- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.781
Çok sevindim canım senin adına10.gün..27
13.gün..55
15.gün..87
18.gün.. 166 bugünkü son sonucum budur. Güz3l gidiyo sanki kızlar en azından yükseliş devam ediyor. Sanırım haftama göre biraz gerideyim belki bayrm sonrası kese görmekde nasip olur
Yükselmesine bi ya dan seviniyorum ama bence çok yavaş ilerliyor bu şekilde sağlıklı bir gebelik olacak mı hiç emin değilimÇok sevindim canım senin adına
Çok şükür canım gözün aydınSağol canım benim sorduğun içiniyi çok şükür hersey yolunda ikiside iyiymiş çok mutlu oldum ağrılarımi sordum oda 2 tanede hersey fazla olur dedi normal öyle ama rabbime cok sukur ins kucağımıza da alırız ins
İki Dr hakkında da bilgim yok canım içine hangisi siniyorsa onda yaptir.Rahim filmi yada histereskopi oldunmu canım olmadıysa onuda ol.Birde çizik attırselam kızlar. 2 negatiften sonra iki farklı doktora gittim ücretsiz ön görüşmeye ( ali öner, funda göde). Aynı cevap yaşın genç bekle mıtlaka olur vs...Eski doktorum ve diğerleri hep kromozom analizi istedi. Devlette 2 ay sonra gün verildi, özelde hemen verdik eşimle bin tl tuttu. 6 lı trombofili paneli istendi benden onu üniv verdim ve bir sürü test lupus, kardiyolipin vs.... hep ünide verdim kanı. sonuçlar 1.5 aya çıkacak. 3. denememi ağıst sonu izmir medical park funda gödede yapayım diyorum emin değilim. Ottoimmün hastalığım var yani kronik hastayım.Onun dışında sorun yok ikimizde de .amh 2.36 tüpler açık hiç gebe kalmadım doğal olarak da tedaviyle de. İzmir Medical park hakkında funda göde hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? (şuan biosteron+imprly kullanıyorum . yaş 31 )
Şükür değerin iyi artiyo canım önemli olan artması.Her bünye bir değil sen kafana takma hepimizin değerleri farklı değerin aynı kalmadiktan sonra yada düşüş olmadıktan sonra stres yapmaya gerek yok canım senin bebiş yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyo annesi garantici olucak demekki10.gün..27
13.gün..55
15.gün..87
18.gün.. 166 bugünkü son sonucum budur. Güz3l gidiyo sanki kızlar en azından yükseliş devam ediyor. Sanırım haftama göre biraz gerideyim belki bayrm sonrası kese görmekde nasip olur
Olumlu düşün, değeri çok iyi artıp sağlıklı bir gebelik gecirmeyenler var. İnşallah hızlıca toparlar bebişYükselmesine bi ya dan seviniyorum ama bence çok yavaş ilerliyor bu şekilde sağlıklı bir gebelik olacak mı hiç emin değilim
Hayırlı olsun canım, kaç haftalık?
Sağol canım benim teşekkür ederimİkiz olduğu nasıl anlaşıldı canım? Hcg den mi ultrason mu?
Sağol canım benim Allah razı olsunÇok şükür canım gözün aydınsağlıkla buyusunler dogsunlar insAllah
Benim de iki embriyo konuldu, dünkü beta değerim de iyiydi çok şükür ama kese başlangıcıni gördük tam olarak göremedik daha. Pazartesi bı daha gidecem inşallahSağol canım benim teşekkür ederimşuan 7+3 biri diğeri 7+2 ultrasonda belli oldu ama bana zaten 2 embriyo konulmustu çok şükür ikiside tuttu sen ne durumdasın gittiniz dr ?
Çok geçmiş olsun canım, Allah'ım şifa versin inşallahKizlar dua edin benimki dış gebelik olmuş suan hastanedeyim ameliyata alcaklar birazdan aklinizdan dua ederken bni de gecerin nolur
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun sorunsuz atlatacaksın inşallahKizlar dua edin benimki dış gebelik olmuş suan hastanedeyim ameliyata alcaklar birazdan aklinizdan dua ederken bni de gecerin nolur
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde nasip etsin insAllahKizlar dua edin benimki dış gebelik olmuş suan hastanedeyim ameliyata alcaklar birazdan aklinizdan dua ederken bni de gecerin nolur
Anladim canım benim ins ikiside tutmuştur hayırlısıyla kaç haftaliksin küçük olduğundan görülmemiş olabilir büyüdükçe daha net belli oluyor canım benimBenim de iki embriyo konuldu, dünkü beta değerim de iyiydi çok şükür ama kese başlangıcıni gördük tam olarak göremedik daha. Pazartesi bı daha gidecem inşallah
Bugün 5+0 canım ama kahverengi kırmızı arası lekelenme oluyor iki gündür anlamadım ki..Anladim canım benim ins ikiside tutmuştur hayırlısıyla kaç haftaliksin küçük olduğundan görülmemiş olabilir büyüdükçe daha net belli oluyor canım benim
Kizlar 4+6 kese karindan görünmedi erken dedi doktorum. Normal mi?
7991 çıkmıştı dünBhcg nasıl acaba?
Kaçıncı gün bu kadar yüksek çıktı7991 çıkmıştı dün
Transferin 17. GünüKaçıncı gün bu kadar yüksek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?