- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.801
oldum canım rahim filmi tüpler açıktı en son 2020 de oldum. 2.trans once de hist oldum çizik de atıldı yine tutmadıİki Dr hakkında da bilgim yok canım içine hangisi siniyorsa onda yaptir.Rahim filmi yada histereskopi oldunmu canım olmadıysa onuda ol.Birde çizik attırHakkinda hayırlısı olsun insAllah tez vakitte nasip olsun.Hic bir sorununuz yokmuş şükür insAllah bu süreçte doğal yolla olur Allah büyük içimden öyle geldi
Anladım canım 5. Günmuydu benim 3. Gün çift. Embriyo transferin 19 günü 7456 çıkmıştıTransferin 17. Günü
Canım nasılsın demek adetten seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım nasıl olunur biliyorum hala yüreğim ağzımda korkarak yaşıyorum öyle bir durum ki tesellisi yok elden gelen bişey yok rabbim büyük kabullenmekten başka carede yok.Allah sabrını versin tez vakitte de sağlıkla nasip etsin insAllahKizlar dua edin benimki dış gebelik olmuş suan hastanedeyim ameliyata alcaklar birazdan aklinizdan dua ederken bni de gecerin nolur
Canım kaçıncı GündesinBhcg nin yavaş arttığı durumlar yaşadınız mı önce hızlı artıp sonra yavaşladığı olabilir mi
Transferden sonraki 18. GünümCanım kaçıncı Gündesin
Değerlerin kaç canım artış nasıldıSon iki değerim arasındaki fark %20 olduğu için (lab farkı olabilir dedi hekim) endişe duydu yine de. Dolayısıyla ben de((
Canım stres yapma bende ilaç yazdırmaya gitmiştim 23 gün test yaptırdım değer seninki gibi %20 artmıştı hemen Dr aradım dedim benim 4 gün geçmesine rağmen yükselmemis bişey oldu yine olmadı vs diye şok yaşadım
Sonra sağolsun Dr aradı neden bunu kendinize yapıyorsunuz belli bir değerin üstündeki testlere dilusyonla bakıldığı için değerin doğruluğu dusuyo o yüzden ben bu değeri saymıyorum dedi.Sonra ilk konrolae gittim sorun yok çok şükür.Hekeki labaratuar farklıysa hiç kafana takma mümkün olduğu müddetçe aynı yerde yaptırmak lazım testleri referans değerleri degisebiliyo oda sonucu etkiliyo.Hic canını sikip moralini bozma
Benimde 18.günüm aynı gün transfer olduk demekki. Banada 5.gün 2 embriyo koyuldu ve 10.günden beri 2 gün arayla test yapıyorum. 18.günde 166 çıktı biraz geriden geliyorum ama hiç olumsuz düşünmüyorum sende öyle yap aklına takılanları kov mevlam istersr olmayacağı şey yok senin değerin kaç çıkmıştı en sonTransferden sonraki 18. Günüm
Hiç endişe etme bu haftada çoğu kişide duyuyorum bu durumu bolca dinlen hiçbişey yapma beslenmene dikka etBugün 5+0 canım ama kahverengi kırmızı arası lekelenme oluyor iki gündür anlamadım ki..
Burda hepimiz birbirimizden destek olmaya çalışıyoruz canım farklı şeyler yaşayıp tecrübe ediyoruz bu bilgileri paylaştıkça umudumuz artıyor çünkü hepimizin psikolojisi aynı hem en ufak umuda bağlanıyoruz hemde en ufak olumsuzlukta dibe vuruyoruz.Allahin izniyle hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alicaz.Sadece bu süreç biraz yıpratıcı geciyo ama yeterki olumlu olsun bu günleri hatırladıkça abartmisiz deyip gülüp geçelim
Çok tatlısınız nasıl güç verdi yorumunuz.İnşallah dediğiniz gibi olur. İl değiştirdim mecburen başka hekim hastaneye gitmek zorunda kaldım. Farkın labdan kaynaklanabileceğini doktor da ifade etti. Ama beni endişelendirdi dedi. Haliyle üzüldüm.. Şimdi daha iyi hissediyorum. Sizin de gönlünüzce olsun.
