- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.761
Canım moralini bozma Dr dediği doğru sonradan gelisiyo olabilir.Belki ikiz olabilir hiç olumsuz düşünmemeye çalışır biliyorum çok zor ve seni çok iyi anlıyorum.Allah büyük duamdasin insAllah herşey güzel olacak.Bir dahaki kontrole kalp atışını duyacaksın insAllah bebislerin seninle öyle dusunBenimmm malesef pek iyi degilim keseyo görmeye gitmistim ama üzüntülu bi sekilde geri döndüm olmasi gerekenden cok kucuk nerdeyse gozukmuo dediler doktor ya kimyasala doner ya da ikiz sonradan gelisiyo olabilir dedi ama baya moralim bozuk
Canım kaç haftalik gittin ? Mesela kan verdin mi dr öyle dedikten sonra hani değerin ne ne durumda diye ?Benimmm malesef pek iyi degilim keseyo görmeye gitmistim ama üzüntülu bi sekilde geri döndüm olmasi gerekenden cok kucuk nerdeyse gozukmuo dediler doktor ya kimyasala doner ya da ikiz sonradan gelisiyo olabilir dedi ama baya moralim bozuk
İnsAllah zaten sonucu güzel olsun acisida umulur sikintisida Allah yeterki yazmış olsun bizede kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi almayı nasip etsinSonuçlarımız güzel olsun inş
Insaallah ☹ 5.gundu ilk karindan baktilar sonra alttan baktilar sonra doktor bi panikledi tekrar hcg tahlili istedi kostur kostur yaptirdm 2500 gbi bisiydi 22 hazirandi bilmiyorum kismetimde yok heralde çöktüm o an vucudumdan su cekildi gbi oldu hic iyi hissetmiyorum kendimi bunu okiyan arkadaslar nolur dua edin banada Allah hepimizin kucagini hayirlisiyla doldursun insaallahCanım moralini bozma Dr dediği doğru sonradan gelisiyo olabilir.Belki ikiz olabilir hiç olumsuz düşünmemeye çalışır biliyorum çok zor ve seni çok iyi anlıyorum.Allah büyük duamdasin insAllah herşey güzel olacak.Bir dahaki kontrole kalp atışını duyacaksın insAllah bebislerin seninle öyle dusun
Ne zamandi transfer kaçıncı gün embriyosuydu birde nasıl muayne etti Dr beta HCG değerin en son kaçtı
Aminnn canım benim aminnnn insİnsAllah zaten sonucu güzel olsun acisida umulur sikintisida Allah yeterki yazmış olsun bizede kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi almayı nasip etsingerisi unutulur
Canim benim ins hiç düşündüğün gibi değildir ins güzel haberler alırsın hayirlisiyla Rabbım bir daha gittiğinde kalp atisinida duymadı nasip etsin inşInsaallah ☹ 5.gundu ilk karindan baktilar sonra alttan baktilar sonra doktor bi panikledi tekrar hcg tahlili istedi kostur kostur yaptirdm 2500 gbi bisiydi 22 hazirandi bilmiyorum kismetimde yok heralde çöktüm o an vucudumdan su cekildi gbi oldu hic iyi hissetmiyorum kendimi bunu okiyan arkadaslar nolur dua edin banada Allah hepimizin kucagini hayirlisiyla doldursun insaallah
Aminnn insaallahhCanim benim ins hiç düşündüğün gibi değildir ins güzel haberler alırsın hayirlisiyla Rabbım bir daha gittiğinde kalp atisinida duymadı nasip etsin inş
Ben 9+1 bugün tek ağrım ve hassasiyet hiç olmadı midem bulanıyor ama sadece 1 sefer çıkardım o kadar. Birde çok çabuk yoruluyorum onun dışında yok sizinAçken bende oluyo ama sabah estrofem içiyorum aç ona yoruyorum daha koku hassasiyeti filan yok as etmeyi bilmiyorum
Senin kaçıncı haftayı canım birde ikizmi tekmi kasık agrin göğüs hassasiyeti var mı?çok sordum ama kusura bakma
