• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba arkadaşlar 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi😢

Benimde lrke görme halim koyulaştı hatta zar gibi ufak bir parçada gördüm ama kan gibi değil tahlil verdim bakalım brnim değerim ne durumda çıkacak

Herkese hayırlı bayramlar Rabbım ins seneye herkes evlatlarını kucağına almış bir şekilde girer Rabbım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş hepimizin allahim sağlığımızı korusun evlatlarımızın da tabikide hepinizi bolca öpüyorum inş zor süreçte olan tüm arkadaşlarım bu zamanları atlatır en kısa zamanda güzel haberlerlerini alırlar 🤲🏻🤲🏻🥰💚

Tahlil sonucun çıktımı canım
Evet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorum 🤲

Evet 484 e yükselmiş daha düşmez sanırım yani inşallah artık hrp yükselir hareket halindr olunca leke görüyorum sanırım yatarak geçircez bu süreci iyi olsunda ben razıyım bu durumlara pazartesii olsunda artık keseyi göreyim diyorum 🤲
Hadi hayırlı olsun inşallah canım,çok güzel 🤗

Merhaba, senin hcg değerlerini en az senin kadar heyecanla takip ettim, şu mesajı görünce bi rahatlama geldi bana da ☺️ Allah sağlık ve kolaylıklar versin seneye birlikte bayram kutlamanız dileğiyle...

Canım çok sevindim gözün aydın ins kese görene kadar değerin daha çok artar sıkıntı sorun olmadan geçirirsin hamileliğini🤲🏻 kanama takma kafana hepimizde oluyor yeterki çok olmasin kırmızı olmasin ins Rabbım hayirlisiyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş 🥰🤲🏻🤲🏻

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun.Dr tekrar test yaptirmani istedimi?.Dilerim bir mucize olur 🤲
Hayır kendi doktorum testten söz etmedi. Bayram sonuna kadar iğne hariç ilaçlara devm et dedi. Bir başka hekim ile daha haberleştim 3 gün sonra kan verelim dedi.. Düşük başlamış diye yorumladı. Teşekkür ediyorum. 🙏

Gözün aydın canım 🧿çok şükür leke bazen bendede oluyo Dr progestan fitilden olabilir dedi.Artmadigi ve kırmızı olmadığı sürece ve biz bu fitilleri kullandığımız sürece olacak sanırım.Zaten tüp bebekte normalmiş bu kekelenmeler.Hayirlisiyka insAllah hem kese görürsün hemde kalp atışını duyarsın🤲🧿🥰 Kese görmeye gitmeden tekrar test yaptiracakmisin

Hayır kendi doktorum testten söz etmedi. Bayram sonuna kadar iğne hariç ilaçlara devm et dedi. Bir başka hekim ile daha haberleştim 3 gün sonra kan verelim dedi.. Düşük başlamış diye yorumladı. Teşekkür ediyorum. 🙏
Anladım canım kendine dikkat et herşey rabbimin elinde taktir onun ne desek boş.

Back