- 7 Nisan 2021
- 277
- 182
- 53
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.821
Bugüne çok şükür. Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi giderim. AminEvet labaratuvar çok farkediyor o yüzdendir bence. Benim 9.gün 217 çıkmış 11.gün farklı yerde yaptırdım 299 çıktı bana da doktorum aynı şeyi söyledim hemen önceki yaptırdığım yere gittim 452 çıkmıştı ben en fazla ne kadar farkeder ki diye düşünmüştüm ama baya farkediyormuş. Bana en son verdiğin yerde 2 gün sonra bidaha ver demişti eğer 2 kat artış olursa sıkıntı yapmayın endişe etmeyin bebeğinizi de etkilemeyin biaz sabır sadece
Aminnn insAllah Allah'ın izniyle hep birlikte cikicaz canım.Allah büyük dua sabır ve sukurle bu günler geçecek ve bizlerde bebeklerimizi buyutucezAhh evet. O kadar haklısınız ki. Düşmekte var kalkmakta ve bu hayatın ta kendisi. Çok çok iyi gelen sözleriniz yapıcı tutumunuz için minnettarım. Dilerim.bu süreçten sağ salim çıkarız. Amin amin amin.
Ben varımMerhaba kızlar, ben de 29 Haziran'da transfer oldum cift embriyo.. benim tarihlere yakın cift transfer olan var mı acabaa
Bn de bugün gidecem ama çok korkuyorum, lekelenme bazen de kanamam oluyorBen varım30 Haziran'da transfer oldu. Dün kese görmeye gittik. Çift kese gördük çok şükür bin şükür ay sonunda da kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah
Canım geçmiş olsun iyimisin nedir durumun.Ben şuan acildeyim leke görmeye başladım tekrar hcg verdim umarım yerleşmeden kaynaklı bişeydir. Aksini düşünmek bile istemiyorum
İyiyim şükür teşekkür ederim yerleşme dedi doktor değerimde yükselmiş şuanda da leke görmüyorum sevinerek döndük eveCanım geçmiş olsun iyimisin nedir durumun.
İnşallah güzel haberlerini alıcazBn de bugün gidecem ama çok korkuyorum, lekelenme bazen de kanamam oluyor
İnşallah canım benim,hepimiz guzel haberler alalımİnşallah güzel haberlerini alıcaz
İnşallah canım çok sevindim, kontrol ne zaman?İyiym şuan 285 olmuş değerim. katlanma hızı artmaya başladı
Bayramdan sonra gidicem inşallahİnşallah canım çok sevindim, kontrol ne zaman?
Korkmayın benimde kasık ağrım oluyor. Doktor normal diyorBn de bugün gidecem ama çok korkuyorum, lekelenme bazen de kanamam oluyor
İki tane kese gördük çok şükürKorkmayın benimde kasık ağrım oluyor. Doktor normal diyor
Haber verin bana daBn de bugün gidecem ama çok korkuyorum, lekelenme bazen de kanamam oluyor
Ayyyyy çok iyiİki tane kese gördük çok şükürAma kanamam var yatisim yapıldı, korkuyorum
Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsinİyiyim şükür teşekkür ederim yerleşme dedi doktor değerimde yükselmiş şuanda da leke görmüyorum sevinerek döndük eve
Gözün aydın canım hayırlı olsunİki tane kese gördük çok şükürAma kanamam var yatisim yapıldı, korkuyorum
Sağolasın canım,senin de hayırlı olsun inşallahGözün aydın canım hayırlı olsunikiz bebek geliyo annesi ondandır.İkiz olunca herşey biraz daha fazla oluyo galiba.Dikkat et stres yapmamaya çalış canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Ben varım30 Haziran'da transfer oldu. Dün kese görmeye gittik. Çift kese gördük çok şükür bin şükür ay sonunda da kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?