- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #5.861
Hastanedeyim hâlâ canım çok şükür daha iyiyimCanım nasılsın yatışım yapıldı demiştin herşey yolunda mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanedeyim hâlâ canım çok şükür daha iyiyimCanım nasılsın yatışım yapıldı demiştin herşey yolunda mı
Çok sevindim inşallah en kısa zamanda evinde olursun meleklerinleHastanedeyim hâlâ canım çok şükür daha iyiyim
Sağolasın canım, inşallah en hayırlı ve güzel haberlerini alırız senin deÇok sevindim inşallah en kısa zamanda evinde olursun meleklerinle
En son ne kadardı değerin ne kadarlık bir düşüş var canımMerhaba arkadaşlar 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi![]()
Tahlil sonucun çıktımı canımBenimde lrke görme halim koyulaştı hatta zar gibi ufak bir parçada gördüm ama kan gibi değil tahlil verdim bakalım brnim değerim ne durumda çıkacak
Evet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorumTahlil sonucun çıktımı canım
Hadi hayırlı olsun inşallah canım,çok güzelEvet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorum![]()
Çok teşekkür ederim canımHadi hayırlı olsun inşallah canım,çok güzel![]()
Merhaba, senin hcg değerlerini en az senin kadar heyecanla takip ettim, şu mesajı görünce bi rahatlama geldi bana daEvet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorum![]()
Canım çok sevindim gözün aydın ins kese görene kadar değerin daha çok artar sıkıntı sorun olmadan geçirirsin hamileliğiniEvet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorum![]()
Canım benim nasıl oldun ıyimisin niye hala hastanelerin dr ne dedi ins tez zamanda sorunsuzca çıkarsın canımHadi hayırlı olsun inşallah canım,çok güzel![]()
En son ne kadardı
değerin ne kadarlık bir düşüş var canım
470 lerden 310 lara gerilediEn son ne kadardı değerin ne kadarlık bir düşüş var canım
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun.Dr tekrar test yaptirmani istedimi?.Dilerim bir mucize olur470 lerden 310 lara geriledi
Hayır kendi doktorum testten söz etmedi. Bayram sonuna kadar iğne hariç ilaçlara devm et dedi. Bir başka hekim ile daha haberleştim 3 gün sonra kan verelim dedi.. Düşük başlamış diye yorumladı. Teşekkür ediyorum.Canım ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun.Dr tekrar test yaptirmani istedimi?.Dilerim bir mucize olur![]()
Gözün aydın canımEvet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorum![]()
Anladım canım kendine dikkat et herşey rabbimin elinde taktir onun ne desek boş.Hayır kendi doktorum testten söz etmedi. Bayram sonuna kadar iğne hariç ilaçlara devm et dedi. Bir başka hekim ile daha haberleştim 3 gün sonra kan verelim dedi.. Düşük başlamış diye yorumladı. Teşekkür ediyorum.![]()
Lekelenme oluyor diye gözetim altında kalıyorum canım, inşallah düzelir.Canım benim nasıl oldun ıyimisin niye hala hastanelerin dr ne dedi ins tez zamanda sorunsuzca çıkarsın canım![]()