteyenlerin 🤲🏻
İnşallah çok teşekkür ederim merakımdan çatlıcam nerdeyse bian önce yarın olsun istiyorum 🤲🏻❤️

Tabiki dahil değil ☺️
ilacları karşılamıyorsa 12-13 bin lira tutuyor ilaçlar. Ama nasıl ilacları karşılamaz ki anlamadım
İlaçları sgk karşılıyor mu? Karşılanmış halimi 6000 falan🤔🤔karsilamiyor dediler ben ilk kez yaptiracagim hic bilgim yok o yuzden sordum kusura bakmayin ayy yandık vallahi yandikkk

Tüp bebek 12000 tl umut bahçecide ilaçlar hariç benim ilaçlarım 6000 küsür tuttu yumurta toplamaya kadar rahim dinlendirme yapılırsa 2100 daha veriliyor
Bu fiyatlar güncel değil ben de 4 gün önce öğrendim. Fiyatları güncellenmişler

İlaçları sgk karşılıyor mu? Karşılanmış halimi 6000 falan🤔🤔karsilamiyor dediler ben ilk kez yaptiracagim hic bilgim yok o yuzden sordum kusura bakmayin ayy yandık vallahi yandikkk
Estağfirullah kusura bakılacak birşey yok. Sorup öğreneceksiniz tabiki. SGK ilacların bir kısmını karşılıyor. 2 gün önce raporumu aldım bahceciye gittim ilaclarımı yazdırdım. Eczaneye 2395 TL ödedim.

Aaaa ben daha 15 gün önce bu fiyata başladım ve gücellenmeden bahsetmediler
Belki istanbul ankara farkı vardır benimki umut bahçeci için
Aynı benimki de umut bahçeci. Ben birşey sormak için aradım. O sırada bu ücreti konuştuğumuz Kadın fiyatlarımız güncellendi 9400 ödeyeceksiniz dedi. Biz Aralık ayında başladık tedaviye. Mart ayında fiyat bilgilendirme formu aldım ordan imzalı bir şekilde. Neyse fiyat değişmiş olabilir ancak biz böyle anlaştık dedim ve elimde belge de var deyince tamam o zaman siz 8800 ödersiniz dedi. Ve imzalı olan fiyat bilgilendirme formunu da attım kendisine 😊

Aynı benimki de umut bahçeci. Ben birşey sormak için aradım. O sırada bu ücreti konuştuğumuz Kadın fiyatlarımız güncellendi 9400 ödeyeceksiniz dedi. Biz Aralık ayında başladık tedaviye. Mart ayında fiyat bilgilendirme formu aldım ordan imzalı bir şekilde. Neyse fiyat değişmiş olabilir ancak biz böyle anlaştık dedim ve elimde belge de var deyince tamam o zaman siz 8800 ödersiniz dedi. Ve imzalı olan fiyat bilgilendirme formunu da attım kendisine 😊
Ocakta fiyat değişimi olmuyor mu ? Sizin raporlu mu bu fiyatlar

Raporu sorunu olanlarami veriyolar bizde ikimizdede sorun yok
Benim eşimde azospermi olduğu için rapor aldım ilk defa tüp bebek tedavisi oluyoruz. Siz daha sağlıklı bilgiyi hastaneden öğrenin bence. Çünkü sorunlarımız farklı. İstanbuldaysanız hangi tarafta oturuyorsunuz

Benim eşimde azospermi olduğu için rapor aldım ilk defa tüp bebek tedavisi oluyoruz. Siz daha sağlıklı bilgiyi hastaneden öğrenin bence. Çünkü sorunlarımız farklı. İstanbuldaysanız hangi tarafta oturuyorsunuz
Yok ben Zonguldaktayım ankara bahceciye başlayacağım bu adetimde inşallah başlamadan biraz bilgi edineyim dedim ona gore kendimizi ayarlamak icin

Her sene yılbaşından sonra fiyat değişimi oluyor ki bu çok normal. Ben Aralık ayında fiyat aldığımda 2021 fiyatlarını verdiler. Ama yani yolun ortasında Mayıs ayında fiyat değişikliği neden oldu bilemedim. Açıkçası beni ilgilendirmiyor da çünkü ben onlardan imzalı evrak aldım fiyat konusunda.

Yok ben Zonguldaktayım ankara bahceciye başlayacağım bu adetimde inşallah başlamadan biraz bilgi edineyim dedim ona gore kendimizi ayarlamak icin
Üniversite hastanesine gidip rapor için bilgi alın o zaman. Bahçeci zaten bu konuda zerre bilgi vermiyor ☺️

Her sene yılbaşından sonra fiyat değişimi oluyor ki bu çok normal. Ben Aralık ayında fiyat aldığımda 2021 fiyatlarını verdiler. Ama yani yolun ortasında Mayıs ayında fiyat değişikliği neden oldu bilemedim. Açıkçası beni ilgilendirmiyor da çünkü ben onlardan imzalı evrak aldım fiyat konusunda.
Evet raporlu fiyat 8800

Back
X