Canım bence çok küçük olduğu için görmemiştir geç tutunma olabilir bilmiyoruz ki içimizde ne oluyo.İyi dusunucez iyi olacak insAllah dualarimdasin stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum ama stres olumsuz etkiler biliyorsun o yüzden zaten hiç birşeyin hiçbirimiz in garantisi yok stres yapsak uzulsekte olacağına varacak herşey elde değil seni çok iyi anlıyorum ama dua etmekten Allah'a siginmaktan başka çaremiz yok.Hakkimizda hayırlısıInsaallah ☹ 5.gundu ilk karindan baktilar sonra alttan baktilar sonra doktor bi panikledi tekrar hcg tahlili istedi kostur kostur yaptirdm 2500 gbi bisiydi 22 hazirandi bilmiyorum kismetimde yok heralde çöktüm o an vucudumdan su cekildi gbi oldu hic iyi hissetmiyorum kendimi bunu okiyan arkadaslar nolur dua edin banada Allah hepimizin kucagini hayirlisiyla doldursun insaallah
Ohh masAllahBen 9+1 bugün tek ağrım ve hassasiyet hiç olmadı midem bulanıyor ama sadece 1 sefer çıkardım o kadar. Birde çok çabuk yoruluyorum onun dışında yok sizin
Hayırlı olsun canım benimde 6 haftalıkMerhabalar bende 6 haftalık gebeyim. Tedavimi Erbil hoca yaptı çokta memnun kaldım. Geçen hafta çok fena kasık ağrılarım oldu neredeyse 40 dkka kıvrandım. Sonra muayene oldum doktor çok şükür keseyi gördüAma yumurtaların çok büyümüş dedi. Aldığım hormonlu ilaçlardan. Onlar ağrı yapabilir çok dikkat et darbe filan olursa çok ağrı yapar dedi. Ben hala progestoron iğnesi hapi kullanıyorum 12. Haftaya kadar kullan dedi. Sanki ilk tedavinde gebelikten sonra bu kadar ilaç kullanmamıştım diye hatırlıyorum. Sizlerde nasıl gebelikten sonra hangi ileçları kullanmaya devam ediyorsunuz
Bu benim ikinci bebeğim olacak inş. İlkide tüp bebekti. İlkinde bu kadar ilaç kullandığımı hatırlamıyorum. Normalde hiç ilaç içen biri değilim bu kadar ilaç çok zorluyor beni. Ama katlanıyoruz bakalım. Ben 3 güne bir Progestron iğne yapıyorum. Yine progestoron vajinadan kapsül kullanıyorum günde 6 tane. Corasprin deltacortril …Hayırlı olsun canım benimde 6 haftalık
İlaçlara gelince aynen devam oksapar prolutexigne
ecopirin prednol B12 dvitamini estrofem progestan hepsi aynı dozlarda devam ediyo.Gobegimde iğneleri atacak yer kalmadı ama yapacak bişey yokne kadar kullanacağımı bilmiyorum 2 hafta sonra randevum o sürede kullanacagim
Hepimizin inşallah çok sağolunOhh masAllahinsAllah sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsin rabbim kucağımiza almayı nasip etsin isteyen herkese de bizede
Canım ne dedi Dr herşey yolundadır insAllahSonuçlarımız güzel olsun inş
Sağol canım benim sorduğun içinCanım ne dedi Dr herşey yolundadır insAllah
Hayırlı olsun canım, kaç haftalık?Sağol canım benim sorduğun içiniyi çok şükür hersey yolunda ikiside iyiymiş çok mutlu oldum ağrılarımi sordum oda 2 tanede hersey fazla olur dedi normal öyle ama rabbime cok sukur ins kucağımıza da alırız ins
İkiz olduğu nasıl anlaşıldı canım? Hcg den mi ultrason mu?Sağol canım benim sorduğun içiniyi çok şükür hersey yolunda ikiside iyiymiş çok mutlu oldum ağrılarımi sordum oda 2 tanede hersey fazla olur dedi normal öyle ama rabbime cok sukur ins kucağımıza da alırız ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?