2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Aynen canım benim dr dan başka emin olacak kimsemiz yok kuzum bende 7+2 yım yani bir hafta öndeyim sadece ins allahim nasip etmişse ikiz annesi olacağım bizde biraz risk malsef fazlaymış dr ondan gel dedi sanırım
Geçen hafta 6 haftalikken hafif göğüs ve kasık ağrım vardı bu hafta daha fazla ozellikle göğüs hassasiyeti cok fazla bunlar canım bide bel ağrısı çıktı dün umarım hepsi iyi yöndedir

Son düzenleme:
İyi yöndedir canım endişe etme sen ikiz annesisin belirtilerin bizden fazla olabirir bu çok normal bende de hafif göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var ama yok denecek kadar az.Cok tuhaf bir durum belirti olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz Allah sonumuzu hayır etsin insAllah

Kizlar 4+6 kese karindan görünmedi erken dedi doktorum. Normal mi?
Normal canım daha çok minik endişe etme alttan muayene de belki görülebilir di.Anlayacagin bekleyeceksin canım şöyle düşün nasıl idrarda kandan geç çıkıyorsa buda öyle çok minik olduğu için karından gorulmemistir sakın moralini bozma bebişim seninle insAllah

Arkadaşlar aranızda bir gün belirti yaşayıp bir gün yaşamayan var mı?
Yani bir gün hafif göğüs hassasiyeti kasık ağrısı oluyo ertesi gün bakıyorum hiç bişey yok.
Bu durumu yaşayan varmı normalmi ben psikolojik olarak mı böyle hissediyorum bilemedim

İnşallah canım

Valla bilmiyorum canım benim artık ne normal ne değil kafamız karmakarışık aynen belirti olsa ayrı olmasa ayrı neyse fazla bizde kafa gitmeden bebisleri kucağımıza alırız ins

Canım benim çok normal erken cagirmis dr seni genelde 5 haftada görünüyor her ihtimalle muayane etmek istedi o yüzden hiç endişe etme bayram sonrası ins hem kese hemde kalp atışı duyarsın ins canım benim
Ayy inşallah canım, tüp Bebek olunca tedirginlik üstüne tedirginlik yaşıyor insan

Bir arkadaş vardı dantel kız gibi biseydi tam hatırlayamıyorum onunda kontrolu vardı baktım bulamadım.Durumunu bilen varmı yazdida ben mi kaçırdım.İnsAllah herşey yolundadır
Benimmm malesef pek iyi degilim keseyo görmeye gitmistim ama üzüntülu bi sekilde geri döndüm olmasi gerekenden cok kucuk nerdeyse gozukmuo dediler doktor ya kimyasala doner ya da ikiz sonradan gelisiyo olabilir dedi ama baya moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…