Anladim canım benim erken şuan ben 6+2 de gördüm kalp atislarindan anlaşıldı ins öyledir senindeBugün 5+0 canım ama kahverengi kırmızı arası lekelenme oluyor iki gündür anlamadım ki..
Evet labaratuvar çok farkediyor o yüzdendir bence. Benim 9.gün 217 çıkmış 11.gün farklı yerde yaptırdım 299 çıktı bana da doktorum aynı şeyi söyledim hemen önceki yaptırdığım yere gittim 452 çıkmıştı ben en fazla ne kadar farkeder ki diye düşünmüştüm ama baya farkediyormuş. Bana en son verdiğin yerde 2 gün sonra bidaha ver demişti eğer 2 kat artış olursa sıkıntı yapmayın endişe etmeyin bebeğinizi de etkilemeyin biaz sabır sadeceSon iki değerim arasındaki fark %20 olduğu için (lab farkı olabilir dedi hekim) endişe duydu yine de. Dolayısıyla ben de((
5. Gün çift embriyo. Senin ikisi de tuttu mu? Benim o değerde görünmedi kese çok korktumAnladım canım 5. Günmuydu benim 3. Gün çift. Embriyo transferin 19 günü 7456 çıkmıştı
Üçümüzun transfer günü aynı ve çift embriyoBenimde 18.günüm aynı gün transfer olduk demekki. Banada 5.gün 2 embriyo koyuldu ve 10.günden beri 2 gün arayla test yapıyorum. 18.günde 166 çıktı biraz geriden geliyorum ama hiç olumsuz düşünmüyorum sende öyle yap aklına takılanları kov mevlam istersr olmayacağı şey yok senin değerin kaç çıkmıştı en son
Yok canım benim teki tuttu ama ikiz olursa biraz daha yavaş oluyo galiba çünkü vücut aynı anda iki kese uretiyo öyle düşün hem benim o değerde görülmedi kese o değerden 3 gün sonra Dr gittim yani sanırım 6 ci haftadan önce gorunmuyo .Canını sıkma moralini bozma inan stres çok etkiliyo biliyorum elimizde değil ama düşünmemek için biseylerle oyalan moralini bozacak şeyler okuma canım5. Gün çift embriyo. Senin ikisi de tuttu mu? Benim o değerde görünmedi kese çok korktum
Hayırlı olsun inşallah canımYok canım benim teki tuttu ama ikiz olursa biraz daha yavaş oluyo galiba çünkü vücut aynı anda iki kese uretiyo öyle düşün hem benim o değerde görülmedi kese o değerden 3 gün sonra Dr gittim yani sanırım 6 ci haftadan önce gorunmuyo .Canını sıkma moralini bozma inan stres çok etkiliyo biliyorum elimizde değil ama düşünmemek için biseylerle oyalan moralini bozacak şeyler okuma canım
Ahh evet. O kadar haklısınız ki. Düşmekte var kalkmakta ve bu hayatın ta kendisi. Çok çok iyi gelen sözleriniz yapıcı tutumunuz için minnettarım. Dilerim.bu süreçten sağ salim çıkarız. Amin amin amin.Burda hepimiz birbirimizden destek olmaya çalışıyoruz canım farklı şeyler yaşayıp tecrübe ediyoruz bu bilgileri paylaştıkça umudumuz artıyor çünkü hepimizin psikolojisi aynı hem en ufak umuda bağlanıyoruz hemde en ufak olumsuzlukta dibe vuruyoruz.Allahin izniyle hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alicaz.Sadece bu süreç biraz yıpratıcı geciyo ama yeterki olumlu olsun bu günleri hatırladıkça abartmisiz deyip gülüp geçelimBiz tüp bebek annesiyiz bunu ancak yaşayan bilir.Bizler güçlüyüz ve insAllah herşey güzel olacak bizde anne olacağız.stres en büyük düşman sakin kafana takma icininferah tut Rabbim ol der olur gerisi boş değer düşmüş çıkmış nasipte olan neyse o olacak.yeterki rabbim nasip etmiş olsun. Seninde herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?