• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Sağol canım benim sorduğun için 🥰 iyi çok şükür hersey yolunda ikiside iyiymiş çok mutlu oldum ağrılarımi sordum oda 2 tanede hersey fazla olur dedi normal öyle ama rabbime cok sukur ins kucağımıza da alırız ins 🧿🥰💚
Çok şükür canım gözün aydın🧿 sağlıkla buyusunler dogsunlar insAllah🤲☺️🧿

selam kızlar. 2 negatiften sonra iki farklı doktora gittim ücretsiz ön görüşmeye ( ali öner, funda göde). Aynı cevap yaşın genç bekle mıtlaka olur vs...Eski doktorum ve diğerleri hep kromozom analizi istedi. Devlette 2 ay sonra gün verildi, özelde hemen verdik eşimle bin tl tuttu. 6 lı trombofili paneli istendi benden onu üniv verdim ve bir sürü test lupus, kardiyolipin vs.... hep ünide verdim kanı. sonuçlar 1.5 aya çıkacak. 3. denememi ağıst sonu izmir medical park funda gödede yapayım diyorum emin değilim. Ottoimmün hastalığım var yani kronik hastayım.Onun dışında sorun yok ikimizde de .amh 2.36 tüpler açık hiç gebe kalmadım doğal olarak da tedaviyle de. İzmir Medical park hakkında funda göde hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? (şuan biosteron+imprly kullanıyorum . yaş 31 )
İki Dr hakkında da bilgim yok canım içine hangisi siniyorsa onda yaptir.Rahim filmi yada histereskopi oldunmu canım olmadıysa onuda ol.Birde çizik attır 🙂Hakkinda hayırlısı olsun insAllah tez vakitte nasip olsun.Hic bir sorununuz yokmuş şükür insAllah bu süreçte doğal yolla olur Allah büyük içimden öyle geldi☺️

10.gün..27
13.gün..55
15.gün..87
18.gün.. 166 bugünkü son sonucum budur. Güz3l gidiyo sanki kızlar en azından yükseliş devam ediyor. Sanırım haftama göre biraz gerideyim belki bayrm sonrası kese görmekde nasip olur🥰🤗🌺
Şükür değerin iyi artiyo canım önemli olan artması.Her bünye bir değil sen kafana takma hepimizin değerleri farklı değerin aynı kalmadiktan sonra yada düşüş olmadıktan sonra stres yapmaya gerek yok canım senin bebiş yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyo annesi garantici olucak demekki🥰

Sağol canım benim teşekkür ederim 💚 şuan 7+3 biri diğeri 7+2 ultrasonda belli oldu ama bana zaten 2 embriyo konulmustu çok şükür ikiside tuttu 🧿🤲🏻🥰 sen ne durumdasın gittiniz dr ?
Benim de iki embriyo konuldu, dünkü beta değerim de iyiydi çok şükür ama kese başlangıcıni gördük tam olarak göremedik daha. Pazartesi bı daha gidecem inşallah

Bu dış gebelikde durum tam olarak nasıl seyrediyor acaba. Hangi aşamada anlaşılıyor dış gebelik olduğu ve hcg değerleri nasıl oluyor yaşayanlar bu konuda bilgi verebilir mi

Benim de iki embriyo konuldu, dünkü beta değerim de iyiydi çok şükür ama kese başlangıcıni gördük tam olarak göremedik daha. Pazartesi bı daha gidecem inşallah
Anladim canım benim ins ikiside tutmuştur hayırlısıyla kaç haftaliksin küçük olduğundan görülmemiş olabilir büyüdükçe daha net belli oluyor canım benim 🥰💚

Back
X