- 1 Eylül 2015
- 130
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.881
Evrt cuma günü tekrar yaptırmayı düşünüyorum aslında doktor yaptır demedi ama merak iştr yenemiyorum pazartesi doktora gitmeden son kez yapıcamGözün aydın canımçok şükür leke bazen bendede oluyo Dr progestan fitilden olabilir dedi.Artmadigi ve kırmızı olmadığı sürece ve biz bu fitilleri kullandığımız sürece olacak sanırım.Zaten tüp bebekte normalmiş bu kekelenmeler.Hayirlisiyka insAllah hem kese görürsün hemde kalp atışını duyarsın Kese görmeye gitmeden tekrar test yaptiracakmisin
Burası bana çok iyi geliyor birbirimizi görmeden tanımadan ne çok şey paylaşıyoruz dualarımız hep birbirimizin üstünde sağolun allah tüm isteyenlerin kucagını doldursun inşallahCanım çok sevindim gözün aydın ins kese görene kadar değerin daha çok artar sıkıntı sorun olmadan geçirirsin hamileliğinikanama takma kafana hepimizde oluyor yeterki çok olmasin kırmızı olmasin ins Rabbım hayirlisiyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten. tüm duam allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba, senin hcg değerlerini en az senin kadar heyecanla takip ettim, şu mesajı görünce bi rahatlama geldi bana daAllah sağlık ve kolaylıklar versin seneye birlikte bayram kutlamanız dileğiyle...
Bana fitil vermedi 50 mg 2 ampul progestan sabah 2 akşam 2 estrofem günde bir omega pm vitamin ve günde 1 100mg corasprin kullanıyorumGözün aydın canımçok şükür leke bazen bendede oluyo Dr progestan fitilden olabilir dedi.Artmadigi ve kırmızı olmadığı sürece ve biz bu fitilleri kullandığımız sürece olacak sanırım.Zaten tüp bebekte normalmiş bu kekelenmeler.Hayirlisiyka insAllah hem kese görürsün hemde kalp atışını duyarsın Kese görmeye gitmeden tekrar test yaptiracakmisin
Ins canim benim hayırlısıyla çıkarsın güzel haberler alarakLekelenme oluyor diye gözetim altında kalıyorum canım, inşallah düzelir.
Aynen canım benim bizi bizden baskasida anlayamaz zaten ne güzel başkalarının duasında olmaz ins Rabbım hayirlisiyla versin canımBurası bana çok iyi geliyor birbirimizi görmeden tanımadan ne çok şey paylaşıyoruz dualarımız hep birbirimizin üstünde sağolun allah tüm isteyenlerin kucagını doldursun inşallah
Aynı yerde mi yaptırdınız testi470 lerden 310 lara geriledi
Hayır ilk iki değerim Muğla da 3. Test samsun da 4. Test Amasya da ama bu kadar fark olması normal değil diye düşündümAynı yerde mi yaptırdınız testi
Merhaba siz ilk bebeğinizde de Kemal hocayla kavuştunuzMerhaba kizlar bnde 2017 yilinda dondurulmus embriyo ile kizima kavustum simdi 2.icin tedaviye basladik 28haziranda transfer yapilacak ama kasik agrim ve lekelenme var oyle olan varmi transfer öncesi
Canım nasılsın merak ettim herşey yolunda mı?470 lerden 310 lara geriledi
Çok şükür daha iyiyim. bugün bir daha kan verebilirim belki. Durumu kabullendim. Olacak olan olur. Olmayacak olan ise bir yolunu bulup son bulur. Akışına bıraktım.Canım nasılsın merak ettim herşey yolunda mı?
Canım ne kadar düştü kiBende değerim düşmez sanırım demiştim en son ama düştü dünden beri durmamacısana ağlıyorum inşallah bugün kendimi toparlarım bıgün tekrar test vericem ama düşüşe geçtiğine göre sanırım daha iyisini göremem benimde kabullenmem gerek olmayacağını
En iyisini yapmışsın canım zaten kabullenmekten başka şansımız da yok herşeyin hayırlısı.Allah büyük vardır bundada bir hayır.Çok şükür daha iyiyim. bugün bir daha kan verebilirim belki. Durumu kabullendim. Olacak olan olur. Olmayacak olan ise bir yolunu bulup son bulur. Akışına bıraktım.
Sen nasılsın?
Kaygılar esir almasın bizi. İçini rahatlat güzel gidiyordur bence. Olumsuz yaşantılar geride kaldı. Bugüne odaklan. An a odaklan. Sevgiler merak edip sorduğun için teşekkür ediyorum
En son 487 ydi. Dün baktırdım 457 olmuş doktorda pek olumlu konuşmadı bugün tekrar bakalım dedi işteCanım ne kadar düştü ki
Canım kaç çıktı değer Dr ulaşabildi mi ne dedi.Bende değerim düşmez sanırım demiştim en son ama düştü dünden beri durmamacısana ağlıyorum inşallah bugün kendimi toparlarım bıgün tekrar test vericem ama düşüşe geçtiğine göre sanırım daha iyisini göremem benimde kabullenmem gerek olmayacağını
Allah yardımcımız olsun inşallah, bnm de pihtili kanamam var hâlâ hastanedeyim. Kese etrafında da kanama alanı varEn son 487 ydi. Dün baktırdım 457 olmuş doktorda pek olumlu konuşmadı bugün tekrar bakalım dedi işte
457 çıktı 487 diydi bir gün önce. Yavaş yavaş çıktı yavaş yavaş düşecek heralde.Canım kaç çıktı değer Dr ulaşabildi mi ne dedi.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri 3 defa yaşadım tesellisi yok sizin için dua etmekten başka bişey gelmiyo elinden
Allahım müjdeli haberler versin inşallah cok zor sınavdan geçiyoruz allah yardımcımız olsunAllah yardımcımız olsun inşallah, bnm de pihtili kanamam var hâlâ hastanedeyim. Kese etrafında da kanama alanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?