2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yazan arkadaslara tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden hamile olanlar hayirli bir sekilde kucaklarina alirlar insallah olmayanlarda insallah te zamanda hamile kalirlar suan durumum iyi cok sukur herzman dediğim gbi dualarinizda bana da yer verin bnm dualarımdasiniz insallah hepimiz anneligi yaşarız Allaha emanet olun stres yapmayin desemde yapcaksiniz ama yapmayin

Canım benim iyi olmana çok sevindim şuan ins tez zamanda hayirlisiyla sende kavuşursun ins evlatlarına sende duamizdasin

Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu? Ben de gelecek ay tüplerden dolayı ameliyat olacağım

Merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. Ağustos’ta laparoskopi olacağım. Sizin tüpler alındı mı?

Kızlar bir ikiz haberi de benden olsun Geçen kontrole gittiğimde tek kese görmüştü, bu gittiğimde 2 kese göründü. Kalp atışlarını duyamadık ama var dedi doktor. İki kese görüyorum deyince doktor eşimle şok geçirdik her şey nasip kısmet arkadaşlar. Evlenmeden önce eşimle hep 3 çocuğumuz olsun derdik. Dua niyetine geçmiş demekki

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Bayramınız mübarek olsun kizlar herkes iyidir insAllahSağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim.Allah bir dahaki bayramı evlatlarımızla tüm sevdiklerinizle sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsin insAllahhepinize iyi bayramlar

Hayırlı huzurlu bayramlar, amin inşallah srnryr kucagımızda bebelerle gireriz bizdr bayrama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…