• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Evet labaratuvar çok farkediyor o yüzdendir bence. Benim 9.gün 217 çıkmış 11.gün farklı yerde yaptırdım 299 çıktı bana da doktorum aynı şeyi söyledim hemen önceki yaptırdığım yere gittim 452 çıkmıştı ben en fazla ne kadar farkeder ki diye düşünmüştüm ama baya farkediyormuş. Bana en son verdiğin yerde 2 gün sonra bidaha ver demişti eğer 2 kat artış olursa sıkıntı yapmayın endişe etmeyin bebeğinizi de etkilemeyin biaz sabır sadece ❤️🤲🏻🤲🏻
Bugüne çok şükür. Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi giderim. Amin🙏🧿🥰

Ahh evet. O kadar haklısınız ki. Düşmekte var kalkmakta ve bu hayatın ta kendisi. Çok çok iyi gelen sözleriniz yapıcı tutumunuz için minnettarım. Dilerim.bu süreçten sağ salim çıkarız. Amin amin amin. 🥰🥰🙏🙏🧿🧿
Aminnn insAllah Allah'ın izniyle hep birlikte cikicaz canım.Allah büyük dua sabır ve sukurle bu günler geçecek ve bizlerde bebeklerimizi buyutucez 🥰🤲🤲🧿

Ben şuan acildeyim leke görmeye başladım tekrar hcg verdim umarım yerleşmeden kaynaklı bişeydir. Aksini düşünmek bile istemiyorum😔

Merhaba kızlar, ben de 29 Haziran'da transfer oldum cift embriyo.. benim tarihlere yakın cift transfer olan var mı acabaa 🤗
Ben varım 🥰 30 Haziran'da transfer oldu. Dün kese görmeye gittik. Çift kese gördük 🙈 çok şükür bin şükür ay sonunda da kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah 🙏🏻🙏🏻

İyiyim şükür teşekkür ederim yerleşme dedi doktor değerimde yükselmiş şuanda da leke görmüyorum sevinerek döndük eve
Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin🧿🤲Sanırım tüp bebek böyle hep bir yüreğimiz ağzımızda olacak ama olsun sonu güzel olsun yeterki hepsi gelip geçer 🥰

Back
X