2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Evrt cuma günü tekrar yaptırmayı düşünüyorum aslında doktor yaptır demedi ama merak iştr yenemiyorum pazartesi doktora gitmeden son kez yapıcam

Burası bana çok iyi geliyor birbirimizi görmeden tanımadan ne çok şey paylaşıyoruz dualarımız hep birbirimizin üstünde sağolun allah tüm isteyenlerin kucagını doldursun inşallah

Merhaba, senin hcg değerlerini en az senin kadar heyecanla takip ettim, şu mesajı görünce bi rahatlama geldi bana da Allah sağlık ve kolaylıklar versin seneye birlikte bayram kutlamanız dileğiyle...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten. tüm duam allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bana fitil vermedi 50 mg 2 ampul progestan sabah 2 akşam 2 estrofem günde bir omega pm vitamin ve günde 1 100mg corasprin kullanıyorum

Burası bana çok iyi geliyor birbirimizi görmeden tanımadan ne çok şey paylaşıyoruz dualarımız hep birbirimizin üstünde sağolun allah tüm isteyenlerin kucagını doldursun inşallah
Aynen canım benim bizi bizden baskasida anlayamaz zaten ne güzel başkalarının duasında olmaz ins Rabbım hayirlisiyla versin canım

Kizlar nasılsınız herşey yolunda mı?
Benim 7 hafta bitti ne bulantı nede başka bir şikayetim var.boyle olması da beni korkutuyo Dr randevum haftaya.Sizler nasılsınız bulantı vs başka şikayetleri olan varmı varsa kaçıncı haftada başladı su an kaçıncı haftadasiniz yazarmisiniz.Daha önce 8 haftalık kalbi durdu ondada hiç bulantım vs olmadı o açıdan korkuyorum.aklima kötü şeyler getirmek istemiyorum ama hiç bir belirti yok.

Canım nasılsın merak ettim herşey yolunda mı?
Çok şükür daha iyiyim. bugün bir daha kan verebilirim belki. Durumu kabullendim. Olacak olan olur. Olmayacak olan ise bir yolunu bulup son bulur. Akışına bıraktım.

Sen nasılsın?
Kaygılar esir almasın bizi. İçini rahatlat güzel gidiyordur bence. Olumsuz yaşantılar geride kaldı. Bugüne odaklan. An a odaklan. Sevgiler merak edip sorduğun için teşekkür ediyorum

Bende değerim düşmez sanırım demiştim en son ama düştü dünden beri durmamacısana ağlıyorum inşallah bugün kendimi toparlarım bıgün tekrar test vericem ama düşüşe geçtiğine göre sanırım daha iyisini göremem benimde kabullenmem gerek olmayacağını

Canım ne kadar düştü ki

En iyisini yapmışsın canım zaten kabullenmekten başka şansımız da yok herşeyin hayırlısı.Allah büyük vardır bundada bir hayır.
İnsAllah tez vakitte sağlıkla nasip olsun dualarimdasin
Ben iyiyim şükür merak korku ve endişeyle kontrol gününü bekliyorum.

Canım kaç çıktı değer Dr ulaşabildi mi ne dedi.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri 3 defa yaşadım tesellisi yok sizin için dua etmekten başka bişey gelmiyo elinden

Canım kaç çıktı değer Dr ulaşabildi mi ne dedi.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri 3 defa yaşadım tesellisi yok sizin için dua etmekten başka bişey gelmiyo elinden
457 çıktı 487 diydi bir gün önce. Yavaş yavaş çıktı yavaş yavaş düşecek heralde.
Sende hiçbirşeyi kafana takma her adımımız bir endişe biliyoeum ama güzel düşünelim hep güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…