2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım moralini bozma Dr dediği doğru sonradan gelisiyo olabilir.Belki ikiz olabilir hiç olumsuz düşünmemeye çalışır biliyorum çok zor ve seni çok iyi anlıyorum.Allah büyük duamdasin insAllah herşey güzel olacak.Bir dahaki kontrole kalp atışını duyacaksın insAllah bebislerin seninle öyle dusun
Ne zamandi transfer kaçıncı gün embriyosuydu birde nasıl muayne etti Dr beta HCG değerin en son kaçtı

Canım kaç haftalik gittin ? Mesela kan verdin mi dr öyle dedikten sonra hani değerin ne ne durumda diye ?

Insaallah ☹ 5.gundu ilk karindan baktilar sonra alttan baktilar sonra doktor bi panikledi tekrar hcg tahlili istedi kostur kostur yaptirdm 2500 gbi bisiydi 22 hazirandi bilmiyorum kismetimde yok heralde çöktüm o an vucudumdan su cekildi gbi oldu hic iyi hissetmiyorum kendimi bunu okiyan arkadaslar nolur dua edin banada Allah hepimizin kucagini hayirlisiyla doldursun insaallah

Canim benim ins hiç düşündüğün gibi değildir ins güzel haberler alırsın hayirlisiyla Rabbım bir daha gittiğinde kalp atisinida duymadı nasip etsin inş

Ben 9+1 bugün tek ağrım ve hassasiyet hiç olmadı midem bulanıyor ama sadece 1 sefer çıkardım o kadar. Birde çok çabuk yoruluyorum onun dışında yok sizin

Merhabalar bende 6 haftalık gebeyim. Tedavimi Erbil hoca yaptı çokta memnun kaldım. Geçen hafta çok fena kasık ağrılarım oldu neredeyse 40 dkka kıvrandım. Sonra muayene oldum doktor çok şükür keseyi gördü Ama yumurtaların çok büyümüş dedi. Aldığım hormonlu ilaçlardan. Onlar ağrı yapabilir çok dikkat et darbe filan olursa çok ağrı yapar dedi. Ben hala progestoron iğnesi hapi kullanıyorum 12. Haftaya kadar kullan dedi. Sanki ilk tedavinde gebelikten sonra bu kadar ilaç kullanmamıştım diye hatırlıyorum. Sizlerde nasıl gebelikten sonra hangi ileçları kullanmaya devam ediyorsunuz

Canım bence çok küçük olduğu için görmemiştir geç tutunma olabilir bilmiyoruz ki içimizde ne oluyo.İyi dusunucez iyi olacak insAllah dualarimdasin stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum ama stres olumsuz etkiler biliyorsun o yüzden zaten hiç birşeyin hiçbirimiz in garantisi yok stres yapsak uzulsekte olacağına varacak herşey elde değil seni çok iyi anlıyorum ama dua etmekten Allah'a siginmaktan başka çaremiz yok.Hakkimizda hayırlısı

Ben 9+1 bugün tek ağrım ve hassasiyet hiç olmadı midem bulanıyor ama sadece 1 sefer çıkardım o kadar. Birde çok çabuk yoruluyorum onun dışında yok sizin
Ohh masAllah insAllah sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsin rabbim kucağımiza almayı nasip etsin isteyen herkese de bizede

Hayırlı olsun canım benimde 6 haftalık
İlaçlara gelince aynen devam oksapar prolutexigne
ecopirin prednol B12 dvitamini estrofem progestan hepsi aynı dozlarda devam ediyo.Gobegimde iğneleri atacak yer kalmadı ama yapacak bişey yok ne kadar kullanacağımı bilmiyorum 2 hafta sonra randevum o sürede kullanacagim

Bu benim ikinci bebeğim olacak inş. İlkide tüp bebekti. İlkinde bu kadar ilaç kullandığımı hatırlamıyorum. Normalde hiç ilaç içen biri değilim bu kadar ilaç çok zorluyor beni. Ama katlanıyoruz bakalım. Ben 3 güne bir Progestron iğne yapıyorum. Yine progestoron vajinadan kapsül kullanıyorum günde 6 tane. Corasprin deltacortril …

selam kızlar. 2 negatiften sonra iki farklı doktora gittim ücretsiz ön görüşmeye ( ali öner, funda göde). Aynı cevap yaşın genç bekle mıtlaka olur vs...Eski doktorum ve diğerleri hep kromozom analizi istedi. Devlette 2 ay sonra gün verildi, özelde hemen verdik eşimle bin tl tuttu. 6 lı trombofili paneli istendi benden onu üniv verdim ve bir sürü test lupus, kardiyolipin vs.... hep ünide verdim kanı. sonuçlar 1.5 aya çıkacak. 3. denememi ağıst sonu izmir medical park funda gödede yapayım diyorum emin değilim. Ottoimmün hastalığım var yani kronik hastayım.Onun dışında sorun yok ikimizde de .amh 2.36 tüpler açık hiç gebe kalmadım doğal olarak da tedaviyle de. İzmir Medical park hakkında funda göde hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? (şuan biosteron+imprly kullanıyorum . yaş 31 )

İkiz olduğu nasıl anlaşıldı canım? Hcg den mi ultrason mu?

10.gün..27
13.gün..55
15.gün..87
18.gün.. 166 bugünkü son sonucum budur. Güz3l gidiyo sanki kızlar en azından yükseliş devam ediyor. Sanırım haftama göre biraz gerideyim belki bayrm sonrası kese görmekde nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…